עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מימוש אחריות על מחשב נייד של Dell מפנדה מחשבים (ז"ל)

Featured Replies

פורסם

היי,

לצערי, גיליתי היום לאחר שנה ורבע גוש פיקסלים שרוף-למחצה בצבע אפור-כהה, בקוטר של כמילימטר קרוב למרכז המסך. חשבתי שזה סתם כתם על המסך והתאכזבתי לגלות שסמרטוט עדין לא מנקה את זה. >:(

מישהו יודע/זוכר איפה אפשר לממש את האחריות על מחשבים של דל שנקנו מפנדה? ספציפית על הדגם Dell Latitude E6410.

נראה לי שגזרתי את הקרטון כך שלא תהיה בעיה, אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח.

בנוסף, על הלפטופ עצמו יש לי את המדבקה שמכילה את ה- Service Tag, Order Number ו- PO Number.

זה מספיק לדעתכם?

תודה.

פורסם

זה כנראה אבק בתוך המסך. אמורים להחליף לך מסך על זה.

פנדה בכל מקרה לא צד בעניין. תפתח קריאה בטלפון אצל DELL ישראל. המספר הוא 1-809-444-688.

פורסם
  • מחבר

זה כנראה אבק בתוך המסך. אמורים להחליף לך מסך על זה.

פנדה בכל מקרה לא צד בעניין. תפתח קריאה בטלפון אצל DELL ישראל. המספר הוא 1-809-444-688.

תודה!

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, אם כבר אז נסגור את כל הבעיות שהצטברו על הלפטופ.

לדיסק הקשיח יש ככל הנראה כמה Bad sectors שגורמים ללפטופ להתקע בזמן העברות כבדות של קבצים ממקום אחד לשני, מה שמאלץ אותי לכבות את המחשב ולהדליק אותו. הם מטפלים גם בהחלפת דיסק קשיח במסגרת האחריות? אם כן, מה כדאי לעשות כדי שמצד אחד הם יעלו על הבעיה אבל מצד שני שלא תהיה להם גישה לכל המידע שלי?

בנוסף, הגומיות שמתחת ללפטופ נשחקו, נהרסו והתקלפו עם הזמן. הם יכולים לשים כאלה חדשים? בכלל, ללא קשר לאחריות - מאיפה אפשר לקנות גומיות ללפטופ שלי אם אני צריך?

פורסם

גישה למידע שלך יהיה להם בכל מקרה. אם אתה פרנואיד תגבה את המידע החשו ותעשה לו WIPE. תריץ את תוכנת הבדיקה של יצרן ההרדיסק ואם היא מדווחת על תקלה תוסיף את זה לרשימת התקלות כשתפתח קריאת שירות. אני משער שאם תבקש יפה הם יחליפו לך גומיות.

פורסם

את הדיסק יחליפו בחדש וכל המידע שלך יימחק גם ככה (הם לא מתעסקים בגיבויים ושחזורים). אז גם ככה אתה צריך לגבות. אם אתה רוצה להסתיר את המידע, תמחק את הדיסק מראש.

פורסם
  • מחבר

מעולה. לא ידעתי שאני יכול לעשות WIPE לפני שאני שולח כשמדובר בבעיית דיסק קשיח. תודה לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.