עבור לתוכן

קירור מחשב נייד dell inspiron n5110

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

קניתי לפני כמה חודשים את ה dell inspiron n5110 מחשב חזק עם מעבד I7 שעובד בצורה יפה..

עד עכשיו לא היו לי בעיות איתו..

אחי התקין משחק בשם dead island ואחרי זה שעה-שעתיים של משחק המחשב פשוט נכבה, ע"פ הטמפרטורה של הפלסטיקה של המחשב המחשב התחמם יותר מידי ונכבה בצורה מבוקרת....

אני משתמש באופן קבוע בלוח קירור שקניתי (אחד מהארץ ועוד איזה 2 מהאיביי) הבעיה היא שהם לא מספיק מקררים אותו, גם שאני עובד ביום קריר שכזה ברשת המחשב מתחמם..

לפי קריאה ברשת המחשב הזה ידוע כמתחמם.. icon_neutral.gif

חשבתי על לבנות משטח קירור משלי, יש לי כמה שאלות בנושא..

איפה אני מוצא מאיפה המחשב מוציא אוויר ומאיפה הוא מכניס אוויר?? זה משהו שלא מצאתי...

אם יש מישהו שמכיר ויודע איך לבנות? יש לי ידיים טובות ולא תהיה בעיה לבנות משהו?

יש המלצות לסוגי\גדלי מאוורים?

תודה מראש על העזרה!!

פורסם

אתה בטוח שאתה לא חוסם את פיתחי האיורור השונים ? היניקה נמצאת בתחתית של הנייד והפליטה בצידו השמאלי..

תבצע בדיקות יציבות למעבד ולכרטיס מסך ותבדוק בדיוק איזה רכיב מתחמם..

כמו כן אין שום סיבה לבנות משטח קירור במיוחד וכאשר היעילות שלהם היא אפסית...ולכן הם לא רלוונטים...

מה שכן אני מציע לך לבדוק איזה רכיב מתחמם ולגשת לחברה..אין סיבה שהוא יתחמם יתר על המידה סתם !

פורסם
  • מחבר

המחשב יושב על משטח קירור..

המחשב יונק אוויר מכל הפתחים שיש למטה? ופולט אויר חם רק מצד שמאל? זה בטוח ב 100%? :)

איך אני מבצע בדיקת יציבות? ב SpeedFan הוא מוצא לי טמפרטורות גבוהות רק במשחק הזה..

אחי משחק ב FALLOUT NEW VEGAS והמחשב לא מתחמם ככה..

זה המשחק הראשון שהוא מתחמם ככה...

אני רואה שינוי משמעותי כשאני משתמש בצורה "קצת ערבית" בכמה משטחי קירור שיזרקו אויר לחלק התחתון של המחשב...

פורסם

כן..אתה מוזמן להניח את היד בחלק התחתון ובחלק השמאלי ולהרגיש בהתאם יניקה ודחיפה של אוויר..

יציבות תבדוק עם OCCT יש לך מדריך בסטיקי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים