עבור לתוכן

לוקח למחשב 20 דקות לעלות והוא איטי נורא

Featured Replies

פורסם

לוקח למחשב שלי 20 דקות עד שהוא מגיע לסמל של ווינדוס של הטעינה ההתחלתית ואז שאני צריך להקיש סיסמה להיכנס למחשב

זה קרה לפני הרבה זמן עכשיו אני רוצה לתקן את זה כי אני משחק בCS:S מקצועי עכשיו יש לי משחק ליגה ביום שבת

ויש לי לאגים של גראפיקה במשחק בזמן האחרון מאז שהתקנתי תווינדוס 7 64 ביט(היה לי 32 ורציתי לנצל עוד קצת אז הורדתי 64 והחלפתי פשוט) ולכן אני רוצה לעשות אולי תיקון לווינדוס מתוך דיסק של הווינדוס הבעיה שלוקח למחשב 20 דקות לעלות ואי אפשר לתפוס את הקטע שצריך ללחוץ על מקש בשביל לעשות BOOT להתקנה

לכן אני רוצה עכשיו לתקן את זה עד יום שבת זה דיי דחוף לי

פורסם

תן לי להבין תוך כמה זמן המסך נדלק ואתה רואה את הלוגו של הלוח אם 20 דקות?

פורסם

הבעיה שלוקח למחשב 20 דקות לעלות ואי אפשר לתפוס את הקטע שצריך ללחוץ על מקש בשביל לעשות BOOT להתקנה

לכן אני רוצה עכשיו לתקן את זה עד יום שבת זה דיי דחוף לי

לאפשרויות העלאת וינדוס לחץ SHIFT F8 בדיוק לפני שההרדיסק עושה BOOT והוינדוס מתחיל לעלות.

להתקנת תיקון מדיסק של וינדוס כוון את הDVD כאופציה הראשונה לBOOT בביוס.

אם אתה לוחץ SHIFT F8 יש אפשרות להעלות STEP BY STEP (לא זוכר בדיוק איך, תריץ חיפוש) ולראות אם הוא נתקע הרבה זמן על אחד מהדריוורים או משהו, ואז אולי תמצא את הגורם.

פורסם
  • מחבר

תן לי להבין תוך כמה זמן המסך נדלק ואתה רואה את הלוגו של הלוח אם 20 דקות?

בוא נסביר את זה בתהליכים:

1.אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב

2.על המסך מופיע הלוגו של הלוח אם

3.יש מסך שחור עם כל מיני טבלאות עליו

4.מסך שחור

5.הסמל הרגיל בעלייה של ווינדוס

עכשיו שלב 4 זה השלב שלוקח לו בול 20 דקות לא פחות ולא יותר זאת אומרת שאם אני יקח סטופר וילחץ עליו בדיוק אחרי שלב 3 שהטבלאות נגמרות עד לסמל של ווינדוס יקח לי על השנייה 20 דקות וככה זה בכל הפעלה של המחשב

עכשיו אני חשבתי שזה בעיות של ווינדוס ולכן התקנתי ווינדוס כמה פעמיים במשך הזמן על ההארדיסק זה בכלל לא עבד

אז חשבתי אולי זו בעיה בכלל בהארד דיסק שלי ולכן הורדתי HDD Regenerator התוצאה הייתה שהיה לי מסך כחול הלוגו של הלוח אם עלה ונשאר ככה המון המון המון זמן ולא עבר לקטע של הטבלאות אז פשוט כיביתי תמחשב ניתקתי תכבל מאחורה וחיכיתי כמה שניות החזרתי תחשמל והמחשב עלה "כרגיל"(ב" בגלל שלוקח לו 20 דקות זה ממש לא רגיל אבל זה יחסית רגיל למה שקרה אחרי HDD Regenerator)

עכשיו אני יוריד את התוכנה מנעוץ של המסכים הכחולים ויעלה לכאן RAR של כל המסכים הכחולים שקרו לי כולל המסך הכחול שקרה לי כשעשיתי סתם סריקה של סקטורים פגומים לא תיקון זה היה ממש רק סריקה של סקטורים פגומים(pre scan) שאחרי בערך 2% קרה המסך הכחול

עריכה:

טוב אז הינה הRAR שאמרתי עם הקבצים:

http://www.f2h.co.il/26k6k4pubtz0

פורסם
  • מחבר

אפצ'ייייי!!!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

אפצ'ייייי!!!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

מה כוונתך בהודעה זו?

פורסם
  • מחבר

מה כוונתך בהודעה זו?

כוונתי הייתה להעלות את הפוסט שלי ממעמקי העמוד השני של הדף עד לראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים