עבור לתוכן

בקשת המלצה ללוח אם.

Featured Replies

פורסם

שלום רב,אני מעוניין לקנות לוח אם ואיני יודע מה יהיה הכי מאוזן למפרט.

אני צריך לוח אם שיתמוך טוב בחומרה,4 סלוטים לזכרון,צ'יפסט 67,מחברה:GIGABYTE.

מעבד:I5 2500,חשוב לי לציין שאני לא אעשה אוברקלוק למעבד.

כרטיס מסך:GTX 570.

בנוגע למארז:אני צריך שתמליצו לי על לוח אם שיתאים למארז הזה:LNCOOL K62R ולמארז הזה:LANCOOL K59B.

למה אני אומר להתאים?כי ל-K59B יש USB3 לעומת K62R שלו אין,אז אני צריך שזה יהיה בהתאם.

חנות:תמליצו לי לוח אם מחנות TMS כי שם אני קונה.

תקציב ללוח אם:לא יותר מ-470 ש''ח.

ואם אפשר הסבר קטן מה ההבדל בין צ'יפסט 67 לבין 61,תודה לעוזרים.

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את הפלטפורמה (או לפחות המעבד שלו מיועד הלוח ואת התקציב).

אם אתה לא מתכנן OC אין לך שום סיבה לקחת לוח P67. במסגרת התקציב שלך שהיא מאוד גבולית אתה צריך למצוא לוח H61 או H67. גם לא תקבל תמיכה בחיבור USB 3.0 בקדמת המארז, זאת תכונת פרמיום שנמצאת רק בחלק מהלוחות היקרים לפלטפורמה.

הלוח שהכי ישתלם לך יהיה GA-H67MA-USB3-B3.

פורסם
  • מחבר

קודם כל ממש תודה על העזרה.

אך יש לי שאלה,אם לוח P67 זול יותר מH67 אז למה לא לקחת אותו?אני פשוט רוצה שהמפרט יהיה מאוזן,שאם נגיד אני לוקח מארז עם USB2 אז לקחת לוח אם שלא תומך בUSB3 מקדימה ומאחורה.

לפי האתר TMS אני רואה שיש לוחות אם P67 שהם זולים יותר מהלוח אם H67MA,בכל זאת כדאי לי לקחת לוח H67?

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את הפלטפורמה (או לפחות המעבד שלו מיועד הלוח ואת התקציב).

איזה לוח P67 זול יותר מ-H67 ראית? גם אם יש כזה (ואני בספק), אני לא מבין למה ההתעקשעות דווקא על P67. המעבד שלך גם ככה לא מאפשר לך לבצע OC משמעותי וציינת שאין לך גם כוונה לעשות OC בכלל. כך של-H67 יש יותר יתרונות עבורך בגלל שתוכל במקרה הצורך לנצל את הליבה הגרפית המובנית.

זה שבקדמת המארז אין חיבורי USB 3.0 ו/או שהלוח לא מציע חיבור USB 3.0 לקדמת המארז לא צריך למנוע ממך לקנות לוח שיש לו 2 חיבורי USB 3.0 בגב הלוח. להפך. אין קשר בין הדברים ואם אתה יכול להכניס לוח עם USB 3.0 במסגרת התקציב זה רק יתרון.

פורסם
  • מחבר

הנה לוחות P67 שזולים יותר מH67MA:

http://tms.co.il/product/10545

http://tms.co.il/product/10544

אני יודע שיש גם את הלוח אם H67M-D2-B3 אך יש לו 2 סלוטים לעומת הלוחות P67 שהצגתי שיש להם 4 סלוטים לזכרון,אין להם כרטיס מובנה אבל אני לא חושב שאני צריך את זה,בוא נגיד שזה לא מה שחשוב לי.

באמת שאני לא מתעקש על P67,אני פשוט לא מספיק מבין בדברים האלה אז אני לא יודע מה יהיה הכי משתלם,השאלה שלי היא כזאת:גם אם הלוחות P67 (נגיד מה שהצגתי) זולים יותר אז עדיין כדאי לי לקחת לוח H67 רק בגלל שאני לא עושה אוברקלוק למעבד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים