עבור לתוכן

דורש מחשב בכ-3000

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

דבר ראשון איני יודע אם הכותרת מתאימה (אז סורי אם לא)

דבר שני מדובר רק בקופסא עצמה (כלומר שהתקציב מקסימאל שלי שהקופסא עצמה תעלה היא 3000 שקל)

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, עבודות, תכני HD.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, COD כל המשחקים החדשים חשוב שיעבדו חלק. :)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אממ.. אני לא יודע אבל גודל המסך יהיה 20-24 אינץ'.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות- בינוניות (העדפה לגבוהות)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אממ.. לא 3000 הוא רק לקופסא עצמה.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 (כלומר שהשקט חשוב)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכן.

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אממ.. אני מעדיף שיהיה אופיס 7 מובנה בו כבר. :P

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אזור המרכז- גוש דן.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).אממ.. חשוב אחריות לפחות לשנה, שמעבד יהיה לפחות i5 , כרטיס גראפי ומסך טוב ושיריץ את המשחקים החדשים ביותר חלק.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא.

רב תודות,

Black Shark1 ;)

פורסם

התוכנות שאתה דורש עולות כ1000 ש"ח, תחת ההנחה שאם OFFICE מגיע מובנה, זה אומר שיש גם WINDOW.

מעבד I5 עולה 800 ש"ח וצפונה. קשיח עולה כ450 ש"ח. מעבר לזה אתה רוצה לשחק במשחקים כבדים בהגדרות גבוהות - נגמר התקציב כבר בשלב הזה.

ללא תוכנות OFFICE וWINDOWS, זה יכנס בחריגה של קצת גדולה יותר, תוך כדי ויתורים קלים. הדרישה לרמת שקט של 8/10 גם כן לא מקלה פה על הסיפור.

פורסם
  • מחבר

רגע שנייה אני לא. הבנתי מטרתו של הפורום הזה הוא שאתה ממליץ לי על רכיבים ואני קונה ומחבר ביניהם??

חשבתי שעל פי הנתונים שאמרתי אתם ממליצים לי על מחשב.. לא ככה? פשוט אני לא יודע איך להרכיב.. אין פשוט מחשב של חברה טובה שמתאים על פי הנתונים? כמו במחשב נייד?

פורסם

נראה שיש פה איזושהי בעיית הבנה.

אתה מבקש מחשב לצרכים מסוימים, בטווח של עד 3000 ש"ח, 3100 מקסימום חריגה.

אתה מבקש ציטוט: "אממ.. אני מעדיף שיהיה אופיס 7 מובנה בו כבר" מה שאני מתרגם ל - כשאני מפעיל אותו בבית שכבר יהיה בו אופיס. מה שמשתמע מזה זה שאתה צריך את מערכת ההפעלה והאופיס חוקיים, מערכת הפעלה - WINDOWS 7 עולה כ400 ש"ח, וOFFICE בחבילה בסיסית עולה 500-650 ש"ח, קריא 900-1100 ש"ח עולות התוכנות. מה שמשאיר 1900-2200 ש"ח למערכת עצמה.

מטרת הפורום היא להמליץ על רכיבים (לפחות עד כדי שינוי יצרן) שמשתלבים יחדיו למערכת הטובה ביותר שניתן לרכוש במסגרת התקציב מבחינת ביצועים, יחס עלות תועלת ושאר פרמטרים. בדרך כלל מערכת מגיעה מורכבת, ובדרך כלל שיש לזה עלות מסוימת המשתנה מחנות לחנות.

לגבי מחשבים שניתן לרכוש כשלמים כמו בניידים, בדרך כלל מדובר במערכות יקרות ופחות משתלמות. הדבר נכון שבעתיים כאשר מדובר במערכות לייעוד של גיימינג.

מה שאני ניסיתי להסביר בהודעה הקודמת, הוא שאתה דורש הרבה בתקציב דחוק למדי. גם שקט 8/10 (שזה לא דבר טריביאלי), גם משתמע שאתה מעוניין בתוכנות, גם שיפעיל משחקים בהגדרות גבוהות, וכל זה צריך להיכנס בתקציב דחוק למדי.

בהתחשב בדרישות שלך, ללא מערכת הפעלה / תוכנות אחרות, בחריגה קצת מעל למה שצוין:

הרכבת מחשב כולל בדיקות

צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1

SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002, יחידות 1

ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET, יחידות 1

Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1

ANTEC NSK4450B Midi VP450 450Watt Black, יחידות 1

HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5, יחידות 1

Elixir 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1

Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Tray, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪3200

פורסם
  • מחבר

אה.. אוקיי, אז בעקבות מה שאמרת הבנתי שאני צריך לוותר על כמה דבריים..

אני מוותר על השקט כלומר מ1 עד 10 הוא בדרגה של 5-4.. ועוד דבר אני לא צריך אופיס מובנה בו,

כעת זה משפר את המצב? ניתן להשיג מחשב כזה בסכום אחרי השינויים? :D

נ.ב אחרי שאני קונה את כל הרכיבים אני צריך ללכת למעבדה שירכיבו לי אותם ? ???

פורסם

כל חנות שאני מכיר מרכיבה מחשב בעלות מסוימת (50-100 ש"ח) ויש חנויות שלא דורשות כסף על זה.

פורסם
  • מחבר

אה... האוקיי תודה.. ומה בקשר לתקציב אחרי שהקטנתי את דרישותי התקציב מספיק כולל הwindows?

פורסם

גבולי, אבל אפשרי.

פורסם
  • מחבר

שבויים זה מעולה עבורי :)

אז איך מתבצע התהליך אני מביא למעבדה את הרכיבים שאני רוצה שיהיו במחשב והם אמורים לעשות את שאר העבודה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים