עבור לתוכן

המלצה על חנות מעולה לרכיבים אלקטרונים - מחו"ל.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני רוצה להמליץ על חנות מעולה לרכיבים אלקטרונים.

החנות נמצאת בתאילנד (אם אני לא טועה), בעלת מבחר לא רע בכלל של רכיבים במחירים מצחיקים (למי שרגיל למחירים בארץ).

הזמנתי ממנה כבר מספר פעמים והרכיבים הגיעו בדואר תוך כשבועים (החבילה האחרונה הגיעה תוך שבוע וחצי).

כל הרכיבים ארוזים בשקיות עם אטימה בסגנון "ריץ' רץ'", (לצערי השקית אינה אני סטטית) עם מדבקה שמייצנת את כמות ושם הרכיב.

יש מינימום של 5$ להזמנה, ועלות משלוח של 1$ לכל הזמנה. עלות המשלוח היא דנאמית ומשתנה לפי מספר הפריטים.

התשלום מתבצע דרך PayPal.

החנות גם מוכרת קיטים להרכבה.

http://taydaelectronics.com

פורסם
:xyxthumbs: תודה על השיתוף.
פורסם

אני מזמין מהם כבר זמן מה, הם בהחלט אופציה מעולה אם אתה מצליח להסתדר עם המבחר היחסית קטן שלהם, אבל צריך להיזהר. כבר קיבלתי מהם רכיבים שלא היו מה שמצוין אצלם באתר אלא זיופים סיניים. אומנם זה קיים גם בחנויות רציניות יותר, אבל זה בהחלט משהו שצריך להיזהר ממנו כשקונים מחנות שקשה לדעת מי עומד מאחוריה.

אני בדר"כ קונה מהם רק דברים לא קריטיים, וכשאני צריך טרנזיסטור ספציפי עם מפרט כלשהו או שבב שאני יכול לסמוך על המפרט שלו אני מזמין אותו ממקום אחר.

למי שרוצה יש גם את futurlec.com. אני לא הזמנתי מהם עדיין, אבל יש לי חבר שהזמין והיה מרוצה. עלות המשלוח כמה דולרים גם כן, והמבחר גדול מאוד (לפחות ממה שאני ראיתי).

ולבסוף, למי שרוצה להזמין בארץ, יש את RS. אני התחלתי להזמין מהם לפני מספר חודשים ולמרות שהמחירים לא זולים, השירות טוב ומהיר, ומשלוח עולה 35 שקלים בלבד כיוון שהם מפעילים סניף בארץ.

פורסם
  • מחבר

איזה רכיב בדיוק ניסת לקנות שקבלת זיוף סיני ?

בנוסף, מי אלה RS ?

פורסם

תודה על השיתוף :)

פורסם

כמדומני היו לי בעיות עם ה-LM3915 שהזמנתי. לאחר החלפה לרכיב זהה שהוזמן מחנות אחרת המעגל פעל בצורה תקינה, אך שימוש באחד משני השבבים שהזמנתי מ-Tayda הניב בעיות (המעגל פעל, אך הפעולה של השבב לא הייתה בהתאם לדפי המפרט). להבנתי אני לא היחיד שנתקל בזיופים של השבב הזה, ללא קשר לחנות שממנה רכשתי אותם. ייתכן מאוד שזה היה חד פעמי והיום הם כבר משתמשים בשבבים ממקור אחר שהם מקוריים, אין לי שום דרך לדעת.

בלי קשר לחנות הזו ספציפית, זיוף של טרנזיסטורים הוא גם משהו שקיים, ובעניין הזה צריך להיזהר מאוד. אם קונים טרנזיסטור שהוא מעבר ל-jellybean ממקור שלא סומכים עליו ב-100% כדאי לבדוק פרמטרים קריטיים למעגל (בהתאם לתכנון - בדר"כ זה יהיה מתח וזרם הפעלה מקסימליים).

בנוגע ל-RS, האתר שלהם:

http://il.rsdelivers.com

צריך להירשם בכדי שתוכל לצפות במחירים, ויש הזמנה מינימלית של 100ש"ח לפני מעמ ומשלוח. אני הזמנתי מהם כבר 3-4 פעמים בחודשים האחרונים. הם עשו לי טעות באחת ההזמנות ושכחו את השבב הכי חשוב בהזמנה, אך הם דאגו לשלוח לי אותו עם שליח על חשבונם והוא הגיע 3-4 ימים לאחר מכן. המלאי שלהם ברובו באנגליה, אך אם מזמינים בראשון-שני בדר"כ מקבלים באותו השבוע.

פורסם

תודה על הפרסום, תמיד טוב לשמור לעת הצורך.

פורסם

תודה רבה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בנוגע לRS, החנות נחשבת כאילו היא ממוקמת בארץ נכון ?

אילו מיסים צריך לשלם בנוסף למחיר שמצויין באתר ?

פורסם

המחיר שמשלמים הוא מה שרשום + משלוח (אלא אם אתה רוצה לאסוף לבד, נדמה לי שהם יושבים בראשון), וכמובן מע"מ.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה!

פורסם

עוד אתר מומלץ

אולם לא קשור לאלקטרוניקה אבל מכיל אלפי חלקים משלימים

http://www.mcmaster.com/

לעולם לא הזמנתי משם אך "שאבתי" הרבה השראה מהרכיבים ששם

פורסם
  • מחבר

מגניב, תמיד נמנעתי מפרוייקטים אלקטרונים שכוללים מכניקה רק בגלל שכל כך קשה להשיג חלקים מתאימים.

איך עובד המשלוח דרך האתר ? מה המחיר לארץ ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים