עבור לתוכן

overclocking of G force 3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ברשותי מחשב

amd 1000

ram : 448

3dcard: G force 3 ti 200

עכשיו למשחקים החדשים הוא כבר זקן אתם יודעים כלומר אני צריך תוכנת שמאיצה ביצועים של הכרטיס או משהו כלומר תכונת overclok

אז מה אתם מציעים ?

תודה לכל מי שמגיב ;D

פורסם

חיפוש ::)

פורסם

אנשים כאן צריכים להבין שאוברקלוק זה לא בשביל תוספת ביצועים נראית לעין, אלא בשביל עוד כמה נקודות בבנצ'מארקים. במיוחד כשמדובר בכרטיסי מסך, ועוד יותר כשמדובר בקירור המקורי שלהם, ולא קירור מים או פלטייר או עוד משהו.

אוברקלוק לא יעזור לכרטיס שלך... והכרטיס שלך עדיין לא כל כך זקן. יש לי את הכרטיס הזה, והוא עדיין פועל בסדר עם המשחקים החדשים. אומנם בלי פילטרים, אבל ברזולוציה של 1024:768.

פורסם

הכרטיס שיש לך עוד נחשב לכרטיס טוב הוא יחזיק לך עוד כמה זמן... אני למשל משחק עכשיו אם גיפורס 2 טי והוא מעלה

אפילו אם פילטרים... אבל ברזולוציה נמוכה יותר 800@600

אתה יכול לעשות אוברקלוק זה איתן לך יותר ביצועים ואפילו תגיעה לגיפורס 3 טי 500

תעשה אוברקלוק ל-240@500 ויש לך טי 500!!

פורסם

אנשים כאן צריכים להבין שאוברקלוק זה לא בשביל תוספת ביצועים נראית לעין, אלא בשביל עוד כמה נקודות בבנצ'מארקים. במיוחד כשמדובר בכרטיסי מסך, ועוד יותר כשמדובר בקירור המקורי שלהם, ולא קירור מים או פלטייר או עוד משהו.

אוברקלוק לא יעזור לכרטיס שלך... והכרטיס שלך עדיין לא כל כך זקן. יש לי את הכרטיס הזה, והוא עדיין פועל בסדר עם המשחקים החדשים. אומנם בלי פילטרים, אבל ברזולוציה של 1024:768.

it's been a long time since I heard so much bullshit in one sentence. my GeForce 3 Ti 200 (175/400) shows major improvemt in performance, both in games and in benchmarks, after overclocking (250/500, stock votage, stock cooling and it used to do 260/545 still on all stock). I only run Quake 3 as a gaming benchmark (with 50 FPS improvment @ 260/545, from 170 FPS to 220 FPS). the diffrence in games is noticable.

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי בידיוק איך עושים overcloking

לכרטיס דרך תוכנה או בכרטיס עצמו??

פורסם

תוריד את התוכנה RIVA TUNER, זאת תוכנת ה- OC הכי קלה שיש.

פורסם
  • מחבר

היא מאיצה את הכרטיס משמעותית?

והיכן אני יכול למצו אותה אני מחפש בקזה וזה לא מוצא

פורסם

אתה בוחר עד כמה אתה תאיץ... היא יכולה להגיע למקסימום של הכרטיס...

אל תחפש בקאזה תחפש בגוגל או פה, פירסמו פה פעם לינק להורדה איפשהו.

פורסם
  • מחבר

אוקי מצאתי..

עכשיו זה יכול לפגום לי בכרטיס אם אני מעלה את הביצועים עד הסוף?

פורסם

ברוררררר ;)

לדעתי הדרך הטובה ביותר היא להעלות בכל פעם ב- 10 מה"צ בליבה ובזיכרון ואז להריץ 3DMARK, עד שהכרטיס נתקע.

יש לו גבול ובלי קירור יש סיכוי טוב שהוא ישרף באוברקלוק מאוד גבוה, אבל לפני זה הוא פשוט יתקע, ואז תראה שפה זה הגבול... :)

פורסם

you can't destroy the card from overclocking, however you can damage it in the long run. running it overclock and/or at high temperture shorten its life span. my GeForce lasted only 2 months at 260/545 before I had to take it down to 250/500. overvolting is not the same as overclocking, it can result in an instant destuction of the video card (or any other overvolted component for that matter) if it's overvolted too much.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים