עבור לתוכן

שלום לכולם. אני רוצה לחבר את הממיר YES שלי ליציאת הS-VIDEO שלי בHD4870. איך .

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני רוצה לחבר את הממיר YES שלי ליציאת הS-VIDEO שלי בHD4870. איך עושים את זה?

תודה =] :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ומה בדיוק תעשה אחרי שתחבר אותם?

אני רוצה לחבר את המממיר שלי למחשב.....!!

יש לי יציאת S VIDEO בכרטיס מסך....אני יכול להיעזר בה?

פורסם

אמרת זאת בעצמך: יש יציאת S-VIDEO בכרטיס המסך. החיבור הוא ממש לא דו-סיטרי.

פורסם
  • מחבר

אמרת זאת בעצמך: יש יציאת S-VIDEO בכרטיס המסך. החיבור הוא ממש לא דו-סיטרי.

בקיצר מה הבעיהה להסביר כמו שצריך איך עושים את זה והאם היציאה שיש לי עוזרת לי?!!

מה זה כל המשחקים האלו... :\

פורסם

אתה באמת לא מבין מה ההבדל בין יציאה ובין כניסה? יציאה משדרת אות. לצורך העניין, כרטיס המסך משדר אות תצוגה למסך. באופן דומה, הממיר משדר את תצוגה למסך הטלויזיה. בשני המקרים, המסך (מחשב או טלויזיה) כולל כניסה, והוא הצד שמקבל את האות. הבנת? חיבור יציאה>כניסה זה חיבור הגיוני... ומה שאתה מנסה לעשות פה זה לחבר יציאה ליציאה.

פורסם
  • מחבר

אתה באמת לא מבין מה ההבדל בין יציאה ובין כניסה? יציאה משדרת אות. לצורך העניין, כרטיס המסך משדר אות תצוגה למסך. באופן דומה, הממיר משדר את תצוגה למסך הטלויזיה. בשני המקרים, המסך (מחשב או טלויזיה) כולל כניסה, והוא הצד שמקבל את האות. הבנת? חיבור יציאה>כניסה בה חיבור הגיוני... ומה שאתה מנסה לעשות פה זה לחבר יציאה ליציאה.

אז תודה על הההסבר...כי אני באמת לא מבין ביציאות וכניסות בשורות לחיבור טלוויזיה.

בכל מקרה....בשביל לוודא הבנה. יש לי 1 x TV-Out לפי מה שרשום בכרטיס מסך.

אני מבין שזה לא עוזר.....אז אני צריך לרכוש כרטיס טלוויזיה ?

פורסם

כן.

פורסם

רק שתדע שבחיבור דיגיטלי איכותי לא תוכל להעתיק שום דבר בגלל הגנות תקן HDCP

http://he.wikipedia.org/wiki/HDCP

בחיבור אנלוגי (בננה, החיבור הצהוב המאעפן או S-VIDEO הטיפה טוב יותר) תוכל להקליט הכל.

פורסם
  • מחבר

רק שתדע שבחיבור דיגיטלי איכותי לא תוכל העתיק ושם דבר בגלל הגנות תקן HDCP

http://he.wikipedia.org/wiki/HDCP

בחיבור אנלוגי (בננה, החיבור הצהוב המאעפן או S-VIDEO הטיפה טוב יותר) תוכל להקליט הכל.

רגע רגע...זה משהוא חשוב.

חיבור דיגיטלי איכותי זה כביכול ממיר HD דרך כבל HDMI?

פורסם

חיבור דיגיטלי הוא DVI (הכבל עם הראש הלבן שהחליף את ה-VGA, הכבל עם הראש הכחול) וה-HDMI.

*או כל וריאציה ביניהם עם מתאמים שונים כגון DVI TO HDMI, HDMI TO DVI וכדומה . . . כל זה מוגן בזכויות יוצרים ע"י תקן HDCP.

כך HOT ו-YES חוסמים כל אפשרות להעתקה מהממירים שלהם באחיכות HD של סרטים וסדרות.

רוצה להעתיק באיכות HD? קנה ממיר מקליט HOT MAGIC או YES MAX

רוצה להעתיק קובץ באיכות HD למחשב שלא למכשיר YES או HOT? תהיה חזק. כל הנ"ל נגד פיראטיות. שלא תקליט ותפיץ סדרות/סרטים ברשת.

פורסם

ב- HOT MAGIC יש חיבור רשת ובהוט HD יש חיבור USB ונדמה לי גם רשת. אולי אפשר לחבר אותו למחשב( את המג'יק) וכך לגשת ישר ל- HDD שלו. למרות שאם כן אז התגלה פה סקופ אדיר...HOT לא היו רוצים שתפיץ תוכן שלהם באינטרנט פתאום (בגלל תביעות וכאלה), לכן אני מאמין שזה בטח מנותק פנימית בממיר מהחיבורים הנ"ל. לגבי ה- HD של הוט, אני מאמין שאם הייתה תוכנה אחרת, היה ניתן להקליט ישירות לדיסק און קי...אבל שווה ניסוי..תעדכן אם אתה מצליח אחד מהשניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים