עבור לתוכן

שירשור הטבלטים הזולים- עד 150 דולר

Featured Replies

פורסם

עכשיו ההתלבטות נופלת על זה שזה לא מסך של היטאצ'י :s07::lol: :lol:

• תגובות 805
  • צפיות 167.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו ראה איזו ביקורת על הVI40?

הוא נראה טוב, ואני לא יודע אם לקנות או לא...

פורסם

איך עשיתם לי חשק להזמין,

אז מה הכי מומלץ עד 150 דולר?

:P

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעקב

פורסם

לדעתי אנשים צריכים לרדת ממכשירים מבוססי A10 זה מעבד מיושן שכבר אמור להיות מוחלף מאד בקרוב.

יש טאבלטים סינים שנותנים ביצועים ואיכות ברמה גבוהה מאד בלי להתפשר על מעבד סיני. למשל סדרת ה SmartQ Ten 3

שמיוצר עם מעבד TI OMAP 4430 והוא דו-ליבתי מתמודד ראש בראש עם אפל A5

יש להם גם דגם עם מעבד OMAP 4460 במהירות 1.5 GHZ במחיר 330 דולר שזה כולל מיסים 1200-1350 שקל הרבה פחות מטאבלטים הנמכרים בארץ.

פורסם

חשוב לעשות כמה הפרדות:

1. קטגוריות מחיר קשיחות:

א. עד כ150$.

ב. סדר גודל של 220$ וצפונה.

האם בתקציב שבו אפשר לקנות את הSMARTQ TEN3 הNOVO 7 ומקבילותיהם יהוו בחירה טובה? ברור שלא. האם הם עדיפים על החרא הבסיסי שמריץ את ANDROID 2.2-2.3 לפעמים גם עם צגים רססטיביים? - ועוד איך כן.

2. עדכניות וסדר כרונולוגי - קח בחשבון, שמבוססי הA10 נמצאים להם בשוק כבר חודשיים שלושה בעוד שהSMARTQ חדש יותר. אם היה אפשר להשיג את הSMARTQ ב280$ כאשר הזמנתי את הNOVO 7 ELF שלי ב167$ ייתכן ואף סביר שכבר הייתי עולה בתקציב ורוכש את הSMARTQ, אבל זה כבר בדיוק הבעיה כשלא מפרידים בין תקציבים וזמנים.

פורסם

לדעתי אנשים צריכים לרדת ממכשירים מבוססי A10 זה מעבד מיושן שכבר אמור להיות מוחלף מאד בקרוב.

יש טאבלטים סינים שנותנים ביצועים ואיכות ברמה גבוהה מאד בלי להתפשר על מעבד סיני. למשל סדרת ה SmartQ Ten 3

שמיוצר עם מעבד TI OMAP 4430 והוא דו-ליבתי מתמודד ראש בראש עם אפל A5

יש להם גם דגם עם מעבד OMAP 4460 במהירות 1.5 GHZ במחיר 330 דולר שזה כולל מיסים 1200-1350 שקל הרבה פחות מטאבלטים הנמכרים בארץ.

במחיר כזה כבר עדיף לקנות את הipad2

פורסם

במחיר כזה כבר עדיף לקנות את הipad2

לא מסכים . IPAD 2 במחיר הזה הוא מכשיר מחודש. שנית ל IPAD 2 יש 512 RAM ומעבד 1 GHZ

לאומת ה Smartq שמגיע זכרון ג'יג'ה ובגרסת T20 עם 1.5 GHZ מעבד.

פורסם

הכווה הייתה שברמת המחירים האלה כבר עדיף להשקיע עוד 70$ ולקנות ipad2 חדש שעולה 400$.

פורסם

לא מסכים . IPAD 2 במחיר הזה הוא מכשיר מחודש. שנית ל IPAD 2 יש 512 RAM ומעבד 1 GHZ

לאומת ה Smartq שמגיע זכרון ג'יג'ה ובגרסת T20 עם 1.5 GHZ מעבד.

השאלה הגדולה זה עם זה מעבד ARM שתומך בכל האפליקציות לאנדרואיד

או שזה מעבד סיני שתומך רק בחלק מהאפליקציות

כי בסופו של דבר אתה רוצה מכשיר שיריץ לך 99% מהאפליקציות

חוץ מיזה במיקרה של 330$ לא היתי הולך על סיני ,למרות הירידה בחומרה למותג במחירים כאלו

סך הכל סיני זה הימור ליפעמים תיפול על מוצר מצוין שיהיה שווה אפילו פי 2 אבל המון פעמים תיפול על מעצור לדלת שלא שווה 5$

אני חושב שטווח מחירים של 200-250$ לסיני זה טווח הרבה יותר נורמלי

במיוחד עכשיו שהאיפד 2 עולה 400 $ וכניראה ניראה בקרוב מיתחרים ישירים לאיפד 2 יורדים לאותה רמת מחיר

ובהם אתה יודע מה אתה קונה לטוב ולרע בניגוד לסיני

פורסם

נושא שלא מצאתי אליו התיחסות עד כה בת'רד הזה:

האם לאחד הטיבלטים שהוזכרו כאן יש USB2 Host שמיש?

ואחדד את ענין השמיש: שלמכשיר יש קרנל(מהיצרן או לא) עם כול הדריברים מופעלים, ולא רק האקים שמאפשרים גישה ל-mass storage.

פורסם

מה בדיוק את רוצה לקבל דרך USB HOST? אני יודע ש MSD עובד טוב Out-of-the-box על טאבלט NOVO7.

אתה יכול גם להשתמש במודמים סלולריים (ספציפיים) בנוסף.

פורסם

ראיתי סרטון שמאפשר זאת באחד מהטאבלטים, לא זוכר איזה.

פורסם

מה בדיוק את רוצה לקבל דרך USB HOST? אני יודע ש MSD עובד טוב Out-of-the-box על טאבלט NOVO7.

אתה יכול גם להשתמש במודמים סלולריים (ספציפיים) בנוסף.

אני מחפש לאיזה שהוא פרויקט שבשבילו אצטרך תמיכה באודיו, סריאל(RS232) ואולי בעתיד גם עוד יציאת ווידאו.

הנובו נראה אופציה לא רעה בכלל. תודה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אז נכון להרגע אם אני מחפש טאבלט זול עם רזולוציה סבירה (1024*600 ומעלה), מסך IPS ומעבד ARM הבחירה היחידה שלי זה אורורה, נכון? יש למישהו מושג איפה יש אותו במלאי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים