פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים הי, קיבלתי מהעבודה מחשב נייד ואני צריך להחזיר אותו. המחשב הוא של Fujitsu והייתי מאוד מרוצה מהביצועים שלו.המחשב הוא משני, לכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי כסף. 3500 זה באמת הגבול, הייתי רוצה יותר לכיוון ה- 2500גודל מסך חשוב אבל לא קריטי, הוא ישמש אותי הרבה לצפייה בסרטים בתחבורה ציבורית. לא פחות מ- 13', עדיף יותרשימושים למחשב: בעיקר צפייה בסרטים וטוטוריאלים אבל אני מעוניין לקחת אותו איתי לגלובל גיים ג'אם למשל, שם הוא ישמש אותי למידול לואו פולי וקצת טקסטור וגרפיקה בסי אס 5.גם חיי הסוללה חשובים לי. אולי אפשר למצוא דגם עם אפשרות להחלפה ואני ארכוש עוד סוללה.מקווה שזה מספיק מידע. במידה ולא אשמח לענות על כל שאלה.אוהד.
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים אם היית מרוצה מהלפטופ הקודם, היה עוזר אם היית מציין באיזה דגם מדובר (ולא רק את היצרן). כעקרון, ההעדפות שלך קצת סותרות - לסרטים אכן עדיף מסך נורמאלי, אבל לניידות נוחה וקלה (שלא לדבר על שימוש בתחבורה הציבורית) עדיף מחשב קטן וקומפקטי.
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים מחבר תודה על התגובה. אני אבדוק שוב באיזה דגם מדובר (יש לי ידע רק לגבי המעבד ונפח הדיסק). זה מחשב שהיה קצת חלש בשביל השימוש במאיה והייתי רוצה משהו עם קצת יותר בוסט.לגבי המסך? הקודם היה משהו כמו 15' (אבדוק גם את זה) ולא היתה לי בעיה להתנייד איתו. אין בעיית משקל. אני צופה בו רק אחת לחודש בערך בנסיעותאוהד
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים מחבר מפרט:processor: intel i3 M30 2.27Ghzram: 2model: Lifebook AH530screen: 15.6-inch SuperFine 16:9 HD Widescreencolor: blackככל הנראה זהhttp://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=782518 או משהו שדומה לונראה לי ש- 4 ראם ו I5 יותר יתאימו לצרכים שליאוהד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.