עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך - GTX550TI/GTX560TI

Featured Replies

פורסם

היי,

זה קצת ארוך אבל מתבקש.

לאחר אין ספור חיפושים, ייעוצים וחפירות ברשת, אני פשוט לא מצליח להגיע להבנה איזה דגם יותר חדש, למה יש כל כך הרבה דגמים שחלקם לא קיימים בכלל בארץ וכד'.

לדוגמא קראתי שאין ממש הבדל בין דגם ה- GTX560 ל- GTX560TI, גם חפרתי לגבי ה- 550TI והבנתי שעדיף לי לרכוש את ה- GTX460.

אני כבר ממש מבולבל ולא מבין למה NVIDIA הייתה צריכה לעשות את כל הבלאגן הזה (אני מניח שזה לא רק אני שלא מבין :kopfpatsch: )

הכי פשוט שארשום את הנתונים שלי ואני בטוח שאתם כבר תדעו לייעץ מה כדאי.

אז ככה:

סכום השקעה 700 ש"ח (אפשר לחרוג ב- 100/200 בתקווה שלא).

לוח GIGABYTE X58 EXTREME

זכרון 6G DDR3

ספק 550W

ישמש בעיקר לסרטים ב- HD 1080 ולמשחקים CALL OF DUTY MW3+BATTELFIELD3

סליחה על החפירה ותודה לעוזרים.

פורסם

560TI>6870>GTX560>6850

זה בערך הסדר.

התקציב שלך מספיק ל6850 חדש ב באיזור ה700, או לאחד הכרטיסים האחרים יד שניה.

במידה ואתה רוצה לחרוג מה700, יש באיזור ה850 שח את ה6870, GTX560. ובאיזור ה1000 את ה 560TI

פורסם

היקר יותר מומהר יותר אבל אם אין בינהם שום הבדל קח את הראשון ועשה לו המהרה בעצמך לא צריך להיות דוקטור בשביל זה וכל ילד בן 11 יכול לעשות את זה... יש מדריך בפורום...

לגבי החברות השונות אני לא יודע להגיד לך בפירוש אבל תעשה חיפוש והשוואה בגוגל והוא יגיד לך כל מה שאתה רוצה... לדעתי ההבדל שיכול להיות הוא ביכולות המהרה...אני לא יודע עד לאן הגיעו עם הכרטיס של גיגה בייט ואין לי גם כרגע זמן לחפש את זה בכל אופן לי אישית יש את הדגם של ASUS שהוא הכי יקר ומשתבח בקירור שלו וכו וגם בא מומהר מהמפעל והגעתי איתו ל 1000 MHZ לליבה לעומת ה900 שהוא בא מהמפעל {לעומת 820 כימדומני או משהו באזור ברפרנס} ו2000 לשדרים ו2200 לזכרונות... ויכול להיות שאוכל להגיע איתו עוד קצת יותר רחוק.... בקיצור הוא מספר 1 בהמהרה {דבר שאפשר לבדוק בגוגל שוב:)} לגבי הגיגה בייט אני לא יודע ויכול להיות שהוא יתן תוצאה דומה ואולי יותר איני יודע :) בהצלחה...

דרך אגב יש ביד שניה באתר אותו אם הוא במצב תקין אני חושב שאין סיבה שלא תיקח אותו ובפרט אם יש עליו עוד אחריות...

בהצלחה

פורסם

מה הדגם המדויק של הספק (אם אתה לא יודע תיפתח את המארז ותיראה מה כתוב על המדבקה).

אם הבנתי נכון רזולוציית המסך שלך היא 1920x1080 (תקן אותי אם אני טועה).

בנוסף לכך ההבדלים בין 560 ל-560TI הם כמאת 20% שזה לא מעט.

פורסם
  • מחבר

thermaltake אני חושב ש- TR2 RX, בכל אופן 550W.

רזולוציה נראה לי שכן

1920x1080

(למה זה משנה?).

פורסם

שלא ישרוף לך את הכרטיס, הספק בסדר.

פורסם

הספק חלש מאוד - פחות מ30A

תוסיף לזה צריכה של מעבד 1366 וסה לא יחזיק במאמץ מלא 560TI

לך על ה6870

פורסם

הספק שלו יחזיק.

כמובן שלפי התקציב לא חשבתי שהוא יקנה את ה-560TI, אלא משהו יותר חסכוני.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאבצע המהרה, לא נראה לי שהשימוש שאני עושה דורש זאת, כך שלדעתי גם אם יש לי את הספק הראשון הוא יספיק לא?

פורסם

הספק הראשון במצב של מאמץ 100% מעבד ו100% כרטיס בוודאות יקרוס.

אם תיקח 6870 יהיה עדיף מכיוון שהוא צורך הרבה פחות מGTX560\GTX560TI

פורסם
  • מחבר

סבבה, משום מה אני נרתע ממעבדי AMD.

אני כבר מתחיל לחשוב שהכי כדאי לקנות את ה- GTX460 המיתולוגי.

פורסם

חבל לקחת את ה460 שברמה של ה6850 כשיש כרטיס כמו ה6870 שחזק יותר וצורך את אותה כמות החשמל שה460 צורך (אפילו פחות).

אל תפחד מכרטיס radeon מכיוון שאף פעם לא היו בעיות עם הכרטיסים שלהם וכיום יש יותר משתמשים בעולם עם כרטיסי radeon ופחות עם geforce

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים