עבור לתוכן

הוספה לזכרונות קיימים (4GB KINGSTON) עוד 1333 4/8GB DDR3

Featured Replies

פורסם

שלום

המפרט החלקי שלי

Q9550

Gigabyte GA-EP45T-UD3LR

2X2GB Kingston 99U5471-001.A00LF (בDDR3 - [ז''א כל אחד 667?]-1333MHZ), שתי סטיקים זהים

יש לי WIN 7 64. אני רוצה להוסיף זכרונות, וראיתי שהטווח מחירים בין ה2X2GB ל4X4 בDDR 3 1333MHZ הוא זניח, ורציתי להוסיף למערכת הקיימת שלי אותם , השאלה אם אני אוסיף שתי סטיקים של 4GB(ז''א 8GB) ואשים אותם על ה4 הקיימים(שגם הם זוג), לא יהיה בעיות של אי תאימות/דואל צ'אנל ?

חשוב לי לציין ,בעבר היה לי זכרונות של G S KILL והם לא התאימו ועשו המון התנגשויות ומסכים כחולים, אז רצוי משהו של KINGSTON

מה לגבי זוג כזה? :

http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=18595

או זוג כזה:

http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=20993

(במידה ויהיה אפשר להביא 4X2 ולחבר ביחד עם מה שקיים 2X2)

פורסם

1. בשילוב בין זכרונות צריך להתחשב בנתונים הבאים לפי סדר חשיבות: מתח, תדר ותזמונים כדי שיהיה לך קל יותר (ואף אפשרי) למצוא את המכונה המשותף הנמוך ביותר שבו יעבוד המערך. פרטים נוספים תוכל למצוא בסעיף 6.3 של הסטיקי שאלות נפוצות מעבדים, לוחות-אם וזכרונות.

2. כהמלצה כללית אני יכול להמליץ לך לא לפסול כך סתם זכרונות מיצרנים מסוימים, אתה סתם מצמצם לעצמך את האפשרויות.

3. עבודה בערוץ זכרון כפול היא תכונה של הבקר וכל עוד יש לך מספר זוגי של זכרונות היא תתמך. יחד עם זאת ממש אין סיבה להתעקש על עבודה במצב כזה כי ההבדל בין עבודה בערוץ זכרון כפול או בודד היא זניחה עד לא קיימת.

4. מתוך סקרנות, לאיזה שימושים אתה זקוק ל-12-16GB של זכרון?

פורסם
  • מחבר

אוקי , אז לפי מה שראיתי , גם הזכרונות המצורפים(זוג הלינקים) עובדים ב1.5V כמו אצלי, מה ששונה הם התזמונים - אצלי 7-7-7-22, ובמה שאני רוצה לקנות 7-7-7-24. זה משמועתי? יכול לעשות קריסות?

לגבי סוג הזכרונות, אני לא פוסל סתם, היה לי המון בעיות מG SKILL ובמחשב הנוכחי אני מעדיף חברה אחרת

אם עבודה בדואל צ'אנל לא רלוונטית כי ההבדלים זניחים אז אין טעם כמו שאתה אומר.

אני לא צריך כרגע 12-16GB זיכרון, ויכול להיות שאני גם אסתדר עם 8GB(ז''א להביא עוד זוג 2GB), אבל אם כבר אני יכול להוסיף ולצרף ל4GB הקימיים(2X2) עוד 8GB(ב4X2) ולהוסיף רק 50₪, למה לא?

הכל שאלה אם זה אפשרי ולא יהיה התנגשויות בגלל ההבדלים בנפחים. (יש לי 4GB בזוג(2GBX2) , ואני רוצה להוסיף 8GB( ב4GBX2) שיהיה לי 12GB סה''כ.

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות , אבל אני עדיין מחכה לתשובה ממנהל הפורום שי(about:blank) אם אני אוכל להוסיף 8 על ה4 הקיימים בדוגמה שנתתי בהודעה הקודמת ולא יהיה לי בעיות.

רוב הסיכויים שאלך על 4X2GB KINGSTON KVR1333D3N9

פורסם

לנפחים אין משמעות כשזה נוגע לשילוב זכרונות.

הכי חשוב להקפיד על מתח קרוב ככל האפשר (רצוי זהה), לאחר מכן תדר ולבסוף תזמונים (שלהם אין ממש חשיבות בהיבט הזה, ובכלל).

אם אתה משתמש בכמות זוגית של מודולי זכרון תתקין בכל ערוץ זכרון נפח זהה (שבשני החריצים שמרכיבים כל אחד מערוצי הזכרון יהיה נפח זכרון זהה) כדי לנצל לגמרי את העבודה בערוץ זכרון כפול (אם כי בפועל זה מיותר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים