פורסם 2012 בינואר 913 שנים יש לי נורת USB LED עם צוור גמיש כזה.ואני רוצה לחבר אותה לא למחשב אלה לזוג סוללות AA.איך אני יכול לבנות מכשיר מתאים בפשטות או שעדיף כבר לרכוש מוכן תמורת 5 דולר?
פורסם 2012 בינואר 913 שנים ניראה לי שאפשר פשוט לחבר אותו לסוללות, ככול שתחבר אותו ליותר סוללות (בטור) הוא יסתובב מהר יותר.שים לב שמאוור ירוקן לך את הסוללות מאוד מהר.ואם לא תחבר אותו למספיק מתח הוא לא יצליח להתחיל להסתובב ואם תעזור לו להתחיל הוא ימשיך להסתובב בשמחה.
פורסם 2012 בינואר 913 שנים מחבר אוקיאני אסביר מה אני מנסה לעשות.יש לי קרש קטן ואני רוצה להפוך אותו ליד שלישית שעוזרת בהלחמה.אל החתיכת קרש אני רוצה לחבר מחזיק מלחם, צוותות עם צוור גמיש, נורת לד קטנה, זכוכית מגדלת,ומאוורר שיפזר את העשן.יש לך אולי עצה אחרת להפעלת המאוורר?^ אפשר אולי להשתמש בספק כוח חלש עבור המאוורר והנורת הלד, לא כך?
פורסם 2012 בינואר 913 שנים בטח, אם אתה לא צריך שזה יהיה נייד עדיף ללכת על ספק.יש לך איזה שנאי זרוק בבית ? אולי מטען של משהו ? אם כן, מה כתוב עליו ? איזה מתח וזרם הוא מספק ?אם יש לך מאוורר של מחשב בבית תנסה לחבר אותו ל5v של המחשב (חיבור אדום - שחור במולקס), האם העוצמה מספקת אותך ?(ד"א עדיף לשים אותו בצורה שהוא ינוק אוויר ולא ידחף אוויר כיוון שאז אתה מקרר את הבדיל/מלחם...)
פורסם 2012 בינואר 913 שנים מחבר יש לי מטען סלולרי מוטורולה 4.8V 350mAיש לי איזה מאוורר מתוקפת פנטיום 4...אחפש ואבדוק אותו. חיבור מולקס זה זה ?http://www.pccool.co.il/upload/y-sp%281%29.jpg^למה שזה לא יעבוד טוב אם המאוררים אמורים להתחבר בחיבור הזה ? או שאני טועה...?
פורסם 2012 בינואר 913 שנים אני לא מבין אותך לא עדיף ליקנות שנאי קטן מ 220/12 DC זה עולה גרושים ותוכל לחבר איליו את המאוורר ואת הלדים במקביל
פורסם 2012 בינואר 913 שנים מחבר אני לא מבין אותך לא עדיף ליקנות שנאי קטן מ 220/12 DC זה עולה גרושים ותוכל לחבר איליו את המאוורר ואת הלדים במקבילזה מה ששאלתי באחת ההודעות כאן.מייק הציע לחסוך כמה דולרים מכיוון שחשב שאולי יש לי שנאי מיותר ממכשיר חשמל כלשהו.איזה שנאי כדאי לרכוש?
פורסם 2012 בינואר 913 שנים אחד שיכול להזרים זרם של 1-1.5 אמפר בשביל שתוכל להפעיל איתו כמה צרכנים תעשה חיפוש ברשת לא חסר כמובן שלא הייתי משקיע סכום על הפעלה של מאוורר ולד אתה יכול לחבר בטור גם נגד משתנה של בערך 500 אום שתוכל לשלוט במהירות האוורר ובעוצמת ההארה של הלד/ים מחיפוש מהיר ברשת ראיתי את זה http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=8458כמובן שאפשר למצוא יותר זולים
פורסם 2012 בינואר 913 שנים חיבור המולקס יש 2 מתחים, 12 וולט ו5 וולט. ניראה לי שהמאווררים פועלים בדרך כלל מ12 וולט. לכן אם תחבר אותו ל5 וולט הוא יסתובב לאט יותר, השאלה כמה לאט יותר. והאם יש לאט מידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.