עבור לתוכן

התקנת דרייבר כרטיס מסך גורמת לבעיה במסך וארטיפקטים קשים

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי MSI 16362 חווה לאחרונה בעיה במסך באמצע עבודה - המסך הפסיק לעבוד והציג סוג של ארטיפקטים והבהרות מוזרות.

כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב המחשב עלה (היה את הצליל שהווינודוס עלה) אך המסך היה לבן לגמרי והיו לו קצוות עגולים שחורים.

ניסיתי לפרמט את המחשב והפירמוט עבר בהצלחה . אם זאת שאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (8400M G GEFORCE) ועושה ריסטרט, הבעיה חוזרת כך שאני מוכרח להכנס לSAFE MODE ולהסיר את הדרייבר ולחזור לדרייברים של ווינדוס.

אני חושב אולי שהבעיה היא בכרטיס מסך בחומרה שלו , אבל מעצם היותו המחשב נייד אי אפשר ממש להחליף את הכרטיס מסך כמו במחשב נייח.

וגם הכרטיס עצמו עובד חלקית , חוץ מהפעלת משחקים שמשתמשים בהאצה גרפית שלא עובדים או שימוש למשל בשקיפות בווינדוס 7.

עריכה - שמתי לב שאני מדליק את המחשב בלי הדרייברים של NVIDIA אז המחשב אומר כל הזמן שאין לו מאיץ גרפי שעובד , מה שגורם לכך שסרטים אפילו באיכות נמוכה לא עובדים טוב , ואין מה לדבר בכלל על משחקים.

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

מישהו ? אין דרך לתקן את הבעיה חוץ מלהחליף את הכרטיס מסך ? או את הלוח אם ?

פורסם

שלום רב,

דבר ראשון תבדוק קבלים נפוחים על הכרטיס מסך.

דבר שני לבדוק שהדריור הוא עדכני.

דבר שלישי לבדוק את הקירור שעל הכרטיס מסך שהוא תקין ולא תקול.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת אם הקירור שעל הכרטיס יושב טוב ? ניסיתי לפתוח את המכסה ויש 3 גופי קירור המחוברים בצינורות קירור שמגיעים למאוורר וצלעות קירור.

קראתי קצת על הלוח אם של הלפטופ הזה ומסתבר שהכרטיס מסך מובנה על הלוח , הוא צריך להיות על אחת מ3 הגופי קרור .

רק מה שאני לא מבין זה איך זה שהכרטיס עצמו עובד בצורה מאוד בסיסית כלומר רואים שהמסך עובד ואפשר לגלוש אינטרנט, אך כשמתקינים את הדרייברים שלו הוא נדפק לגמרי, כי עם הדרייברים הבסיסיים של ווינדוס הוא עובד אבל סרטים אפילו באיכות נמוכה נתקעים ועל משחקים אין בכלל מה לדבר ללא האצה גרפית שבאה מהכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים