עבור לתוכן

כל הזמן אני מקבל הודעה שיש עידכונים

Featured Replies

פורסם

מדובר ב-XP. לאחרונה התקנתי אופיס2007 ומאז התחילו הבעיות. למרות שאני מאפשר למחשב להתקין עדכונים אני מקבל את אותה הודעה פעם אחרי פעם.

איך אני יכול לבדוק איזה עדכונים הותקנו לאחרונה? כי יכול להיות שזה בגלל שביקשתי בהתחלה לא להתקין את כל האופיס (רק וורד ופאוורפוינט), ובנוסף לא אפשרתי להתקין שום עדכונים שקשורים לאופיס פרט לעדכוני אבטחה. יכול להיות שזה קשור?

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה בדיוק הבעיה? איזה הודעה אתה מקבל?

פורסם
  • מחבר

אם לא כתבתי ברור אני מתנצל.

הבעיה שכל הזמן כשאני רוצה לאתחל את המחשב או לכבות אני רואה שיש עדכונים שמחכים שאני אכבה את המחשב כדי שהם ייכנסו לתוקף. הבעיה שזה קורה כל הזמן, גם לאחר התקנת העידכונים אני מקבל שוב את ההודעה שיש עידכונים שמחכים שאכבה את המחשב. וגם לאחר מכן שוב פעם וזה לא נגמר. התקנתי אותם יותר מחמש פעמים בפחות מיממה והם עדיין מופיעים. יש להדגיש שההגדרות אצלי מכוונת שרק אני אחליט מה להתקין ואין התקנה אוטומטית לכן יש עוד דבר מוזר שהם ירדו והותקנו (חלקית) ללא הסכמתי

פורסם

תודא שאלה אותם עדכונים.

יכול להיות שהעדכונים תלויים האחד בשני וכל עדכון מופיע כתוצאה מהתקנה של עדכון חדש. ככה זה עם תוכנות מלפני 5 שנים.

פורסם

^ מחזק. בכיבוי המחשב הוא מתקין את העדכונים ולא מכניס אותם לתוקף, מה שאתה רואה שם אלו עדכונים שמחקים להתקנה ולכן כמושנאמר מעלי יש הרבה בעיות עם הדבר הזה שיש עדכון שתלויי באחר כדי שיהיה זמין. תתקין את העדכונים במהלך העבודה במחשב אחרי חצי שעה-שעה אני התקנתי לו (office 2007) את כל העדכונים כולל האופציונליים.

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול לראות מאיזה עידכונים התעלמתי? כי אני מבין מדבריכם שכנראה כאן הבעיה והייתי צריך להתקין את כולם.

פורסם

^ יש לו XP

פורסם
  • מחבר

תודה

הסתדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים