עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך חדש למפרט ישן

Featured Replies

פורסם

שלום,

המחשב שלי כבר בן 5 שנים (וואו :() הוא עבר שדרוג באמצע הדרך לספק כוח נורמלי (במקום של אייבורי) יותר זכרון וכרטיס המסך הנוכחי.

עכשיו אני יודע שבעקרון בשביל לשדרג ממש ולשפר אני צריך כבר מחשב חדש, אבל באמת אין לי תקציב לכזאת קנייה. (למרות שנראה לי שכל מחשב כיום אם אני אצרף אליו את כרטיס המסך הנוכחי שלי יהיה יותר טוב משלי משמעותית)

בזמן האחרון חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הבעיה העיקרית איתו היא גם שאין בו את כל הפיצ'רים הטכנולוגיים האחרונים, וגם ש-ATI AMD כבר מזמן לא תומכות בו בשום דרייברים חדשים. כמו כן, לא מזמן קניתי מסך חדש שמתהדר ברזולוציית 1920 על 1080, והייתי רוצה לשחק יותר משחקים על הרזולוציה הזאת או קרוב אליה.

אז השאלה שלי היא, האם יש לי טעם לקנות כרטיס מסך חדש? התקציב שלי 500-600 ש"ח.

מפרט:

E4300 Core 2 Duo 1.8Ghz

2GB RAM

לוח אם: 945GCM V2 micro ATX

כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE X1950PRO 512MB

ספק כוח HEC TRT400W

תודה מראש.

פורסם

שכח מזה ...

אתה צריך מחשב חדש !! או לבנות מחשב מחלקים יד 2 שאפשר למצוא במחיר מוזל יותר ..

פורסם

הכרטיס הוא בחיבור AGP כך שאין יותר מידי מה לעשות. לא מיצרים כרטיסים כאלה כבר 5 שנים.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס X1950 PRO שלי הוא בחיבור PCI E X16 רגיל.

פורסם

יכול להיות שאני טועה, אבל לפי מה שאני זוכר הוא ב-AGP.

פורסם
  • מחבר

בזמנו יצאו לו דגם של AGP ודגם PCI E, ולי יש בוודאות PCI E.

אני אשמח לקבל המלצות לגבי הנושא עצמו :)

פורסם

אין לך יותר מידי מה לעשות, אפילו אם OC למעבד עדיין היה צוואר בקבוק גדול מאוד (גם אם כרטיסים מינימליים יחסית).

פורסם

אם אין לך תקציב למחשב חדש, אז תתחיל לסרוק אתרי יד שניה (וגם את הטריידזון כאן באתר).

רוב המוכרים דורשים מחירים לא מוצדקים, אבל מדיי פעם יש באמת מציאות - חומרה עדכנית בת שנה (או פחות) שנמכרת עקב שידרוג. פשוט תחכה למודעה כזאת שתיהיה במחיר טוב ובאיזור הקרוב אלייך.

אם יש לך קצת זמן וסובלנות אפשר תוך חודש-חודשיים לבנות מפרט טוב יותר משלך במינימום השקעה.

סתם בשביל הדוגמא - לאחרונה בניתי מחשב שהוא קצת יותר טוב משלך בחודשיים, בלי כסף. חלק מהחומרה הגיע מהחברים וקרובי משפחה, ואת החלק השני מצאתי ליד פחי אשפה בשכונה. אתה תיהיה מופתע איזה דברים אנשים זורקים ברגע שתתחיל להתעניין..

בכל מקרה - שיהיה בהצלחה, והכי חשוב - תעדכן :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים