פורסם 2011 בדצמבר 3013 שנים שלום,אני מחפש מחשב לצורכי עבודה ולימודים.1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, אינטרנט ומעט סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודות תכנות ב-C וJava. וכמו כן מתכנן להריץ אובונטו על VM. אשמח להריץ את הכל בצורה חלקה למדי. אופן שימוש תדיר (8 שעות ביום)3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8, המחשב נמצא אצלי בחדר ולא באלי לישון ליד טרקטור.6. האם מתוכנן אוברקלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?כלל לא.7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב.8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? הבנתי שIQPC באשדוד מאוד מומלצת, אבל אם יש מפרט מתאים יותר מחנות שקרובה לרחובות גם אשמח.9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 וSATA3. כמו כן, אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב ואני לא בטוח אם בלוח אם ללא כרטיס מסך נפרד יש מספיק יציאות.10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג בעתיד, אבל המחשב אמור להחזיק 4-5 שנים בצורה טובה.תודה רבה!
פורסם 2011 בדצמבר 3013 שנים אני מקווה שלמרות הנתונים הסוטרים, שני המחשבים שאתה מבקשת בשני הדיונים אינם אותו מחשב.בכל מקרה, הנה מפרט אפשרי:מעבד:[..] INTEL 2500 (TRAY) + SCYTHE KATANA III ₪1036לוח אם:[..] ASROCK H67M-GE B3 - זמין במלאי ₪526זיכרון:[..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪95כמות:2צורב DVD:[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪112מארז:[..] NZXT SOURCE 210 (BLACK) w/o PSU ₪225ספק כוח:[..] HEC COUGAR RS 400W - RETAIL ₪222דיסק קשיח:[..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - מבצע חנוכה ! - זמין במלאי ₪495הרכבת מחשב:[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪82מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2888מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה* ניתן לחבר שני מסכים, אך היותר והיציאות שונות (HDMI/DVI/VGA) אתה ככל הנראה תצטרך מתאם.
פורסם 2011 בדצמבר 3113 שנים מחבר תודה רבה! הנתונים שונים כי אני מחפש שני מחשבים שונים לצרכים שונים... בכל מקרה שני המחשבים נהדרים, תודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.