פורסם 2012 בינואר 1413 שנים שלום,אני מעוניין לרכוש מארז חדש בתקציב של עד כ- 500 ש"ח.מאפיינים שחשוב שיהיו למארז:1. מארז מרווח, כי יש לי קירור מעבד מוגן 2 ובנוסף יש לי כרטיס מסך 69502. הספק יותקן בתחתית המארז.3. אפשרות להתקין מאורר בתקרת המארז, לא נורא אם מגיע בלי מאורר זה אבל לפחות שתהייה קיימת האפשרות.תודה לעוזרים !
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים מחבר מה אתם אומרים על זה ?http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7465&CatCode=624
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים הוא לא עדיף מבחינת אוורור יש הבדל לטובת ה CM אבל עדיין בכל השאר הוא לוקח !
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים מחבר לפי זאפ יש רק חנות אחת שמוכרת את ה- K60אתם מכירים אולי חנות באזור חיפה/קריות שמוכרת אותו ?
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים מניסיון - כדאי להתרחק מה CM690. ברגע שיש לך יותר מכונן קשיח אחד אתה תקבל ווירבוצים נוראיים מהכלוב של הכוננים הקשיחים בתדר שהוא ההפרש של מהירות הסיבוב של הכוננים (זה ממש מעצבן). זו הסיבה העיקרית שהחלפתי ל FD R3.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים המארזים של CM חרא בכל מה שקשור לרעשים, אני לא יכול יותר להשאיר את המחשב שלי דולק בלילה כי הוא כל הזמן מדבר עם חייזרים, הרעש כל כך נוראי שזה עובר דרך הקירות ומפריע גם למי שישן בחדרים האחרים גם לדעתי כדאי לך ללכת על FRACTAL, כל המארזים שלהם (חוץ מ Define XL Full-Tower הענק) נכנסים בתקציב שלך.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים מחבר קודם כל תודה לכולם !עכשיו צצה דילמה חדשה:יש לי לוח אם בעל שני חיבורי USB3.0 מאחורה (אין לי HEADER על הלוח עצמו) כרגע בשביל להנות מה- USB3.0 יש לי כבל מאריך באורך מטר שהעברתי אותו מתחת למארז.יש לכם אולי רעיון לפתרון יותר אלגנטי/אסטטי ?אם אני אלך על ה- R3 לא תהייה לי בעיה להתקין בוא את ה- MUGEN 2 ?
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים האורך המקסימלי לכרטיסי מסך הוא כ 29CM ולגופי קירור הוא כ 16.5CM, בקיצור לא תיהיה בעיה להכניס למארז הזה אפילו קירור מגודל כמו ה MUGEN 2 (יש גם אנשים שניסו ואשרו שזה אפשרי, יש סרטונים ב YOUTUBE וגם אנשים שקנו והזכירו שהקירור נכנס בלי בעיה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.