עבור לתוכן

המחשב קורס במשחקים

Featured Replies

פורסם

תמיד שאני משחק באיזה משחק אז אחרי איזה 20 דקות ולפעמים פחות ניהיה לי מסך שחור כזה שאני מצליח לצאת ממנו רק אם אני מבטל את המשחק דרך ctrl+alt+delete. אין לי מושג למה זה קורה, אבל שמתי לב שזה קורה לי במשחקים שהם נחשבים דיי כבדים כמו BF3,CR2,GTA IV זה גם קרה לי אפילו ב Need For Speed the run שהוא יחסית נחשב לא כבד.

הסרתי את הדרייוורים הישנים של הכרטיס מסך והתקנתי חדשים ושום דבר לא עזר.

זה המפרט שלי

Core i7 2600K

Noctua NH-D14

Gigabyte Z68XP-UD4

Gigabyte GTX 580

Corsair Vengeance 8GB 1600

OCZ Vertex 3 120GB SATA III

SeaSonic X Series X-850

Corsair Obsidian 800D

יש מצב נפלתי על כרטיס מסך דפוק?

זה סוג הכרטיס מסך

http://www.dvhardware.net/news/2011/gigabyte_geforce_gtx_580_windforce.jpg

האמת הטמפרטורה של הכרטיס מסך נראת נורמאלית לחלוטין עומדת על 50-60 בזמן שאני משחק.

פורסם

היי,

קודם כל לפני הכל אם לא עשית את זה כבר אז תתקין מחדש DirectX.

אם רכשת את הכרטיס איפה שאני חושב שקנית אז תעשה לו כמה בדיקות רציניות יש הרבה תוכנות ברשת כגון 3DMark וכו'.

אם לא,

יש שני דרכים לפתור את התקלה במהירות הראשונה היא להתקין מחדש את המערכת הפעלה או לחילופין לנתק מרשת האינטרנט למחוק את כל מה שקשור להתקין בהתקנה ידנית (הורדה מאתר).

בהצלחה,

R.

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני מוריד דיירקס ?

המערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 אמור כבר להיות שם דיירקס 11 לא?

לגביי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, אין לי כרגע דיסק של ווינדוס אז זה קצת בעיה עכשיו.

פורסם
  • מחבר

הרצתי בדיקה של 3DMARK 11

ונראה שזה לא מזהה לי את הכרטיס מסך עשיתי סריקה והסריקה עברה בסדר אבל בחלון של Run Details

אז איפה שרשום GPU כתוב Intel HD Graphics Family , אני לא מבין למה לא רשום את השם של הכרטיס מסך !?

יש מצב שזה מריץ לי על הליבה הגרפית שבמעבד במקום על הכרטיס מסך!?

פורסם

תריץ בדיקות מאמץ עם OOCT

תעקוב אחרי טמפ' בשביל לראות שאתה לא מגיע לטמפ' קיצוניות

פורסם
  • מחבר

הרצתי בדיקה ב 3DMARK על הגדרות EXTREME

והכול עבר חלק ועשיתי גם על איזה 10 לופים ונראה שאין שום דבר חריג.

זאת התוצאה

http://imageshack.us/photo/my-images/694/olkjz.png/

הטמפרטורה של כרטיס מסך לא עלתה יותר מ-65

ואני בטוח במאה אחוז שהקריסות במשחקים זה לא קשור לטמפרטורה של הכרטיס מסך, אחרת הייתי רואה טמפרטורה קיצונית,

אבל הטמפרטורה תקינה לחלוטין. גם זה קורה רק בשלבים מסויימים, ב-BF3 זה קורה לי רק בשתי שלבים ב Operation Guillotine וב Rock and a hard place אבל אם אני שם את ההגדרות על LOW אז גם בשלבים האלה המשחק לא יקרוס.

קיצרר, זה ממש מוזר לי, כי אני בטוח שהכרטיס לא כזה מתאמץ אחרת הטמפרטורה הייתה גבוה אבל היא בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים