עבור לתוכן

קלוקים של הכרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

הגיוני שיש לי אותו מינימום אף פי אס במשחקים עם כרטיס אחד או עם שתי כרטיסים? 560TI של גיגהבייט

בדקתי את הקלוקים בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שהקלוקים ממש שונים אצל כל כרטיס זה הגיוני?

בראשון זה - core:405mhz , Shaders:810mhz, Memory:324mhz

בשני זה - core:50mhz , Shaders:101mhz, Memory:135mhz

אמרתי אולי זאת הבעיה, וחלק אמרו לי שאני צריך לעשות אובר קלור למעבד יכול להיות שהוא מגביל משהו,i5 2500@3.3ghz

הלוח שלי גיגהבייט P67

מקווה שמשהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המתמשכת הזאתי אצלי מאז שהבאתי את המחשב,תודה..

פורסם

תמיד יש צוואר בקבוק, אבל במקרה שלך זו לא הבעיה.

אתה בודק את זה במצב שהכרטיסים לא עובדים (משחק, סרט FHD...) כך התדר לא עולה ואין שימוש בכרטיסים.

יכול להיות שהמחשק שאתה משחק לא יודע לנצל את שני הכרטיסים ועובד רק עם אחד.

יש מצב ויש מצב שיש לך 60FPS או 30FPS? כי אז אני יודע מה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אוקי זה בכל משחק ועם כל דרייבר ויש לי את הבטא החדש,לדוגמה באססאסן קריד המינימום אף פי אס שלי זה 45 נגיד במקומום מסויימים,נניח עם כרטיס אחד וכאשר אני מחליף לSLI אז עדיין יש לי 45 במינימום,המקסימום טיפה יותר גבוה.זה גם על VSYNC זה אותו דבר.מקסימום 60 ומינימום 45 בשניהם,גם במטרו 2033 זה ככה אותו מינימום,זה פשוט מחרפן אותי,בגורו3די אמרו לי שיש מצב שאני צריך לעשות אוברקלור למעבד ל4ghz לפחות או יותר,לא יודע הבעיה הזאת מחרפנת אותי ואני חודשיים כבר עדיין לא מצאתי פיתרון...

פורסם

אתה לא ממש יכול לעשות אוברקלוק ל 4GHZ עם מעבד בלי סיומת K...

באיזה לוח אם מדובר ?

תוכל לעלות בבקשה תמונה מ GPUZ לשני הכרטיסים בזמן מאמץ ?

פורסם
  • מחבר

8yy6zvlvnx1oajuso6zz_thumb.jpg

לא יודע איך להגדיל אבל אפשר פשוט ללחוץ, וזה היה באססאסן קריד אחרי 5 דקות משחק בערך.

פורסם

הכל תקין. תנסה למחוק את הדרייבר ולהתקין אותו עוד עוד פעם. אם זה לא עוזר, אז תמחק אותו ותתקין אחד ישן יותר.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי 4 דרייברים אחרונים כולל הבאטות,אין מצב שזה דרייברים.ואם הכל נראה תקין אז אולי ככה פועלים שתי 560 וזהו כנראה אין לי מושג.

פורסם

תמחק את הדרייברים עם driver sweeper ואז תנסה.

פורסם
  • מחבר

אחי אם זה הייתה הבעיה לא הייתי נרשם בכלל לאתר ושואל,אתה מביא לי פתרונות ממש שטותיים אני מחקתי עם דרייבר סוויפר 400 פעם עם כל דרייבר חדש שיצא זאת ממש לא הבעיה,ויש לי את הבטא החדש שהוא אמור להיות גם הכי טוב בעיקרון,שיפרו ביצועים משמעותיים בסקיירים למשל,אבל אצלי המינימום נשאר אותו דבר עם כרטיס אחד או שתיים,בעיה בקיצור,תודה על העזרה אבל אני מעריך את זה.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב האם זה גם נורמלי המינימום קלוק זה בזמן משחק של כמה דקות גם:

e63lx29ao5q0sigdjjgp_thumb.jpg

פורסם

איזה לוח יש לך?

פורסם
  • מחבר

Gigabyte P67

פורסם

אתה יודע כמה לוחות אם כמו שלך יש? תדייק בשם (תוריד CPUZ).

פורסם
  • מחבר

P67A-UD4-B3 של גיגהבייט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים