פורסם 2012 בינואר 813 שנים שלום חברים ! יש לי מחשב שכל פעם שמעלים אותו מבצע ריסט בזמן טעינת מערכת ההפעלה (WINDOWS 7ׂ)כרגע אני מנסה לראות אם הדיסק קשיח עולה במחשב אחר. יש עוד רעיונות מה יכולה להיות הבעיה . תודה
פורסם 2012 בינואר 913 שנים היי zabal12,ייתכן והבעייה נובעת מהתחממות יתר של המעבד.יש לבדוק אם המאוורר מסתובב, ובמידה ולא לנקות אותו מאבק ואם לא עוזר להחליפו.ליאור
פורסם 2012 בינואר 913 שנים נשמע לי יותר כמו בעיה בזכרון.תנסה להריץ memtest או להוציא כל פעם סטיק זיכרון אחר ולמצוא את האשם.
פורסם 2012 בינואר 1013 שנים מחבר בדקתי בביוס המעד עובד 38-45 מעלות .בקשר לסטיקים של הזיכרון הוצאתי את כולם (4).והשתמשתי כל פעם באחד אחד לא עזר ,יש טעם לעשות MEMTEST?
פורסם 2012 בינואר 1013 שנים מחבר מחשב ישן . בהתחלה הייתה בעיה של מסכים כחולים ,לאחר שימוש במדריך שבאתר התגלה שזה קשור ל-DRIVER של הכרטיס מסך ,מחקנו אותו(המסכים הכחולים נעלמו) אך המחשב עדיין עבד לאט .משום מה לא הצלחנו לפרמט את הארדיסק במחשב עצמו אז פירמטנו אותו במחשב אחר (עבד טוב ) ואז העברנו את HDלמחשב המוקרי מאז המערכת הפעלה לא עולה .
פורסם 2012 בינואר 1013 שנים יש מקרים שבהם שינוי חומרה דורש פרמוט. כך שאם פרמטת על מחשב עם חומרה מסוימת יתכן שתצתרך לפרמט על המחשב שלך בלבד כדי שזה יעבוד.אני אומר את זה מניסיון (כבר הייתה לי את הבעיה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.