עבור לתוכן

שאלה בקשר לשינוי תזמונים לפני ביצוע אובר קלוק

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים.

האם לפני ביצוע אובר קלוק, רצוי לקבוע את התזמונים של הזכרונות בדיוק לפי התזמונים שהם מגיעים מהיצרין?

נניח אם יש לי תזמונים מקוריים 5-5-5-18 אז להגדיר אותם ידנית לפני האובר קלוק גם 5-5-5-18?

עוד שאלה, מדוע כאשר אני בוחר באופציה לשינוי ידני של התזמונים לפני שבכלל התחלתי לעשות אובר, התזמונים כבר היו ...5-7-7 ולא כמו שרשום ביצרן?

אלה הזכרונות שיש לי

http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-8500-reaper-hpc-4gb-edition-eol.html

תודה רבה!

פורסם

היום אין צורך בזה, שכן לוח האם בוחר את מה שהכי מתאים לו (כמו שאתה רואה גם במצב סטוק).

כמובן שאם ההגדרות לא בהתאם ליצרן וכו, אז תשנה ידני ותקבע אותם, את המתח תשאיר על AUTO.

בהצלחה בOC :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומר ״היום״? הלוח שלי ממש ישן p35-ds3l זה תופס גם לגבי?

תודה.

פורסם

אני מדבר מעידן הP4..אז כן לוח האם שלך בסדר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

רגע שאני אבין, תזמונים יותר נמוכים לא שווים יותר ביצועים?

פורסם

על "יבש" תיזמונים יותר נמוכים שווים יותר ביצועים..מה שכן תלוי מאוד איזה תזימונים בדיוק (זה מחולק לכמה) כמו כן ההבדל בביצועים ביחס לתדר גם משחק תפקיד..ככה שההבדל בין CL5 או CL6 בתדר של 1333 או 1600 ומעלה די מתקזז..מה גם שהסיכוי לחוסר יציבות עם תיזמונים נמוכים מדי גדול יותר מאשר התדר..

בכל מקרה השאיפה שלך היא להגדיר את הכל בהתאם להוראות היצרן..ומשם להמשיך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אני אשים אותם על AUTO וכאשר אני אגיע למקסימום של האובר קלוק שאני מסתפק והתדר של הזיכרון יהיה נמוך מהיצרן אז לשנות את התרד של הזכרונות לידני ולהתחיל להעלות אותם ? ל-2.4 נגיד?

תודה רבה על העזרה!!

פורסם

בשלב הראשוני פשוט תשאיר הכל על AUTO ותגדיר רק את המחלק של הזיכרון ככה שהזיכרון לא יעבור את התדר סטוק..

אחרי שתסיים עם הOC למעבד..תעשה כיולים אחרונים בזיכרונות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים