פורסם 2012 בינואר 113 שנים היי, לצערי, גיליתי היום לאחר שנה ורבע גוש פיקסלים שרוף-למחצה בצבע אפור-כהה, בקוטר של כמילימטר קרוב למרכז המסך. חשבתי שזה סתם כתם על המסך והתאכזבתי לגלות שסמרטוט עדין לא מנקה את זה. מישהו יודע/זוכר איפה אפשר לממש את האחריות על מחשבים של דל שנקנו מפנדה? ספציפית על הדגם Dell Latitude E6410. נראה לי שגזרתי את הקרטון כך שלא תהיה בעיה, אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח. בנוסף, על הלפטופ עצמו יש לי את המדבקה שמכילה את ה- Service Tag, Order Number ו- PO Number. זה מספיק לדעתכם? תודה.
פורסם 2012 בינואר 113 שנים זה כנראה אבק בתוך המסך. אמורים להחליף לך מסך על זה.פנדה בכל מקרה לא צד בעניין. תפתח קריאה בטלפון אצל DELL ישראל. המספר הוא 1-809-444-688.
פורסם 2012 בינואר 113 שנים מחבר זה כנראה אבק בתוך המסך. אמורים להחליף לך מסך על זה.פנדה בכל מקרה לא צד בעניין. תפתח קריאה בטלפון אצל DELL ישראל. המספר הוא 1-809-444-688.תודה!
פורסם 2012 בינואר 113 שנים מחבר דרך אגב, אם כבר אז נסגור את כל הבעיות שהצטברו על הלפטופ.לדיסק הקשיח יש ככל הנראה כמה Bad sectors שגורמים ללפטופ להתקע בזמן העברות כבדות של קבצים ממקום אחד לשני, מה שמאלץ אותי לכבות את המחשב ולהדליק אותו. הם מטפלים גם בהחלפת דיסק קשיח במסגרת האחריות? אם כן, מה כדאי לעשות כדי שמצד אחד הם יעלו על הבעיה אבל מצד שני שלא תהיה להם גישה לכל המידע שלי?בנוסף, הגומיות שמתחת ללפטופ נשחקו, נהרסו והתקלפו עם הזמן. הם יכולים לשים כאלה חדשים? בכלל, ללא קשר לאחריות - מאיפה אפשר לקנות גומיות ללפטופ שלי אם אני צריך?
פורסם 2012 בינואר 113 שנים גישה למידע שלך יהיה להם בכל מקרה. אם אתה פרנואיד תגבה את המידע החשו ותעשה לו WIPE. תריץ את תוכנת הבדיקה של יצרן ההרדיסק ואם היא מדווחת על תקלה תוסיף את זה לרשימת התקלות כשתפתח קריאת שירות. אני משער שאם תבקש יפה הם יחליפו לך גומיות.
פורסם 2012 בינואר 113 שנים את הדיסק יחליפו בחדש וכל המידע שלך יימחק גם ככה (הם לא מתעסקים בגיבויים ושחזורים). אז גם ככה אתה צריך לגבות. אם אתה רוצה להסתיר את המידע, תמחק את הדיסק מראש.
פורסם 2012 בינואר 113 שנים מחבר מעולה. לא ידעתי שאני יכול לעשות WIPE לפני שאני שולח כשמדובר בבעיית דיסק קשיח. תודה לכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.