פורסם 2012 בינואר 213 שנים מחבר הבנתי.מה בקשר למספר חיבור הsata בלוח? יש את ההארד דיסק שיתפוס, את הצורבים, ואת הssd שאני רוצה לחבר.מה אני עושה אם אני רוצה עוד מקום לsata? נניח להארד דיסק מהמחשב הנוכחי? רק כרטיס?
פורסם 2012 בינואר 213 שנים יש לך שם ארבעה חיבורי SATA II אליהם יחוברו דיסק קשיח ושני צורבים ועוד שני SATA III אליהם יחובר כונן SSD אחד.נשאר לך עוד אחד מכל סוג להתרחבות עתידית.צריך עוד? תוכל לקנות בקר חיצוני שיתחבר לאחד מחריצי ההרחבה הפנוים.אם אתה יודע מראש שאתה הולך לחבר המון כוננים, אולי כדאי לשקול מראש לבחור לוח עשיר יותר.
פורסם 2012 בינואר 213 שנים מחבר יש לך שם ארבעה חיבורי SATA II אליהם יחוברו דיסק קשיח ושני צורבים ועוד שני SATA III אליהם יחובר כונן SSD אחד.נשאר לך עוד אחד מכל סוג להתרחבות עתידית.צריך עוד? תוכל לקנות בקר חיצוני שיתחבר לאחד מחריצי ההרחבה הפנוים.אם אתה יודע מראש שאתה הולך לחבר המון כוננים, אולי כדאי לשקול מראש לבחור לוח עשיר יותר.תודה תודהעוד שאלה ברשותך, האם כדאי ללכת על הארד דיסק של סייגט סמסונג או WD?מצד אחד אני קורא הרבה על האיכות והביצועים של הF3 מצד שני הסדרה מיושנת ולWD יש הארד דיסקים חדשים יותר ואולי אף חזקים יותרוכמו כן יש לי ניסיון איתם והם חזקים ומחזיקים מעמד.והאם כדאי להזמינם מחו"ל? או לשלם קצת יותר בשביל האחריות בארץ? תודה.!
פורסם 2012 בינואר 213 שנים ראשית, אין צורך לצטט הודעה שמעליך.שנית, בנוגע לשאלה, כל החברות אמינות באותה מידה. כן, היו סדרות מסויימות עם כשלים ובאגים שסודרו במהרה או שפגעו בסדרת ייצור והורדומהמדפים. כאשר מדובר בסדרה ותיקה, האמינות מוכחת, וכך לגבי כל החברות.ישנם קשיחים מהירים יותר ומהירים פחות, ההבדל לרוב זניח. עם זאת, ישנם סדרות "ירוקות" שהן איטיות יותר ומיועדות בעיקר לאכסון.מצד שני ישנן הסדרות המהירות יותר שפועלות במהירות 7200 סיבובים לדקה שכאמור, ההבדל בינהן זניח יחסית. אין טעם לשלם על ההבדליםהללו, הם לא יהיו מורגשים ובטח לא לאבד אחריות.קשיחים חדשים יותר אינם בהכרח מהירים יותר, הקשיחים די הגיעו לסוף ההתקדמות שלהם מבחינת ביצועים (ומחליפים אותם כונני ה-SSD)מאידך, סדרה חדשה יותר עדיין לא הוכיחה את עצמה מבחינת אמינות.
פורסם 2012 בינואר 313 שנים מחבר אוקיי, זהו זה פחות או יותרמה בקשר לספק? הוא בסדר? לשנות?יש משהו לשנות? להוסיף? (SSD כבר יש לי, כאמור. הוא בדרך.[table][tr][td]ע.מ. 513702191תאריך: 03.01.2012שעה: 12:15[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td]כמות[/t][/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]C2600T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪1363[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]SCKTN3000I[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪129[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]K4G1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]2[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪214[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]HD103SJ[/td][/tr][/table][table][tr][td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪569[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]COMPASSM[/td][/tr][/table][table][tr][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪0[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]VM100M1W2Z[/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪368[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]GZ68XUD3HB3[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte Z68X-UD3H-B3[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪760[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]N560OC1GI[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪1073[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]GH24NS70[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]2[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪200[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]SS-650JT[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasinic 650W SS-650JT Active PFC 120mm 80+ Bulk[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪362[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.