פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מה מצב...!?אני רוצה לקנות רמקולים חדשים...העבודות שלי הם משחקים,סרטים.(לא DVD,נו אתם יודעים איזה סרטים)אני לא צריך שהיא תהיה עוצמתית במיוחד המיוחד...אז רציתי לשאול אם המערכת הזאת טובה-http://www.pch.co.il/docs/pd-1325784047.htmנ.באיך אני בודק שהלוח M שלי תומך ב-4.1 , 5.1 , 6.1 , 7.1 , 6.2 וחו...
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים היא מאוד יקרה ביחס לתמורה שלה ובחו"ל אתה יכול למצא אותה בהרבה יותר זול מת על אילה שמציעים לקנות בחול ... אולי גם תן לו כרטיס ?
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מה קשור כרטיס ?היום יש דרך מאוד קלה וזולה להזמין דרך חנויות בחו"לwww.mustop.co.ilתעשה טובה , תבדוק לפני שאתה מדבר.
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים ממש לא הייתי מתאמץ להביא רמקולים של קריאייטיב מחו"ל, גם לא דרך MUSTOPאם כבר אז איזה KLIPSCH פרומדיה (לא זוכר את השם המדויק אבל אתם יודעים, האיכותיים האלה שמערכת 2.1 שלהם עולה כמו 7.1 של יצרנים אחרים ;D )
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים ממ גם אני לא , אני בכלל אף פעם לא התלהבתי מסטיילטים . מגבר + רמקולים גדולים ושמנים , זאת ההעדפה שלי אבל הוא שאל שאלה , אז עזרתי לו
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אתה יכול להסביר איך האתר הזה מסטופ עובד??? כי אני רוצה להזמין משם מצלמה דיגיטלית ולא יודע איך זה עובד בדיוק...
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים יש לי כרטיס כזה (כמה הזמנות מג'אבטאק) בכל מקרה הבנתי שזה הולך לפי משקל איך אני יכול לדעת מה המשקל הסופי של המוצר? (באתר רשום אבל איך אני ידע עם זה המצלמה עצמה או כל האריזה שהיא מגיעה איתו?) וגם איך הולך כל התהליך עצמו? איך אני ידע כמה יצא לי הכל בסוף?
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים חחח כרטיס מסך בינלאומי...כן היא מערכת נחמדה מאודאבל תץשמע אותה לפני שאתה קונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.