עבור לתוכן

למפרט כמו שלי, יהיה הרבה הבדלי ביצועים עם אני יוסיף עוד512 זיכרון?

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם רואים אני עובד עם סלרון 2.4@2.88 באס 400@480

זיכרון 512 של חברת אינפנאון (333, זה המקסימום של הלוח שלי)

אני רואה שעם הזמן זכרונות333 נעלמים מהמדפים של KSP ואני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות עוד 512

אם אני יראה בכלל הבדלי ביצועים בין 512 ל 1024..

כמו שאתם יודעים בסלרון יש לי רק 128 קאץ ככה שזה מה שהורס לי את התצוגה במשחקים (וכמובן הכרטיס מסך שיש לי :'()

בעבודה רגילה בוינדוס גלישה וכאלה, יש לי לפעמים תקיעות, במיוחד בזמן האחרון עם האייסיקיו

לדעתי זה בגלל הפרסומות המעצבנות ששמו למטה, שלפעמים אני כותב כותב מהררר פתאום נתקע לי הסמן ואני צריך לעצור כמה שניות ולהמשיך לכתוב

השאלה אם זה באמת בגלל הזיכרון ואם הוספה של עוד 512 ראם תראה הבדלי ביצועים טובים יחסית למחיר

פורסם

מה שבטוח שהמחשב שלך לא חלש אפילו שזה סלרון (הכוונה לאינטרנט ואפילו למשחקים אם יש לך כרטיס מסך טוב...)

זה בעיה במערכת הפעלה, תוכנות שרצות ברקע או משהו, אם אתה מרגיש שהמחשב עושה לך בעיות בזמן האחרון עצה שלי תפרמט תתקין עותק נקי של Windows, תעשה לך סדר תתקין קודם כל דריברים, אחר כך WindowsXP SP1A, ואז תריץ WindowsUpdate, תתקין AntiVirus ותעדכן אותו, ואז תתקין תוכנות נחוצות, תריץ סריקה של וירוסים על המחשב.

(והכי חשוב לתחזק טוב את המחשב... מחשב צריך תחזוק שותף על מנת לעבוד בצורה טובה).

בקיצור הבעיה לא במחשב שלך או בזכרון.

לילה טוב,

מתן. :)

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל כבר נמאס לי לעשות פורמטים

התקנתי את המערכת הפעלה לפני חודשיים וחצי

אני מעודכן כל הזמן ב WINDOWS UPDATE יש לי אנטיוירוס

יש לי SP1 ואני מריץ סורק דיסק\מאחה דיסק פעם בחודש

איזה דרייברים כבר יש לי להתקין

מותקן לי הדרייבר של הכרטיס מסך, של המסך

והדיסק דרייברים של הכרטיס מסך שהוינדוס לא מזהה אותם אוטומטית ואני חייב להתקין

SIS AGP

SOUNDMAX

SIS LAN

USB DRIVER

הביוס שלי מעודכן לגירסא האחרונה שיש ללוח שלי אם זה ממש משנה..

פורסם

אם אתה משחק משחקים כבדים או מתעסק עם תוכנות כבדות אז אולי יש צורך בזיכרון נוסף...

בכל מקרה, התקיעות בWINDOWS לא נגרמות בגלל מחסור בזיכרון (אלא אם כן יש לך איזה 20 תוכנות שרצות ברקע ולא פירמטת כבר שנתיים וחצי...)

עריכה

--------

השגת אותי בתגובה...

קיצר, יכול להיות שזה נובע מבעיה באחד ההתקנים שלך. אני מציע לך לבדוק את הHD שלך.

פורסם
  • מחבר

איך בודקים את ההרדיסק?

זה ווסטרן דיגיטל 80 גיגה 8 מגה באפר ויש לו רעשים מעצבנים, אבל האמת היא שאני בקושי שומע אותו עם הסמארטים והספארק

רק שאני מוריד את כל המאוררים בלילה שיהיה שקט אז אני זוכה לשמוע את ההרדיסק מגרגר כמו חתול מיוחם

פורסם

תיכנס לאתר של WD ותוריד משם את התוכנה שלהם לבדיקת הדיסק הקשיח.

פורסם

תיכנס לאתר של WD ותוריד משם את התוכנה שלהם לבדיקת הדיסק הקשיח.

התוכנה תעבוד גם אם הרדיסק של אל

WD?

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי מה להוריד משם:

http://support.wdc.com/download

יש שם כל מיני דברים שנשמעים הגיוניים כמו Quick Tester \ Diagnostic Utilities \ Data Lifeguard

פורסם

הבעיה שך 80% שזה תוכנות ברקע. יכול להיות שהותקנו אצלך פרסומות שפועלים דרך ACTIVE X וכל מיני ADWARE פרזיטים.

בדקתי אצלי לאחרונה ומצאתי איזה 80 חרטות כאלה. כי אצלי גם התחיל לעצור באמצע. גם אנטי וירוס בזמן אמת גורם לזה

במקרה ומותקן אצלך.

עריכה: וזכרון אתה לא ממש צריך.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שך 80% שזה תוכנות ברקע. יכול להיות שהותקנו אצלך פרסומות שפועלים דרך ACTIVE X וכל מיני ADWARE פרזיטים.

בדקתי אצלי לאחרונה ומצאתי איזה 80 חרטות כאלה. כי אצלי גם התחיל לעצור באמצע. גם אנטי וירוס בזמן אמת גורם לזה

במקרה ומותקן אצלך.

עריכה: וזכרון אתה לא ממש צריך.

מה זה אקטיב אקס?

אני מריץ "ספייבוי סרץ אנד דיסטרוי" וגם "אד אוור 6" פעם בחודש

ככה ש ADWARE כמעט ואין לי

פורסם

אז כנירא זה באמת הפרסומות שמחכות לרדת. גם תוקע לכמה שניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים