עבור לתוכן

המחשב שלי מאתחל את עצמו ללא פקודה ממני

Featured Replies

פורסם

יש לי ווינדווס xp, ויש לי איתו בעיה מרגיזה שהוא פשוט מאתחל את עצמו, כשלפני זה הוא מודיע לי הודעה בה נאמר לעשות שמירה בכל תוכנה שהיא, ושהמחשב יסגר תוך דקה, ומופיע שם קאונטר של זמן.

זה קרא לי לאחר שפירמתתי את המחשב...

אני מודע לזה שהבעיה הזו אמורה להיפתר ע"י שידרוג winxp, אבל שידרגתי מהאתר של מיקרוסופט וזה עדיין קורה!

פורסם

שמע יש לך וירוס שפשוט שמתעסק עם ה REMOTE CONTROL PROCEDUR כך נקרא נירא לי. אתה צריך להכנס

ללוח בקרה ושם ל ADMINISTRATIVE TOOLS או COMPUTER MENAGMENT לא זוכר בדיוק אני משתמש

ב XP רק להריגת וירוסים אם אוכלים ת 98 שלי, ובתוך זה ל SERVICES תחת הציור של גלגלי שניים. מישו צריך

לתקן אותי ולהמשיך אותי. שם בתוך זה אתה מוצא שורה REMOTE CONTROL PROCEDUR יש שם 2 שורות דומות

צריך ללחוץ על זה פעמיים וב 1 הטאבים איפה שרשום כשהתוכנה קורסת להתחל תמחשב אתה משנה ללא תגובה.

מישו עם XP ,י " OS הכי מתקדם בעולם" שיפרט למה אני חותר.אף 1 לא מגיב

עריכה: אני יכול לערוך רק שהמצב שלך :smiley7:

פורסם

תלחץ על התחל==> הפעלה==> תקיש "services.msc" ותלחץ "הרץ".

תחפש בחלון שיפתח לך את שירות הRPC (REMOTE PROCEDURE CALL ותיכנס למאפיינים שלו. באחת הלשוניות (לא זוכר איזה) אתה צריך לשנות את הפעולות שיתבצעו במקרה של תקלה בשירות הזה. תשנה את זה ל"TAKE NO ACTION" בשלושת השורות וזהו.

אם משהו לא ברור לך אתה יכול לעשות חיפוש כי כל המדינה דיברה על זה לפני חצי שנה בערך... אז לא לתעצל.

פורסם
  • מחבר

שמע יש לך וירוס שפשוט שמתעסק עם ה REMOTE CONTROL PROCEDUR כך נקרא נירא לי. אתה צריך להכנס

ללוח בקרה ושם ל ADMINISTRATIVE TOOLS או COMPUTER MENAGMENT לא זוכר בדיוק אני משתמש

ב XP רק להריגת וירוסים אם אוכלים ת 98 שלי, ובתוך זה ל SERVICES תחת הציור של גלגלי שניים. מישו צריך

לתקן אותי ולהמשיך אותי. שם בתוך זה אתה מוצא שורה REMOTE CONTROL PROCEDUR יש שם 2 שורות דומות

צריך ללחוץ על זה פעמיים וב 1 הטאבים איפה שרשום כשהתוכנה קורסת להתחל תמחשב אתה משנה ללא תגובה.

מישו עם XP ,י " OS הכי מתקדם בעולם" שיפרט למה אני חותר.אף 1 לא מגיב

מה שאמרת כבר היה מוגדר בלי ששיניתי כלום, וכן, windows זו מערכת הפעלה דפוקה. win98 se היא באמת תוכנה מאוד יציבה, אבל היא מנצלת כמות נמוכה של זיכרון פנימי אם אני לא טועה

תלחץ על התחל==> הפעלה==> תקיש "services.msc" ותלחץ "הרץ".

תחפש בחלון שיפתח לך את שירות הRPC (REMOTE PROCEDURE CALL ותיכנס למאפיינים שלו. באחת הלשוניות (לא זוכר איזה) אתה צריך לשנות את הפעולות שיתבצעו במקרה של תקלה בשירות הזה. תשנה את זה ל"TAKE NO ACTION" בשלושת השורות וזהו.

אם משהו לא ברור לך אתה יכול לעשות חיפוש כי כל המדינה דיברה על זה לפני חצי שנה בערך... אז לא לתעצל.

אני מכיר את זה ממזמן, והשידרוג לחלונות תיקן לי את זה אז. אבל עכשיו, גם ההגדרות מוגדרות נכון, וגם שידרגתי, וזה עדיין קיים....

ד"א זה פשוט מדהים איך שהווירוס הזה הפיץ את עצמו...

פורסם

או שפשוט תעשה כאן חיפוש בפורום למילה "msblast" ותמצא כאן תראד מאוד מאוד מפורט שיעזור לך להיפטר מהוירוס תולעת הזה וגם לסתום את החור שהתגלה במערכת האבטחה של הווינדוס של גיל בייטס הסטלן הזה.

פורסם

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=44621

בזמן האחרון אני שומע יותר ויותר על תופעות בלאסטר גם במחשבים שהקובץ הספציפי הזה לא נמצא עליהם.

אז תעשו לעצמכם טובה: תקדימו תרופה למכה!

אחרי שמתקינים ווינדוס, לפני שמתחברים לאינטרנט, תעשו את כל הפעולות הבאות כנגד התולעת:

א. התקנת הפאטצ' של מייקרוסופט.

ב. התקנת הפאטצ' של סימנטק.

ג. סגירת פורט 135 בכל נתב או פיירוול שקיימים. ואם לא קיימים, מספיק אפילו בפיירוול של הווינדוס.

אם כבר נדבקתם בתופעה, יש לעשות את שני הדברים הבאים לפני כל הפעולות האלה:

1. לפתוח את ה-Task Manager ולחפש שם קובץ חשוד שלוקח אחוזים רבים מניצול המעבד. אם זה הבלאסטר המקורי, שם התהליך צריך להיות msblast.exe. אם זה לא המקורי, שמו יכול להיות שונה. אחרי שמצאנו את הקובץ החשוד הזה, יש לסגור את התהליך שלו לאלתר.

2. אחרי שסגרנו את התהליך, יש להריץ חיפוש קבצים על ההארד-דיסקים, ולחפש את שם הקובץ שסגרנו את התהליך שלו. שוב, אם זה הבלאסטר המקורי, לחפש msblast.exe. אחרי שמצאנו את הקובץ, יש למחוק אותו וכל זכר אליו מהמחשב.

כעת יש לבצע את כל הפעולות הקודמות, מ-א' עד ג'.

והסבר על כל הדברים האלה אפשר היה למצוא בת'רד הגדול על הנושא:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=44621

ואני שואל: איפה אנשים חיו במשך החצי שנה האחרונה? מאדים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים