עבור לתוכן

שאלה-צוואר בקבוק

Featured Replies

פורסם

טוב אז רציתי לשאול מה הכרטיס שלא יצור צוואר בקבוק על המערכת שלי(C2D E6300 Intel) כאילו הכרטיס מסך שהוא ממש גבולי

והאם בשידרוג המעבד למעבד יותר מתקדם בסדרה נניח C2Q Q9400 או Q8400 יוכל להריץ את הHD 6850 של ATI?

(כמובן בעזרת ספק נורמאלי של Ss 430W 80+ Bronze )

פורסם

6850 ירוץ יפה על המערכת. כמובן שיהיה צוואר בקבוק אך לא משמעותי במיוחד.

מה שכן, המעבד עלול להוות צוואר בקבוק עבור משחקים שדורשים הרבה מהמעבד (למשל, GTA IV). במצב כזה OC יעזור הרבה.

ראוי לשאול - מה כרטיס המסך הנוכחי שלך?

פורסם
  • מחבר

6850 ירוץ יפה על המערכת. כמובן שיהיה צוואר בקבוק אך לא משמעותי במיוחד.

מה שכן, המעבד עלול להוות צוואר בקבוק עבור משחקים שדורשים הרבה מהמעבד (למשל, GTA IV). במצב כזה OC יעזור הרבה.

ראוי לשאול - מה כרטיס המסך הנוכחי שלך?

קיבלתי במתנה תכרטיס הזה 6850 ועכשיו המערכת שלי היא הC2D E6300 ולכן אני חושש שיש לי צוואר בקבוק

אז כעיקרון אתה אומר לעשות OC למעבד ואז הצוואר בקבוק יסתדר?

(זה רק כרגע כי בעוד כמה זמן אני מתכנן להביא מערכת מערכת I5-7 מסדרות הK זיכרונות GSKILL RIPJAWSZ 8GB 1600MHZ הכרטיס הזה כמובן אולי אפילו יוסיף כרטיס ישן שיש לי ספק נורמאלי של CORSAIR ככל הנראה בקיצור רק לבנתיים זה מה שיש)

פורסם

בנתיים OC יסחוט מהמעבד את כל מה שיש לו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בנתיים OC יסחוט מהמעבד את כל מה שיש לו :xyxthumbs:

סבבה אז אני יעשה OC למעבד

עד לאיזה תדר אתה מניח שהצוואר בקבוק יסתיים?(1.8 כרגע)

פורסם

סבבה אז אני יעשה OC למעבד

עד לאיזה תדר אתה מניח שהצוואר בקבוק יסתיים?(1.8 כרגע)

הצוואר בקבוק לא יסתיים ... הוא רק יפחת ... תנסה להגיע כמה שיותר רחוק עם ה OC ולצמצם את זה ...

פורסם

תקשיב טוב אני בדיוק בסרט שלך ואני כבר עשיתי סקר שוק מה שנקרא

ויש לך צוואר בקבוק רציני, כי כל המשחקים החדשים עובדים היום על 4 ליבות. עכשיו אם כבר להחליף מעבד אז למעבד Q9550.

פורסם

חברה לכל משחק יש דרישות מינימום ודרישות מומלצות למשחק ברמה ממוצעת וגבוהה למיטב משחקי הfirst person shooter שיש היום בשוק גם האחרונים ביותר דוגמת BF3 וCOD MW 3 דרישה למעבד E6600 שהוא שתי ליבותואפילו למעבדים פשוטיםיותר העיקר שיהיו בעלי שתי ליבות ולא יותר נכון אלה דרישות מינימום אך הרבה אנשים משחקים בדרישות המינינום האלה

לגבי דרישות מומולצות ואו מקסימליות יש אמת בדבריכם

אגב שילוב כרטיס מסך HD6850 עם מעבד כמו שלך הוא מצוין רק למשחקים שלא דורשים הרבה מעבד ויותר כרטיס

דרך אגב בדרך הנכספפת למעבדי הQUAD של אינטל שכבר כמעט ואי אפשר למצוא אותם בשוק היום

אולי כבר כדאי להוסיף כמה מאות שקלים ולעבור לI5 נכון צריך להחליף לוח אבל זה משתלם וזה מעבר לדור הבא ולא קומבינציה זולה על מוצרים קיימים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים