פורסם 2012 בינואר 613 שנים יש לי את הכרטיס הזה בSLIhttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3932#ov בכל משחק שאני משחק בו אחרי דקה הוא נזרק לשולחן העבודה או מעלה לי מסך שחורראיתי שהבעיה הזאת נפוצה ניסיתי הכל ושום דבר לא עובדדרבריים: 270, 280, 285, 290BETAאף אחד מהם לא שינה כלוםכמובן שמחקתי אותם עם התוכנה Driver Sweeper..הורדת קלוקים ניסיתי אך גם זה לא הצליחהורדת הוולטייג' של הליבה לא עובד לי דרך התוכנה אפטר בורן אינני יודע למה.לעדכן לכרטיס הזה ביוס אי אפשר כי אין לו שום עדכון ברשת.אני כבר כל כך נואש לשחק במשחקים שלי בבקשה תעזרו לי אני חייל ואני חוזר פעם ב הביתה ככה שעד שאני חוזר אני לא יכול לשחק
פורסם 2012 בינואר 713 שנים עדכן את כל עדכוני הNET FRAMEWORK מאתר העדכונים של מיקרוסופט (ואת כל הקריטים והחשובים על הדרך).עדכן דריוורים ללוח ולכרטיס קול מהאתר של יצרן הלוח.נסה לעדכן DIRECTX (גם אם אתה חושב שזה כבר מעודכן).תעשה בדיקת יציבות למעבד/כרטיס גראפי/זכרונות ותוודא שהטמפרטורות לא חורגות.באיזה משחקים בדקת שעושים לך בעיות ?יש כאלו שבהם זה עובד טוב ?
פורסם 2012 בינואר 713 שנים מחבר עדכן את כל עדכוני הNET FRAMEWORK מאתר העדכונים של מיקרוסופט (ואת כל הקריטים והחשובים על הדרך).עדכן דריוורים ללוח ולכרטיס קול מהאתר של יצרן הלוח.נסה לעדכן DIRECTX (גם אם אתה חושב שזה כבר מעודכן).תעשה בדיקת יציבות למעבד/כרטיס גראפי/זכרונות ותוודא שהטמפרטורות לא חורגות.באיזה משחקים בדקת שעושים לך בעיות ?יש כאלו שבהם זה עובד טוב ? 1. עידכנתי עדין לא עובד2. זה בעיית זה נותן לי קובץ שאין לי מושג מה לעשות איתו שם הלוח Asus P7P55D-e DELUXE3. עידכנתי אפילו שכבר מותקן4. הטמפרטורות טובות אין בהם בעיה הכרטיסים עוד לא עברו את ה80 מעלות במאמץ5. באטל פילד 3, באטל פילד באד קומפני 2, דירט 3/2, כל סדרת האמונת המתנקשים, Age of CONANאין לי שמץ למה אני עצלן ורשמתי בעברית הכל חוץ מאחד.6. לא, זה קרה היום גם כשפתחתי תמונה רגילה מהאייפון המחשב נעצר לשניה ונזרק ישר לשולחן העבודה
פורסם 2012 בינואר 713 שנים 4. הטמפרטורות טובות אין בהם בעיה הכרטיסים עוד לא עברו את ה80 מעלות במאמץ6. לא, זה קרה היום גם כשפתחתי תמונה רגילה מהאייפון המחשב נעצר לשניה ונזרק ישר לשולחן העבודהבדקת מאמץ בOCCT, גם למעבד וגם לכרטיס גראפי ?יש לך שני כרטיסים בCF/SLI ?נסה לעבוד רק עם אחד.
פורסם 2012 בינואר 713 שנים מחבר בדקת מאמץ בOCCT, גם למעבד וגם לכרטיס גראפי ? יש לך שני כרטיסים בCF/SLI ? נסה לעבוד רק עם אחד. 1. מיותר לגמרי 2. SLI 3. ניסיתי אפילו להחליף בניהם עוד משהו שלא ציינתי שהיה לי לפניהם GTX470 שעבד מעולה ללא שום בעיות! ככה שזה רק בעיה בכרטיסי מסך הנה כל ההודעות שעולות לי לפעמים:
פורסם 2012 בינואר 713 שנים יש שתי אפשרויות.או שזאת בעיית חומרה או שזאת בעיית תוכנה(דריוור או משהו אחר בוינדוס שקשור לזה).נראה לי שאם אתה לחוץ לסדר את זה, וכבר השקעת על זה זמן וניסית להסיר ולהתקין גרסאות דריוורים, שכבר עדיף לך למחוק לגמרי ולהתקין וינדוס מחדש.אם זאת בעיית תוכנה זה אמור לפתור את הבעיה.בלי כל השטויות מסביב, ורק כדי להריץ משחקים כל הסיפור לא אמור לקחת יותר מדי זמן.
פורסם 2012 בינואר 713 שנים מחבר יש שתי אפשרויות.או שזאת בעיית חומרה או שזאת בעיית תוכנה(דריוור או משהו אחר בוינדוס שקשור לזה).נראה לי שאם אתה לחוץ לסדר את זה, וכבר השקעת על זה זמן וניסית להסיר ולהתקין גרסאות דריוורים, שכבר עדיף לך למחוק לגמרי ולהתקין וינדוס מחדש.אם זאת בעיית תוכנה זה אמור לפתור את הבעיה.בלי כל השטויות מסביב, ורק כדי להריץ משחקים כל הסיפור לא אמור לקחת יותר מדי זמן. אנשים כבר ניסו את זה לפני ולא הצליחו עכשיו אם תצליח למצוא לי עדכון BIOS לכרטיס הזה בדיוק שהוא הכרטיס שלי יש מצב שנפתור את הבעיה.http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3932#ov
פורסם 2012 בינואר 713 שנים באיזה ספק כוח מדובר ?ניסית לעשות עדכון ביוס ללוח ?ביוסים תוכל למצוא כאן,http://www.techpowerup.com/vgabios/בנוסף נסה לעבוד עם כל כרטיס בנפרד, יכול להיות שאחד מהם לא תקין...
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים מחבר לא עוזרחשבתי שפטרתי את הבעיה אבל לא החלפתי את זוג הכרטיסים בכרטיסים האלו http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#bios שניים כאלההבעיה חוזרת על עצמהויש לי ספק 620W של סיינסוניק ספק מודולרי
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים נראה לי שאם אתה לחוץ לסדר את זה, וכבר השקעת על זה זמן וניסית להסיר ולהתקין גרסאות דריוורים, שכבר עדיף לך למחוק לגמרי ולהתקין וינדוס מחדש.אם זאת בעיית תוכנה זה אמור לפתור את הבעיה.אנשים כבר ניסו את זה לפני ולא הצליחו assumption is the mother of all fuckups
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים מחבר http://3dmark.com/3dmv/3811792זה התוצאה ב3DMARKואני שוב שואל אתה בטוח שפירמוט יעזור לי?
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים מחבר אוקי עכשיו בדיוק הוצאתי כרטיס אחד ושמתי רק אחד והמחשב רץ חלק על המשחק כבר למעלה משעתייםיש מצב שזה הספק או דרייברים לSLI מהלוח או ביוס שונה של הכרטיס השני הספק שלי הוא סייסוניק 620W בקשר לדרייברים אין לי שמץ אין לעדכן ללוח אם אם תעזרו לי אני אשמח
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים אחרי שבדקת ואתה בטוח שכרטיס אחד טוב, בדוק את הכרטיס השני (לבד).אם גם זה עובד טוב לבד, תוודא שזה לא בעיה עם סלוט ספציפי.ואז בהתאם לתשובות כבר אפשר לצמצם את הבעיה ולטכס עצה.
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים מחבר פאק רק עכשיו אני רואה שגרסאות הביוס שלהם ממש שונות אחת מהשניה הכרטיס התקין הוא F32 והכרטיס השני הוא F21 מה שאני ינסה לעשות עכשיו זה לגבות מהכרטיס הראשון את הביוס ולעשות איתו פלאש לכרטיס השני נראה אם זה יצליח
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים מחבר טוב עליתי על הבעיה הוא לא נותן לי לעדכן ביוס לF32 בכרטיס השני הוא עדכן לי רק לF23 וזה לא טוב עדין הוא עף מהמשחקים אני צריך למצוא דרך לשים את הF32 על הכרטיס השני ניסיתי לעשות גיבוי ולעשות פלאש הוא אומר לי שהביוס לא מתאים לכרטיס וזה זוג כרטיסים זהים לחלוטין!בבקשה תעזור לי רק עם זה אני חושב שזה יפתור את הבעיה לגמריהכרטיס הראשון עובד בלי שום בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.