פורסם 2012 בינואר 713 שנים שלום לכל המומחים!!!אני רוצה לעשות overclock למעבד E8400 .יש לי לוח אם GA-EP43-DS3L אני יישמח אם תוכלו לעזור לי לבצע את ה overclock תודה
פורסם 2012 בינואר 713 שנים שלום לך, קרא את הסטיקי והמדריכים באתר, כמו כן חיפוש בפורום ימצא לך המון מידע בנושא
פורסם 2012 בינואר 1013 שנים מחבר כן אבל אני צריך משהו יותר מפורט שמתאים למערכת שלי.בשביל יש פורום לא?
פורסם 2012 בינואר 1013 שנים http://lmgtfy.com/?q=ep43-ds3l+overclock+guideבשביל זה יש גוגל לא?אני יכול להעיד שבמחשב הקודם שלי, לקחתי את הE6300 שלי ל3.0GHz, עם לוח EP45-DS3.לא ביצעתי יותר מידי OC בחיים שלי, אבל המדריך בפורום עזר לי מאוד, ובעזרת הManual מהאתר של Gigabyte השלמתי פערים וככה ביצעתי אוברקלוק.בגדול אתה צריך לנעול מתחים ולהעלות את התדר לאט לאט, כל פעם ב10Mhz
פורסם 2012 בינואר 1013 שנים הבסיס די זהה, ולכן עיון בפורום ובמאתר יענה על רוב השאלות שלך, משהו יותר ספציפי ? תירתץ חיפוש בגוגול או באתר ותראה תרדים אחרי שתדע את הבסיס תתחיל בOC אצלך, כמו כן מציע לך לקרוא את הסטיקי, שכן להעתיק הגדרות ממדריך אחר זה לא בדיוק נכון או אומר שזה יעבוד יציב אצלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.