עבור לתוכן

מבקש מפרט לגיימינג.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף האמת 3000, אבל לא חובה

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - באטלפילד 3, מודרן וורפייר 3, סימולטים של טיסה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) האמת שאין לי מושג... מסך נטול HD, בגודל 19 אינץ' עם יחס של 16:9

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים, אני מניח

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

בקשה מאוד מיוחדת: רצוי שהמחשב יתעלה על המחשב שיש לי כבר, שנקנה לפני שנה במחיר של 3100. הנה המפרט:

[table][tr][td]

CPU

Motherboard

Graphics

RAM

[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]AMD Athlon II x4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz [/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H [/td][/tr][/table][table][tr][td]nVidia GeForce GTX 460 [/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston KVR1333DN9/2G (2 Sticks) = 4GB [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]

Hard Drive

[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Samsung F3 HD103SJ 1TB [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]

Keyboard

Power

Case

[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]IBM Keyboard SK-8820 [/td][/tr][/table][table][tr][td]SeaSonic M12II 520 Bronze 520W ATX12V V2.3 / EPS 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td]Antec Two Hundred Mid-Tower [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

1. זה לא נראה עדכני במיוחד.

2. זה מחטיא למדי את המטרה.

2 גישות:

1. נסיון להיצמדות לתקציב 3000 ש"ח:

מעבד: I3 2120

קירור: ALPINE 11 GT

זיכרון: 1X4GB TRANSCEND 1333MHZ

לוח אם: H61M-P23 MSI

קשיח: 500GB WD AAKX

צורב: LG X22

מארז + ספק: VSK2450 ANTEC + 450W

כרטיס מסך: ASUS HD 6870 1GB GDDR5

יוצא כ3050 ש"ח.

2. ניצול התקציב לטובת יותר ביצועים:

עריכה:

אני מסכים עם GIL28, ניצול של שארית התקציב:

מעבד: I5 2400

קירור: ALPINE 11 GT

זיכרון: 2x4GB G.Skill NT 1333MHZ

לוח אם: H61M-P23 MSI

קשיח: 500GB WD AAKX

צורב: LG X22

מארז + ספק: VSK2450 ANTEC + 450W

כרטיס מסך: ASUS HD 6870 1GB GDDR5

יוצא כ3550 ש"ח.

פורסם

עקב הדרישה של סימולטורים לכח עיבוד ובעקבות הרזולוצייה הנמוכה, יש להשקיע יותר על המעבד.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שאני מעדיף GPUשל NVIDIA ו-CPU של AMD

פורסם

המפרט ש eriv4u העלה הוא של המחשב הנוכחי לא של מה שהתכוון לקנות.

אם אתה לא מרוצה מהביצועים בסימולטורים כל מה שאתה צריך לעשות זה להחליף לעבד 4 או 6 ליבות

פורסם
  • מחבר

המפרט ש eriv4u העלה הוא של המחשב הנוכחי לא של מה שהתכוון לקנות.

אם אתה לא מרוצה מהביצועים בסימולטורים כל מה שאתה צריך לעשות זה להחליף לעבד 4 או 6 ליבות

אכן. המפרט שפרסמתי הוא אכן של הנוכחי שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים