פורסם 2011 בדצמבר 3113 שנים הייתה תקלה מסויימת המחשב לאחר שהולחלט לפרמט התחלתי לפרמט את המחשב לאחר הפעלה מחדש ראשונה של המחשב עלתה לי תקלה שאמרה שעלי לעשות תיקון לווינדוס אחרי זה לא הצלחתי לעשות כלום עם המחשב אני לא יכול להכנס למערכת ההפעלה הקודמת כי כבר "דרסתי" אותה עם החדשהאני לא יכול להכנס לחדשה בגלל התקלה אני לא יכול להשלים את ההתקנה של החדשהואני לא יכול להתחיל פירמוט חדש את ה BOT בגלל שאותה תקלה עולה שוב פעם מה לעשות ? תודה .
פורסם 2012 בינואר 113 שנים איציק שלום רב,תנסה בבקשה להיות יותר ברור במקרה של התקלה איזה שגיאה מופיעה לך ומה הייתה התקלה לפני כן שבגללה לקחת את ההחלטה לפרמט את המחשבואיזה ווינדוס יש בכוונתך להתקין ומה היה לפני.
פורסם 2012 בינואר 113 שנים לא הבנתי ממש הרבה ממה שכתבת חוץ מהמשפט האחרון שאתה לא יכול לעשות BOOT (בידעיה שאני לא טועה שלזה התכוונת)תבדוק ב BIOS שזה מוגדר על ה HD יכול להיות שפשוט השתנו לך ההגדרות של הביוס וזה גורם לך לשגיאה.
פורסם 2012 בינואר 213 שנים מחבר כן זה מה שהתכוונתי ... זה מוגדר נכון לפי מה שאני זוכרהמחשב לא נמצא אצלי כרגע לכן אני לא יכול לתת פרטים מדוייקים היה ווינדוס 7 ואני רציתי להתקין ווינדוס 7 התקלה שהייתה לפני זה שהיו מספר תיקיות שהייתי מגיעה אליהן והן היו גורמות למחשב להיתקע פשוט ולא היה אפשר לעשות דבראם מנסים להגיעה לקבצים בתיקיות אלה דרך תוכנות המחשב היה ניתקעאם עושים סריקה נגד וירוסים על התיקיות האלה המחשב היה ניתקעוכהתחלתי את הפירמוט זה קרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.