פורסם 2012 בינואר 913 שנים מחבר תוריד את זה ותתקין http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm תעשה ריסטרט למחשב אחרי שתתקין ותגיד אם זה עובד. עדיין לא
פורסם 2012 בינואר 913 שנים טוב אז ככה:עדכון דרייברים עשיתהתקנה והסרה מחדש עשיתהורדת מקודדים עשיתשינוי פורמט עשיתבוא תנסה לעשות ככה :תסיר לגמריי את כל ה LIVE ESSENTIALS +את כל המקודדים שיש לך על המחשב!תפתח משתמש חדש ב WINDOWS->תוריד שוב את ה LIVE ESSENTIALS+מקודדים לפי סוג מערכת הפעלה 32BIT או 64BIT אתה יכול להוריד מפה http://www.codecguide.com/download_kl.htm ותבחר ב FULL CODECS]!!!-תנסה לראות אם זה פועל.לפי MICROSOFT אם יש לך אחד מאלה תנסה לעדכן BIOS:Intel G35 Express ChipsetIntel Q35 Express ChipsetIntel Q33 Express ChipsetIntel G33 Express ChipsetIntel G31 Express ChipsetIntel Q965 Express ChipsetIntel Q963 Express ChipsetIntel G965 Express ChipsetIntel 946GZ Express ChipsetIntel 945P ChipsetIntel 945G Express ChipsetIntel 945GT Express ChipsetIntel 945GC Express ChipsetIntel 945GZ Express Chipset MobileIntel GM965 Express Chipset MobileIntel 945GM Express Chipset MobileIntel 945GMS Express Chipset MobileIntel GL960 Express Chipset MobileIntel 943GML Express Chipset MobileIntel 940GML Express Chipset MobileIntel 945GU Express Chipsetאם גם זה לא עובד נחשוב על משהו כבר![/l]בהצלחה
פורסם 2012 בינואר 913 שנים מחבר אוכל לשוחח איתך במייל/סקייפ/פייסבוק/טלפון?אני חושש לעשות את הדברים האלה לבד, היות והמחשב שלי משותף לשאר בני המשפחה שלי ויש המון מסמכים מאוד חשובים.אוכל לתת לך להתחבר למחשב שלי מרחוק (TeamViewer).
פורסם 2012 בפברואר 1413 שנים הייתה לי בעיה דומה עד ממש לפני כמה דקות שעבדתי עליה כמה שעות טובות...במוביי מייקר החדש גם כן לא ראיתי תמונה רק סאונד...נסיתי להסיר להתקין ,קודקים ומה לא...בסוף ראיתי שנתקלו בבעיה הזאת ובפורום התמיכה של מייקרוסופט כימדומני מצאתי תתשובה...הפתרון הוא לא אחר מאשר דרייבר הכרטיס מסך...שם {בפורום} שתי אנשים עם הבעיה אמרו שהם החזירו אחורה מהדרייבר 286 של NVIDIA וזה הסתדר...אני התקנתי את הביטא החדש וזה הסתדר....אם עדיין זה לא יסתדר נסה להתקין קודקים 64 סיביות אם אתה עם מערכת הפעלה כזאת אם לא אני לא יודע מה להגיד לך...בכל אופן לי עיניין דרייבר הכרטיס מסך פתר את הבעיה...בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.