עבור לתוכן

מחשב לסטודנטית , עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני זקוק בבקשה להמלצות למחשב נייד לפי הדרישות הבאות:

* מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ואופיס, קצת תכנות, צפיה בסרטים באיכות HD וקצת מוזיקה להעביר את הזמן.

* גודל המסך? היא אומרת שלא משנה אבל אני חושב שמאחר והיא יושבת הרבה מולו, היא צריכה לפחות 14, 15.6 יהיה אחלה.

* משקל רצוי? כמה שפחות בהתחשב בדרישות.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. כמה שיותר בהתחשב בתקציב

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם USB3 ו-HDMI

* בלוטות? כן

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 320

* כונן CD/DVD? צורב? כן

* כונן Bluray? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לדעתי כן כי היא בסיום הדוקטורט ויש מצב שהיא תעבור לחו"ל.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש בלי? אשמח לאופציות עם ובלי.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

הקניה תתבצע באיזור המרכז. את הקודם היא קנתה בחו"ל והיא לא אהבה את התהליך.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

היי

טוב הרשיתי לעצמי לנסות לבד.

ראיתי כמה הודעות שפתחו אנשים אחרים וניסיתי למצוא את המחשב הנכון ביותר עבור הדרישות

אז אני אשמח אם מישהו יגיב ויתן לי הכוונה יותר טובה.

dell-vostro-3550-2430m

http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-2430m.htm

אני רק לא יודע לגבי הסוללה, האם היא נחשבת גדולה או קטנה

ודבר שני לגבי האחריות הבינ"ל איפה אפשר לראות את זה והאם זה דורש תוספת מחיר.

אשמח לעזרה.

פורסם

אהלן,

לפני כחודשיים רכשתי גם את הדגם הנ"ל, אומנם רכשתי את הדגם שמגיע עם כרטיס מסך נפרד אבל ת'אכלס חוץ מזה אין ממש הבדל בין הדגמים, אני מתאר לעצמי שחברה שלך לא מתקינה משחקים נכון? אם לא אז היא לא צריכה כרטיס מסך נוסף.

אני אישית מרוצה עד עכשיו מהמכשיר, הוספתי לו 4 ג'יגה זיכרון, פירמטתי אותו, מחקתי את מחיצת השיחזור והתקנתי מחדש מערכת הפעלה (עשיתי את כל זה כדי למחוק את כל הג'אנק שDELL מתקינים עליו). לאחר התקנה מחדש יש צורך להוריד מהאתר של DELL די הרבה דרייברים ולהתקין אותם.

מבחינת חומרה המחשב מצוין, מעבד I5 חזק, כמות הזיכרון שמגיעה עם המחשב מספיקה בהחלק, ההארד דיסק גדול, יש מספיק כניסות USB2 וגם כניסות USB3, ישנה יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. ישנו צורב כמובן, יש BLUETOOTH.

לי יש סוללה 6 תאים, בממוצע אני חושב שהיא תספיק לאזור ה 4 שעות עבודה, תלוי גם בסוג השימוש וההגדרה של ה POWER OPTIONS.

לגבי מערכת הפעלה, ניתן לשאול בחנות אם יש להם את הדגם הנ"ל ללא מערכת הפעלה, אתה יכול לבדוק גם בחנויות אחרות.

לגבי אחריות, אתה יכול לשאול בחנות ונראה לי שאתה יכול גם לבדוק את זה באתר של DELL לאחר הקניה.

בגדול, מחשב חזק, שקט, עושה רושם של אמין, קניתי אותו לאחר קריאה של ביקורות רבות.

פורסם
  • מחבר

תודה. אין כמו חו"ד ממקור ראשון.

אם כך, אני מניח שאני אציע לה אותו.

פורסם

* גודל המסך? היא אומרת שלא משנה אבל אני חושב שמאחר והיא יושבת הרבה מולו, היא צריכה לפחות 14, 15.6 יהיה אחלה.

* משקל רצוי? כמה שפחות בהתחשב בדרישות.

מה הסיבה שאתם מתעקשים על מסך גדול?

מחשב עם מפרט זהה, ישקול הרבה פחות אם תחליט ללכת על נייד עם מסך 13.3 אינצ' בלבד או אפילו על מחשב 14 קל (כמו ה-u40 של אסוס)

למי שטוען כי למשקל קל יתרון - אין מה לחפש נייד בגודל 15 אינצ' לדעתי.

פורסם
  • מחבר

זו לא התעקשות. פשוט נוח יותר לקרוא מאמרים מבוקר עד ערב ולסכם תוצאות מחקרים על מסך גדול.

ומאחר והיא עובדת עליו הרבה, הנחתי שמסך גדול יהיה עדיף.

כמובן שמדובר במעבדה, בבית יש לה מסך 22 שהיא מתחברת אליו.

13.3 לא נראה לי נוח וסתם מאמץ את העיניים. זה לא מחשב בשביל נסיעות, זה המחשב העיקרי שלה.

הכי חשוב לה הוא נושא הסוללה. הסברתי לה שאין לה מה לצפות יותר מדיי, זו עדיין סוללה. לכן גם אין משקל למשקל לכן גם כתבתי

"בהתחשב בדרישות".

בכל מקרה ה 3550 שציינתי למעלה מצא חן בעיניה, מלבד המשקל כמובן, אבל היא מוכנה להתפשר במקרה הזה.

זה מה שהצעתי, את ההחלטה היא כבר תקבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים