עבור לתוכן

נשרף לוח אם וספק כוח

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט לא נדלק, הבאתי אותו לטכנאי והוא אמר שהספק כוח נשרף וביחד איתו לקח גם את הלוח אם. (זה נכון שכשהספק נשרף אז הוא בדרך כלל לוקח עוד חלק?)

רציתי המלצה לאיזה לוח אם לקנות ואיזה ספק גם.

זה המחשב:

מעבד AMD Athlon 64 X2 5400 BOX

לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H

דיסק קשיח Seagate 160GB SATA2

זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024x2) 800Mhz

כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe

מארז HEC 6C28

ספק כוח HEC 450TDT 450W

בנוסף, הוא אמר שיכול להיות שנהרס גם הדיסק קשיח אבל זה בסימן שאלה, הוא לא יוכל לדעת עד שלא יתקן את החלקים האחרים.

בבקשה תמליצו לי איזה לוח אם וספק לקנות שיתאים למחשב. וגם איזה דיסק קשיח למקרה שהוא גם נהרס.

אין הרבה תקציב אז נא להביא חלקים במחיר סביר, מצידי אפילו להישאר עם אותו חלקים אם אין טובים יותר בטווח המחיר.

תודה רבה!

פורסם

הייתי ממליצה לך לקנות

לוח אם GA-MA78LM S2H שעולה 320 בערך.

וספק כוח SeaSonic ET 500W שעלותו 290 בערך.

לגבי הדיסק קשיח-עכשיו זה ממש לא הזמן לקנות. אבל אם תצטרף

Seagate 500GB 3.5

פורסם

מה שאמרתה (תיראתה) נשמע מוזר. הוא לא בדק את הדיסק הקשיח, בכל זאת צריך מחשב אחר ולהכניס אותו לחיבור ה-SATA ולבדוק אם המחשב פועל או יותר נכון אם המערכת הפעלה עולה (אפשר לעשות גם כמה בדיקות, בתוכנות לבדוק עוד כמה דברים) מעבר לזה אין מה לעשות. מה זאת אומרת לתקן את החלקים? איך הטכנאי רוצה לתקן מעבד או זיכרונות (כמו שאמרתה עד שהוא לא יתקן את החלקים האחרים)... זה בלתי אפשרי בתנאים שיש במעבדת מחשבים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה. הלוח אם הזה פשוט חדש יותר?

ולא, התכוונתי שהוא אמר שעד שהוא יחליף תחלקים ויתקן תמחשב הוא לא יוכל לדעת אם הדיסק קשיח תקין. אז אתה אומר שזה נשמע מוזר? כדאי לבדוק אצל עוד טכנאי?

פורסם

הייתי ממליץ לנסות עוד טכנאי.

.לוח כדי לחפש ביד שנייה. לא מומלץ להשקיע כמות של כסף (320 ש"ח ללוח חדש מדורות קודמים) בלוח "עתיק" למערכת כזאת.

ואפשר לקחת ספק 450W שהיה יותר זול ויספק אותך כמו שצריך.

פורסם

לטכנאי שאומר שהוא לא יכול לדעת מה קורה עם הדיסק הקשיח עד שהוא יחליף את החלקים האחרים לא הייתי מאמין לשום מילה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים