עבור לתוכן

איזה כ.מסך צריך שמשחקים חדשים ירוצו חלק בFHD הכל על מקס' כולל פילטרים.

Featured Replies

פורסם

אלהן חבר'ה.

בעצם השאלה בכותרת.

איזה כ.מסך יכול להתמודד עם הגדרות מקסימליים כולל כל הפלטרים לרזולוציה FHD ולהיות שחיק.

* תתיחסו רק לעובדה שכ.מסך מגביל והמעבד לא מהווה צוואר בקבוק.

אני בטוח ש 6990 או 590 יעשו את העבודה בצורה יפה, מעניין אותי עד איזה כ.מסך אפשר לרדת 6870, 560 וכו'.

תודה לעונים.

עדכון:

אני מתעלם מהנתונים כי אני יודע שהם לא יגבילו אותי, אבל בכל זאת בשביל הפרוטוקול.

I5 2500

MUGEN 2

DH67CL

2X4GB DDR3 1333

SS 520w s12ii

מסך u2311h וכמו שציינתי רזולוצייה FHD.

מארז 690 II

בקיצור שום מגבלה אין.

פורסם

אם אתה מחפש את הכרטיס החזק ביותר שיש בשוק אז אני מאמין שאתה יודע מהו ולא צריך שום עזרה, אבל אם אתה מחפש כרטיס שיתאים למערכת שלך אז תתן יותר פרטים שנוכל לכוון אותך לכרטיס מתאים.

מכיוון שיש פה תלות בדברים נוספים כמו רזולוציה ומעבד לדוגמא שאתה מחליט להיתעלם מהם, אז אי אפשר להגיד לך איזה כרטיס יריץ חלק את כל המשחקים.

יש מערכות ש6850 יהיה מעל ומעבר ויש מערכות שלא. הכל תלוי ברזולוציה,ספק,תקציב,מעבד ואי אפשר להמליץ לך סתם על כרטיס בלי שנדע את הפרטים האלה.

להגיד של590 יעשה עבודה "יפה" זה נחמד מאוד אבל אולי על המערכת שלך גם 6950 יעשה עבודה "יפה"?

פורסם
  • מחבר

צודק, לכן ציינתי שלהתייחס רק למגבלות של כ.מסך.

אבל בכל מקרה עדכנתי.

פורסם
  • מחבר

וזה כרטיס מינימלי בשביל הדרישה שיריץ משחקים חלק על הגדרות מקסימליות?

או אפשר לרדת עוד יותר?

כי כרגע זה הכ.מסך בעל ליבה אחת החזק ביותר של AMD.

ועוד משהו אני מחפש גם שהכרטיס יהיה שקט ויותר נכון חירשי בIDLE, ועדיף שהיה יחסית שקט במשחק.

ואין לי ממש רצון הפעם ללכת על קירור צד ג'.

אני פשוט רוצה לעשות שיקול עם כדאי לעשות את הקנייה עכשיו או לחכות ל 7XXX עד מרץ בערך.

עוד כמה שבועות אני נכנס לתקופת מבחנים אז לא ממש יהיה לי זמן לבזבז על משחקים אז לא לחוץ לי.

אגב נוידיה לא הולכת להוציא משהו חדש בחודשים הקרובים נכון.

פורסם

זה הכרטיס שמבחינת כסף-ביצועים הכי שווה לך לקחת בטווח המחירים הזה (אתה יכול לקרוא אפילו לאפשרות הפתיחה ל6970 כבונוס) וחוץ מזה הוא יריץ לך 95% מהמשחקים חלק.

דווקא קירורי צד ג' הרבה יותר שקטים מרפרנס, בכל מקרה תמיד יש לך אפשרות לשים את המאווררים על מינימום במנוחה וככה להרוויח שקט.

סדרה 7 ע''פ המצב כרגע ב 79XX תעלה די הרבה ככה שלפחות כרגע לא הייתי ממליץ לך לבנות עליה. צריך גם לחכות לבאנצים ומחירים סופיים כדי לדעת בוודאות מה המצב או לדעת אם כדאי להמליץ לך עליהם.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, בעצם מה שחשבתי.

היום קראתי ביקורת שלכם על ה7970, נראה מרשים ביותר.

הבעיה שהדרייברים לא בשלים מספיק, לאור המצב כנראה יהיה פזיז לקנות עכשיו חומרה שאוכל להשתמש בא רק בעוד כחודשיים אז אני אמתין.

בקשר לקירור, בגלל זה רציתי לקנות כ.מסך לא רפרנס שיהיה שקט וקריר מהמפעל.

אני פשוט זוכר כמה זמן התעסקתי עם קירור ל GTX260 שהיה צריך לעשות קומבינות בשביל לקרר נורמלי את ה VRAM שהגיעו ל120 מעלות.

אגב הקירור היה Accelero XTREME GTX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים