עבור לתוכן

Samsung 959NF

Featured Replies

פורסם

קודם כל מה אתם אומרים על המסך הזה, הוא טוב?

דבר שני, יש הבדל בין המסך הזה ב PCH למסך הזה ב LAMIR ? כי זה הבדל עצום במחיר וזה נראה לי מוזר, אם אני אקנה אותו מלמיר זה אותו מסך בדיוק נכון?

פורסם

שני יבואנים שונים, מחירים שונים.

לך על הזול מבין השניים, רק תיהיה משוכנע שאכן מדובר ב 959NF ולא ב 955DF חס וחלילה.

מסך טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה, ומישהו מכיר מקום שעדיין מוכרים בו את ה IIyama vision master pro 454 ? אין אותו ב PCH או ב KSP...

פורסם

ה-959NF נחשב למעולה ואחד הטובים בגודלו (נופל רק מה-454 של IIYAMA) ומגיע עם שפופרת מסך מצויינת (DIAMONDTRON).

פורסם

תודה, ומישהו מכיר מקום שעדיין מוכרים בו את ה IIyama vision master pro 454 ? אין אותו ב PCH או ב KSP...

www.iiyama.co.il

יש שם רשימה של חנויות.

פורסם

אתה רציני?!

אני רוצה לקנות את זה מהם :'(

עשה לי טובה ותגיד לי איפה יש את המסך,אני בניתי עליו...

פורסם

גם אני בניתי על ה-454.

דיברתי היום עם KSP ולא נישאר בארץ כלום וגם לפי מה שאמרו לי הפסיקו לייצר אותו בזמן הקרוב אבל אם אתה רוצה יש להם אחד מהתצוגה שהם הציעו לי (הוא נמצא שם חמישה חודשים) במחיר השערוריתי של 2300 שקל!!!

פורסם

גם אני בניתי על ה-454.

דיברתי היום עם KSP ולא נישאר בארץ כלום וגם לפי מה שאמרו לי הפסיקו לייצר אותו בזמן הקרוב אבל אם אתה רוצה יש להם אחד מהתצוגה שהם הציעו לי (הוא נמצא שם חמישה חודשים) במחיר השערוריתי של 2300 שקל!!!

מה?!

אני קונה חדש במחיר הזה!

הרסתם לי את היום,חבל שלא קניתי אותו שבוע שעבר!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

אני לוקח בסוף את ה Hyundai ImageQuest Q17 , המחיר שלו ירד לפחות מ 2600 שקל והוא פשוט מדהים...

תחשבו על זה, CRT כבר נעלמים, עוד שנתיים שלוש ה CRT הכי טוב יראה כמו קופסא גדולה ומגעילה... היום צריך LCD ...

פורסם

גם לי בא לדפוק את הראש בקיר שלא קניתי אותו בשבוע שעבר.

אין לי מושג כמה זמן אני צריך לחכות עכשיו עד שהוא יגיע שוב.

פורסם

תתחדש, מסך מצויין!

פורסם

קודם כל מה אתם אומרים על המסך הזה, הוא טוב?

דבר שני, יש הבדל בין המסך הזה ב PCH למסך הזה ב LAMIR ? כי זה הבדל עצום במחיר וזה נראה לי מוזר, אם אני אקנה אותו מלמיר זה אותו מסך בדיוק נכון?

תתחדש!!!

;)אחלה מסך. לי יש אחד של SAMSUNG גם כן, ותדע לך הם מעולים ואמינים מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים