פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים שלוםרציתי לדעת איך מבצעים אוברקלוק תכלסאני עשיתי אוברקלוק למחשב ישןלא היה אכפת לי להתעלעל בו133MHS הרמתי ל- 188MHSשחתקתי אם השמפריםאבל שמעתי שלמחשבים חדשיםעושים את זה מהביוסרציתי לדעת מאיפה בדיוקואיך צריך לחשב את הנתוניםמה צריך לעלות ומה להורידעדיף אם יש נוסחא בשביל זהבשביל לא לשרוף את המעבדתודה.
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מה נוסחא ומה בטיחאתה מעלה את הבאס או את המכפלה אם יש לך אפשרות בודק יציבות עם PRIME95 או 3DMARK כמה שעותאם זה יציב אתה ממשיך להעלותאני אישית לא מתעסק עם ה Vcore אבל הבנתי שמתי שאתה מגיע למהירויות גבוהות והמעבד לא יציב אתה מעלה לו קצת את המתחאתה בטח יודע שמכפלה כפול הסיסטם קלוק (באס) זה המהירות של המעבד (במגה הרצים)נ.ב אם לא העלת במחשב הישן דרך הביוס, אז דרך מה?ובקשר לשריפת המעבד:אם המעבד במצב יציב והטמפרטורות סבירות אני לא רואה סיבה שהמעבד ישרף, מה שכן זה יקצר את החיים שלו(במיוחד אם אתה במתח גבוה עד כמה שהבנתי)אתה יכול לקחת את מה שאמרתי בתור עצה בלבד כי אני עדיין לא מבין גדול באוברקלוקינג אבל אני לומד עם הזמן..
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים נ.ב אם לא העלת במחשב הישן דרך הביוס, אז דרך מה?דרך הגאמפרים (Jumpers) , הוא ציין את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.