עבור לתוכן

פתרון לכבלים הגרועים שבאים עם הסיסוניק סדרת X

Featured Replies

פורסם

בעבר פתחתי איזה אשכול שהכבלים שבאים עם הספק די גרועים למי שמחפש ניהול כבלים אלגנטי ואיכותי. אני יודע שיש הרבה שלא מייחסים לזה חשיבות, אבל יש מי שמעריך מראה יפה ומסודר של המארז מבפנים.

http://cdn.overclock.net/1/10/10c9bcdd_5521967823.jpeg

לעומת קורסייר, סיסוניק מצרפים כבלים מעפנים מאיזה קבלן משנה בהונג קונג.

אזז !

חיפשתי ויגעתי ובסוף מצאתי את האתר הזה: http://www.moddiy.com/

אני בטוח שחלק מכירים אותו כבר. סטייל דיל אקסטרים, רק בלי משלוח חינם, אבל מחירים באמת מעולים. הכל ובזול!

בכל מקרה הקשר בין האתר הזה לנושא האשכול הוא שניתן להשיג דרכו כבלים שנבנו ספציפית לספקי כח של סיסוניק מסדרת X.

בגלל שהחיבור 24-pin לא סטנדרטי בספק הזה (הוא מתפצל לשני מחברים של 18+10 pin בצד של הספק) אז או שעושים לו סליבינג ידני שזה סיוט (צריך כלים, צריך ידע וצריך זמן, בקיצור באלגן).

view_image__24496_zoom.jpg

מלבד הכבל העיקרי הם מספקים עוד שני כבלים שהולכים עם סדרת X:

הכבל הזה מיועד לכרטיס מסך. מה שיפה, זה שהם בנו את הכבל בצורה חכמה. ב- X-560 יש שני שקעים לחיבור של כרטיס מסך (כבל אחד מכל שקע ושניהם הולכים לכרטיס מסך). עכשיו, סיסוניק די התקמצנו וסיפקו שני כבלים 6+2. כלומר, צריך שני כבלים בשביל לחבר כרטיס מסך אחד בעוד ששקע PCIE אחד מסוגל להפעיל כרטיס מסך אחד ! (אגב אפשר להריץ GTX580 עם הספק כח הזה). הכבל הנ"ל למעשה מנצל שקע אחד ! זה מתפצל לשני כבלים של 2+6-pin וזהו זה מספיק לכרטיס מסך בעל שני שקעי 6-pin! :) מומלץ לקנות שניים כדי שיהיה אפשר להשתמש בהם בעתיד לכרטיס מסך שדורש יותר כח.

view_image__43668_zoom.jpg

אגב ה- X560, לטענת HARDWARE SECRETS, יכול להוציא עד 730W (מעבר לזה, ההגנות נכנסות לפעולה ומכבות את הספק) סיסוניק משום מה מדרגים פחות את הספקי כח שלהם. במילים אחרות, אפשר לעשות CF\SLI עם זוג כרטיסים כמו 5850 (לא יודע אם בדגמים הישנים אפשר אבל נראה לי שבדגם האחרון שכמו שיש לי (שני שקעי 6-pin) זה אפשרי.

view_image__44048_zoom.jpg

יש כבל נוסף ל CPU שעליו לא ממש צריך לפרט.

את כל הכבלים אפשר להשיג באורכים מ- 30CM עד 80CM ככה שזה מכסה כמעט כל צורך.

מקווה שמצאתם את המידע מועיל.

עפתי להזמין.

:)

פורסם

looks good...

תתחדש

פורסם

הזמנתי כבלים דומים, רק ששלי מאריכים ולא יוצאים מהספק - עדיין נראה טוב 8)

[attachment deleted by admin]

פורסם

בלי עין הרע...

מעורר קינאה והשראה :)

שבת שלום...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היום קיבלתי את הצמה של ה 24 pin וה- CPU, יחד עם כלים לפתיחת כבלים.

בדיקות לפני הנחה סופית של הכבל במארז...

sleeve_02.jpg

פה כבר פחות או יותר סיימתי...מצאתי גם צורה יפה להעביר את הכבל של ה- USB3. :D

הכרטיס מסך מחובר עם כבל אחד, מה שמשאיר אותי שקע נוסף ל CF\SLI אבל נראה לי שאני פשוט ישים שם GTX580 בעתיד.

define_r3_rig_2012.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים