פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים כמו שאתם רואים אני עובד עם סלרון 2.4@2.88 באס 400@480זיכרון 512 של חברת אינפנאון (333, זה המקסימום של הלוח שלי)אני רואה שעם הזמן זכרונות333 נעלמים מהמדפים של KSP ואני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות עוד 512אם אני יראה בכלל הבדלי ביצועים בין 512 ל 1024..כמו שאתם יודעים בסלרון יש לי רק 128 קאץ ככה שזה מה שהורס לי את התצוגה במשחקים (וכמובן הכרטיס מסך שיש לי :'()בעבודה רגילה בוינדוס גלישה וכאלה, יש לי לפעמים תקיעות, במיוחד בזמן האחרון עם האייסיקיולדעתי זה בגלל הפרסומות המעצבנות ששמו למטה, שלפעמים אני כותב כותב מהררר פתאום נתקע לי הסמן ואני צריך לעצור כמה שניות ולהמשיך לכתובהשאלה אם זה באמת בגלל הזיכרון ואם הוספה של עוד 512 ראם תראה הבדלי ביצועים טובים יחסית למחיר
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מה שבטוח שהמחשב שלך לא חלש אפילו שזה סלרון (הכוונה לאינטרנט ואפילו למשחקים אם יש לך כרטיס מסך טוב...) זה בעיה במערכת הפעלה, תוכנות שרצות ברקע או משהו, אם אתה מרגיש שהמחשב עושה לך בעיות בזמן האחרון עצה שלי תפרמט תתקין עותק נקי של Windows, תעשה לך סדר תתקין קודם כל דריברים, אחר כך WindowsXP SP1A, ואז תריץ WindowsUpdate, תתקין AntiVirus ותעדכן אותו, ואז תתקין תוכנות נחוצות, תריץ סריקה של וירוסים על המחשב. (והכי חשוב לתחזק טוב את המחשב... מחשב צריך תחזוק שותף על מנת לעבוד בצורה טובה). בקיצור הבעיה לא במחשב שלך או בזכרון. לילה טוב, מתן.
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר אני יודע אבל כבר נמאס לי לעשות פורמטיםהתקנתי את המערכת הפעלה לפני חודשיים וחציאני מעודכן כל הזמן ב WINDOWS UPDATE יש לי אנטיוירוסיש לי SP1 ואני מריץ סורק דיסק\מאחה דיסק פעם בחודשאיזה דרייברים כבר יש לי להתקיןמותקן לי הדרייבר של הכרטיס מסך, של המסךוהדיסק דרייברים של הכרטיס מסך שהוינדוס לא מזהה אותם אוטומטית ואני חייב להתקיןSIS AGPSOUNDMAXSIS LANUSB DRIVERהביוס שלי מעודכן לגירסא האחרונה שיש ללוח שלי אם זה ממש משנה..
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אם אתה משחק משחקים כבדים או מתעסק עם תוכנות כבדות אז אולי יש צורך בזיכרון נוסף...בכל מקרה, התקיעות בWINDOWS לא נגרמות בגלל מחסור בזיכרון (אלא אם כן יש לך איזה 20 תוכנות שרצות ברקע ולא פירמטת כבר שנתיים וחצי...)עריכה--------השגת אותי בתגובה...קיצר, יכול להיות שזה נובע מבעיה באחד ההתקנים שלך. אני מציע לך לבדוק את הHD שלך.
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר איך בודקים את ההרדיסק?זה ווסטרן דיגיטל 80 גיגה 8 מגה באפר ויש לו רעשים מעצבנים, אבל האמת היא שאני בקושי שומע אותו עם הסמארטים והספארקרק שאני מוריד את כל המאוררים בלילה שיהיה שקט אז אני זוכה לשמוע את ההרדיסק מגרגר כמו חתול מיוחם
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים תיכנס לאתר של WD ותוריד משם את התוכנה שלהם לבדיקת הדיסק הקשיח.התוכנה תעבוד גם אם הרדיסק של אל WD?
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר לא ממש הבנתי מה להוריד משם:http://support.wdc.com/downloadיש שם כל מיני דברים שנשמעים הגיוניים כמו Quick Tester \ Diagnostic Utilities \ Data Lifeguard
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים הבעיה שך 80% שזה תוכנות ברקע. יכול להיות שהותקנו אצלך פרסומות שפועלים דרך ACTIVE X וכל מיני ADWARE פרזיטים.בדקתי אצלי לאחרונה ומצאתי איזה 80 חרטות כאלה. כי אצלי גם התחיל לעצור באמצע. גם אנטי וירוס בזמן אמת גורם לזהבמקרה ומותקן אצלך.עריכה: וזכרון אתה לא ממש צריך.
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר הבעיה שך 80% שזה תוכנות ברקע. יכול להיות שהותקנו אצלך פרסומות שפועלים דרך ACTIVE X וכל מיני ADWARE פרזיטים.בדקתי אצלי לאחרונה ומצאתי איזה 80 חרטות כאלה. כי אצלי גם התחיל לעצור באמצע. גם אנטי וירוס בזמן אמת גורם לזהבמקרה ומותקן אצלך.עריכה: וזכרון אתה לא ממש צריך.מה זה אקטיב אקס?אני מריץ "ספייבוי סרץ אנד דיסטרוי" וגם "אד אוור 6" פעם בחודשככה ש ADWARE כמעט ואין לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.