פורסם 2012 בינואר 1213 שנים שלוםהרכבתי מערכת עם לוח של GIGABYT מדגם X79-UD5 עם מעבד i7-3930K ללוח יש אפשרות להעלות את מהירות המעבד (OC) אבל את התוכנה ששולטת ב אוברקלוק ה EASYTUNE 6 אני לא מצליח להתקין.בכל פעם שאני מנסה להתקין אותה אני מקבל הודעה please remove easytune6 first! כאשר מעולם לא התקנתי שום EASYTUNE 6 ההתקנה בכלל מבוצעת על מחשב חדש לחלוטין !!!האם יש למישהו פיתרון ?
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים לא מומלצץ לעשות oc מתוכנה תקרא קצת תשאב מידע עבוד oc מהביוס ותעשה oc ידני יותר טוב וגם עם פחות מתחים אני מאמין
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים מוזר ניסת לבדוק שאכן אין שום תוכנה מותקנת, אולי מהדיסק של הדרייבר וכו.. כמו כן OC מומלץ לבצע מהביוס..
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים היום אחרי שאתמצתי באוברקלוק ע"י הביוס אני ממש לא מבין את התוכנות של לוחות האם ג'יגה בית כגון EASY TUNE ו SMART6 שדרכם עושים אוברקלוק,הרי שני התוכנות עצמם יכולות להקפיץ אותך במכה אחת לאוברקלוק של למעלה מ40 אחוז,אז קודם כל מי אמר שהמתחים תקינים ולא גבוהים מידי? מי אמר שהמעבד יכל לבצע את האוברקלוק הנ"ל?מי אמר שהטמפ' תקינה לאותו אוברקלוק? האוברקלוק שנגרם לזיכרון מי אמר שהוא לא מוגזם מידי? שגם אם תבדוק לאחר מכן בתוכנות בדיקה כגון OCCT אז אושתקבל תוצאה תקינה או שתקבל מעבד צלוי על האש.מסקרנות עשיתי לפני כמה ימים אוברקלוק עם התוכנות הנ"ל כדי לבדוק כיצד הם מגדירים את האוברקלוק בביוס ואני אומר לך שזה נראה סכנה למעבד,הVECRE על אוטומט הזיכרון קפץ מ1333 ממצב סטוק ל1600 וכל הביוס פעיל כרגיל.אשמח אם מישהו יגיד לי מה כל הרעיון של התוכנות הנ"ל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.