עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לשדרג מהכרטיס מסך הנוכחי 4870HD לכרטיס חדש יותר.

המטרה של הכרטיס בראש ובראשונה הוא גיימינג, אחריו מגיע עריכת סרטים וקליפים. יש גם תיכנות אבל זה לא מעמיס על הכרטיס במיוחד.

הסיבה שאני רוצה להחליף, מחוברים לכרטיס שני מסכים ובחודשיים האחרונים הכרטיס התחיל לקרוס מהעומס וזה מגביל את השימוש שלי במחשב. אני מספר את הסיבה כדי שלא יתחילו להגיד לי "הכרטיס שלך בסדר גמור, אל תתפנק ותקנה כרטיס חדש", כבר מימשתי את האחריות של הכרטיס, הוא הוחלף לפני שנה אחרי שהקודם קרס ועכשיו גם זה מתחיל לקרוס.

המפרט שלי הוא:

Intel Q9550, מהירות סטוק ללא OC.

לוח אם EP43 של ג'יגה בייט, אני לא זוכר את הדגם הספציפי אבל יש אפשרות להניח רק כרטיס מסך אחד.

זיכרון ראם 8 ג'יגה.

ספק כוח - קרוסייר 500W.

כמו שנכתב בכותרת, התקציב שלי הוא עד 1500ש"ח,

אהיה כנה ואגיד שאני מעדיף שהתקציב לא ייעלה מעל 1200ש"ח, אבל אם יש חריגה והכרטיס שווה את החריגה אז אין לי בעיה ל1500ש"ח.

אשמח אם יתנו לי את ההמלצות בצירוף קישורים שמובילים לאתרי חנויות שעושות משלוחים, החנויות שהייתי נוהג להזמין מהן חלקים פשטו רגל, מסתבר.

תודה רבה, שבת שלום, סופ"ש נעים, שבוע נהדר, כל ברכה אפשרית שמקובלת,

גיא.

דרך אגב (נזכרתי אחרי שפירסמתי)

אשמח לדעת האם לדעתכם זהו זמן טוב לקנות כרטיסי מסך מבחינת המחירים או הביקוש,

אם המחירים עכשיו עלו יותר מהרגיל אז זה גם אשמח לדעת.

פורסם

לא יזיק גם אם תרשום מה הרזולוציה של המסך שלך.

בגדול עכשיו תקופה לא כל כך טובה לקנות כרטיס מסך, כי בעוד חודש-חודשיים גם AMD וגם NVIDIA מציגים את הסדרות החדשות שלהם. AMD כבר הציגה את ספינת הדגל שלהם - HD 7970 (המחיר בשמיים, $549, אבל הביצועים בהתאם ;D ). אבל בעוד חודשיים יגיעו גם כרטיסים יותר נמוכים במחירים יותר שפויים.

לכן, אם זה לא בוער לך לקנות עכשיו, כדאי לך להמתין.

פורסם

לך על יד שניה תביא משהו כמה 560 TI או 6950 ב900 פחות או יותר ותיהיה מבסוט...

פורסם

לא יזיק לך להמתין לסדרות החדשות, ובמיוחד שאתה רוצה לחבר לכמה מסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים