עבור לתוכן

מה יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

מה יותר טוב?

פורסם

מה יותר טוב, חתול או כלב?

מה אתה מחפש מהלוח שלך? ביצועים? OC? פיצ'רים?

פורסם

שמתם לב שבזמן האחרון רוב התגובות באות עם הערות כל כך מטומטמות?? :bash:

פורסם

Asus P4C800 יותר טוב מAbit IC7 בכל תחום - OC ביצועים, ופיצ'רים, אבל הוא גם עולה יותר מהIC7, בטוח שלא התכוונת לAbit IC7-G? אבל לדעתי לוח שכזה יהיה די בזבוז, Asus P4P800 נותן כמעט אותם וביצועים ואותם יכולות OC, ועולה בהרבה פחות, אני ממליץ לך עליו.

פורסם

חיפוש ::)

פורסם

באמת הP4800 D עדיף על שניהם אבל אם אני אתייחס לשאלתך מבחינת עדיפות עדיף את הIC7 מכיוון שהוא זול ב400 שקל בערך

והלוח הזה לא שווה את הכסף כמו שIC7 שווה.. במיוחד שיש לP4C800 שני גירסאות אחת דיי דפוקה עם בעיות והשניה מתקדמת יותר עם פיתרון קל לבעיות ולא יותר מזה... קח את הIC7 ותהייה בריא

8)

ותוסיף כרטיס רשת חחח

פורסם

IC7, ללא ספק.

הוא לוח i875P (למרות ש- i865 עם PAT עוקפים בביצועים לוחות כאלה) אשר נותן את אותם ביצועים כמו של ה- Asus. כמובן שה- IC7 יותר זול מה- Asus, גם לאחר הוספת כרטיס רשת נפרד. ה- IC7 יותר נדיב במתח לזכרונות, ולא היה שום מקרה של בעיות תאימות עם הזכרונות, בניגוד ל- Asus. לדעתי הוא גם יותר טוב באוברקלוקינג. לך על ה- IC7, ללא ספק.

חוץ מזה, ה- PAT יופיע לך כפיצ'ר סטנדרטי, ולא תחוייב במניעת האחריות (אם אני עדיין מעודכן).

לדעתי, CreativeX המליץ לך על ה- Asus בצורה מוגזמת שכזו מהסיבה הברורה שיש לו את ה- Asus.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים