עבור לתוכן

מוכן לשלם למי שיצליח לעזור -שיפור באיכות הצבע במסך פנסוניק חיבור HDMI למחשב

Featured Replies

פורסם

<blockquote>יש ברשותי כשנה וחצי מסך פנסוניק 32 אינץ דגם C20 שעושה עבודה די טובה בחיבור לממיר הוט HD

לפני כחודש קניתי מחשב ונייד עם חיבור HDMI וחברתי אליו את המסך בהתחלה התמונה היתה גדולה מדי אז שנתי ידנית דרך INTEL graphic ל55 על 55 עכשיו הגודל והיחס של התמונה די בסדר

רק הבעיה שהתמונה והצבעים עצמם במסך מאוד לא טובים וולא יפים

איך אפשר לקבל תמונה טובה ??? </blockquote>

פורסם

קודם כל אתה לא צריך לשלם :)

דבר שני, תכנס להגדרות ב INTEL GRAPHICS ותשנה שם את הרזולוציה בהתאם למסך הטלוויזיה, ז"א אם מסך הטלוויזיה הוא FULL HD אז הרזולוציה צריכה להיות 1920X1080, אם המסך הוא HD READY אז הרזולוציה צריכה להיות 1366X768.

אם לא עזר תגיד.

פורסם

אגב, מה זה 55 על 55? איזו הגדרה זו?

פורסם
  • מחבר

קודם כל אתה לא צריך לשלם :)

דבר שני, תכנס להגדרות ב INTEL GRAPHICS ותשנה שם את הרזולוציה בהתאם למסך הטלוויזיה, ז"א אם מסך הטלוויזיה הוא FULL HD אז הרזולוציה צריכה להיות 1920X1080, אם המסך הוא HD READY אז הרזולוציה צריכה להיות 1366X768.

אם לא עזר תגיד.

קודם כל תודה על הניסיון אחי

55 על 55 זה השינוי קנה מידה באינטל גרפיקס זה בהגדרות כלליות

ניסתי את הרזלוציה של 1366*768 וזה נותן תמונה רק באמצע מסביב יש מסגרת שחורה של איזה שליש מסך כשאני מחבר את הכבל אז המחשב אומר לי שאופטימלית זה 1280*768 וגם זה נותן אותו תמונה קטנה

אופציה של 1920*1080 אין לי בכלל

בכל מקרה גם בצבעים הם לא כל כך יפים והם לא נראה לי טובים

פורסם

שלום לך

תנסה לעדכן דרייבר

פורסם

1.תשחק בהגדרות הצבע של הטלויזיה ושל הכרטיס מסך לקבלת תוצאות טובות.

פורסם

קודם כל, תגדיר את האינפוט (HDMI1\2\3 או אחר) של המחשב כ-PC, זה אמור להכניס תמונה נורמלית יותר ולבטל כמה אפקטים של מעבד התמונה שרק הורסים את האיכות דרך מחשב. דבר שני, אתה צריך קצת לכייל את התמונה ולשחק עם ההגדרות, הן אמורות להשמר לאינפוט הזה (כלומר שלא תצטרך לשנות כל פעם ממעבר מטלוויזיה למחשב).

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תגדיר את האינפוט (HDMI1\2\3 או אחר) של המחשב כ-PC, זה אמור להכניס תמונה נורמלית יותר ולבטל כמה אפקטים של מעבד התמונה שרק הורסים את האיכות דרך מחשב. דבר שני, אתה צריך קצת לכייל את התמונה ולשחק עם ההגדרות, הן אמורות להשמר לאינפוט הזה (כלומר שלא תצטרך לשנות כל פעם ממעבר מטלוויזיה למחשב).

בהצלחה.

איך עושים את זה?

פורסם
  • מחבר

בהצלחה.

מה הכוונה להגדיר אינפוט HDMI של המחשב כPC ??

בבקשה תנסה לעזור..

פורסם

אין לי מושג איך זה אצלך, אבל אמורות ליהיות הגדרות אינפוט (מקור) איפשהו ואתה אמור להגדיר את החיבור HDMI של המחשב כ-PC, או משהו דומה. תעזר בחוברת ההוראות של הדגם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים