עבור לתוכן

מסך כחול במחשב חדש..

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן

עם מעבד I7, זכרון 16G, לוח Z88

ויש לי בעיה כזו..

מדי פעם שאני מכבה את המחשב, הוא נותן לי הודעת שגיאה DRIVER_POWER_STATE_FAILURE

עם הודעת שגיאה, ואז הוא עושה סריקה של בדיקת זכרון ולא מוצא כלום..(צירפתי תמונה עם ההודעה) אחרי זה אני עושה ריסטרט והמחשב עולה כאילו כלום. התקנתי מחדש את המערכת ההפעלה אבל ההודעות האלה חוזרות, לא באופן קבוע אבל מדי פעם..

אתמול בלילה שוב קרתה לי הבעיה הזו שוב בלילה, כלכך התעצבנתי, והרצתי ידנית בדיקת זכרון של WIN7 הוא לא מצא כלום, אבל קרתה בעיה נוספת, לפתע נתקע לי בSTARTING WINDOWS וזה אף פעם לא קרה, מישהו קרה לו שנתקע לו המסך שם? הייתי צריך לכבות שוב ולהדליק, אז הוא הריץ לי ואמר שיש בעיה בWIN וצריך לעשות REPAIR, אז הוא עשה REPAIR אבל אני דואג, מחשב חדש שמריץ הודעות כאלה ואחרות, מסך שנתקע בהעלאה...אני כבר מיואש, זה מחשב חדש לא אמור לעשות לי בעיות כאלה ואחרות, עם כל הכבוד..

צורף צילומי מסך

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

זה הקובץ DMP

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעדכן את כל הדרייברים מתקליטור שקיבלת עם לוח האם, ואם אין לך ...

כנס לאתר של לוח האם ותוריד לפי הדגם המדוייק.

פורסם
  • מחבר

תודה.......חשבתי על זה

אבל לא היתי בטוח

מה לגבי הבעיה שקרתה עם STRARING WINDOWS

שזה קפא

פתאום זה קרה פעם אחת, אחרי שעשיתי בדיקה לזכרון והוא לא מצא תקלה

אבל איך זה שזה נתקע?

יכולה להיות בעיה של חומרה ? אני מפחד, זה מחשב חדש ושילמתי עליו כמעט 5 אלף שקל, איך זה שכבר תקלה אני ממש מיואש היתה לי בעיה אחרת איתו ובסוף התברר לי שהבעיה במערכת הפעלה, הוא היה נכבה לי כל הזמן, עד שהרצתי פקודה בCMD וזה סידר את הבעיה הזו.

אבל מה לדעתך לגבי הבעיה השניה שזה קפא ? אני ממש מיואש

זה ממש נתקע, כמה דקות, עשיתי ריסטרט ידני ואז הוא נתן לי הודעה שהוא מבקש שאני אריץ REPAIR לWINDOWS כמו שמכניסים את הדיסק ובוחרים REPAIR אז הוא התחיל להריץ 10 דקות ועשה לי כנראה שחזור מערכת וזה הסתדר..

אבל הבעיה עשויה לחזור ? אחרי זה הרצתי שוב בדיקה לזכרון הוא עלה רגיל ולא מצא תקלה בזכרונות...

אני ממש פראנויד! אבל כבר נמאס לי מהמחשב הזה, עד היום לא שבעתי נחת ממנו.

פורסם

נו..."חשבת על זה" האם גם בצעת ? (התקנת הדרייברים מחדש)

בכדי לבדוק אם הבעייה בחומרה ( ספק כח תקול אולי או כל חומרה אחרת )

תריץ MEMTEST במשך יממה שלמה (!!!!) לא בהכרח לבדוק זכרון,

הרצת המחשב לוודא שאין תקיעה/קפיאה

אם תגלה בעיה, גש עם המחשב לחנות ממנה קנית . אחריות ?

אם אין "תקיעה" אז אולי מערכת ההפעלה תהיה החשודה - התקנה מחדש.

פורסם

אני מציע שתעדכן את כל הדרייברים כולל הביוס , ולא דווקא מהדיסק שקיבלת עם הלוח אם שלך אלא מאתר היצרן של הלוח אם שלך .

לך תדע , אולי הם (אתר היצרן) כבר הוציאו דרייברים חדשים יותר שאולי מתקנים בעיות מסויימות אם הן קיימות .

לכן כנס לאתר היצרן של הלוח אם שלך , תמצא את הדגם המדוייק שלך , ובקטגוריית ה''הורדות'' תבדוק גרסאות של כל הדרייברים שיש שם מול הגרסאות של אותם הדרייברים שמותקנים אצלך במערכת , במידה וראית שיש איזה דרייבר שגרסאתו יותר חדשה ממה שמותקן אצלך במערכת אז תוריד אותו ותעדכן.

אם זה לא יפתור את הבעיה אז הייתי הולך כבר לכיוון המערכת הפעלה , ז''א הייתי מתקין מחדש את מערכת ההפעלה , ולא את אותה אחת שהתקנת כבר אלא אחת אחרת , ז''א דיסק התקנה אחר . בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים