עבור לתוכן

בעייה בהתקנה מחודשת של WINDOWS XP במחשב P3 733

Featured Replies

פורסם

אני באתי להתקין לידיד שלי WINDOWS XP SP1 במחשב של P3 733 MHZ ו 128 RAM.

היה לו עד כה WIN98 ששיגע אותו, אז החלטנו לשנות.

עשיתי פירמוט והתקנה מחודשת של ה WINDOWS שדרך אגב יצאה ללא שום בעיה.

הבעיות התחילו לאחר שהתקנתי, כשראיתי הודעת שגיעה של HOST מסויים אך לא ידוע לי איזה, חוץ מזה שבדוח רשום שיש בעיה בקובץ SVCHOST.EXE, לאחר ההודעה הזאת, לא ניתן לעשות COPY & PAST לשום דבר והקייקונים בשום מקום לא מוכנים לזוז.

בעיה מוזרה אבל בכל זאת.

עם התקנת NAV 2004 PRO בסוף ההתקנה (99%) הוא עשה לי את השגיעה הזאת, קיבלתי FAILURE מהSETUP ועכשיו אני תקוע במצב שאני לא יכול לעשות UNINSTAL לתוכנה בגלל שכשאני מנסה אז הוא בעצם אומר שההצקנה של NAV היא קפואה ויש צורך לבטל זאת, והוא ניתקע בביטול. וגם REINSTAL לא עוזור.

והוא נותן לי שגיעה של FILE IS CORRUPTED עם כל הפעלת WINDOWS בנוגע לאחד הקבצים של NAV.

וכך גם לתוכנות אחרות כמו, WINAMP וכדומה. עם הפעלה של WINDOWS הוא רושם שקובץ מסויים מהתוכה הוא פגום וההודעות לא נגמרות...

בנוסף!!!

המחשב לא יכול לעשות RESTART כמו שצריך (ללא הכפתור) בגלל שהוא נתקע בשולחן העבודה כל הזמן, והכיבוי, גם הוא רוצה לכבות, ופתאום ב XP אני מקבל IT IS NOW SAFE TO TURN OFF YOUR PC אבל כשלוחצים על הכפתור לא מקבלים כלום ואי אפשר לכבות את המחשב!

דיברתי עם חברים ואמרו לי שזה בגלל שהוא קנה את המחשב בחנות, אז יש מעין הגנה וצריך למחוק לו את כל המחיצות עם FDISK, ליצור חדשות ולהתקין ה-כ-ל מחדש. THE OLD FASHIN WAY.

יש קשר? זה נכון?

אשמח לכל עזרה שתבוא.

תודה רבה!

פורסם

לא שמעת על בלאסטר ?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה זה, כי ביטלתי את ה RPC, לא הורדתי את ה PATCH כי לא ידעתי מאיפה למצוא עכשיו אבל ביטלתי, אני חושב שזה מספיק למרות שאני רואה אותו פעיל ב TASK MANEGER.

אגב, WINDOWS UPDATE לא עובד כל כך טוב גם כן, וכשהוא עובד הוא מתקין 30% מהתוכנות והשאר הוא נכשל

פורסם

נראה לך שה RPC זה בשביל היופי, כמעט כל התקנה משתמשת בו.

אם ביטלת אותו אז ברור שלא תוכל להתקין שום דבר.

פורסם
  • מחבר

לא ביטלתי אלה עשיתי במקום RESTART WINDOWS ,

RESTART THE SERVICE

אני חושב שבכל זאת צריך את הפאטצ' המתקן, יש למישהוא?

פורסם
פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

וזה אמור לתקן לי את הבעיות?

פורסם

תודה רבה,

וזה אמור לתקן לי את הבעיות?

לפחות את אלה שבמחשב ;)

פורסם

הייתה לי במחשב אותה בעיה (במיוחד לגבי norton ) ולפי דעתי הצנועה ,הפיתרון היחידי הוא פירמוט מלא והתקנה מחדש.

פורסם

במקרה של הבלאסטר ממש לא, הוא בלתי מזיק לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב ש FORMAT יעזור כי אני באמת אתקין את אותה מערכת הפעלה חייב להיות פאטצ' או איזשהוא פתרון

פורסם

כבר קיבלת את הלינקים לפאטצ'ים.

פורסם
  • מחבר

יודע ומודע עליהם, אני שואל עם הבעיה של היא ב MSBLAST ואני לא חושב שבזה זה מסתכם , אבל עם כן אז פתרתי תבעיה, או, שהבעיה עם התקנת התוכנות ואי יכולת כיבוי/RESET המחשב היא דבר אחר לגמרי.

פורסם

אם יש לך קובץ שנקרא MSBLAST, אז המחשב שלך נגוע בבלאסטר.

אם אין לך את הקובץ עצמו אבל עדיין אתתה רואה בעיות במחשב אז אתה מותקף ממחשב אחד שנגוע בקובץ וזה אומר שלא התקנת טוב/בכלל את הפאצ'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים