עבור לתוכן

שירשור הטבלטים הזולים- עד 150 דולר

Featured Replies

פורסם

מוזר ביותר, כי אצלי כל ההתקנים הניידים מייד מפורמטים לNTFS לסרטיי HD וכד', ככה שזה מוזר.

בכל אופן בדקתי את הנושא לרמת קיצוניות של שימוש ב-HDD 2.5" של טרה של טראנסנד והוא עובד ללא עוררין עם הגרסאת סטוק שבאה שכנראה בקרוב מאוד אחליף ל-CM9/10 כי אני לא ממש בקיא בצ'ינג צ'ונג בע"מ (סינית)

זה מקפיץ לכם חלון ברגע שאתם מחברים את ההתקנים?

אני מקווה שהבעיה היא בכאבל באמת ולא בפורט במכשיר עצמו

• תגובות 805
  • צפיות 167.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא מקבל שום התראה- רק מחכה כמה שניות שהוא יקרא את התכולה בהתאם לנפח הכונן- בשביל טרה צריך לחכות איזה קרוב לדקה ואז בספריית קבצים/מארגן קבצים/מחפש קבצים אני רואה את זה כמו במחשב בהתקניי זיכרון מופיע שם. פשוט מאוד!

פורסם

כבל OTG דפוק!

פורסם

הזמנתי אחד חדש הפעם מdx....

פורסם

יש אפשרות לפצל את המסך בHERO 2? זאת אומרת בחצי מסך נניח שיהיה פייסבוק ובחצי השני יפעל YNET

פורסם
  • מחבר

מעוניין גם בדואל-וויו? :-X

יש אפליקציות בודדות שאני מכיר שמאפשרות משחקיות של גודל החלונית אפליקציה על המסך כגון BSPALYER.

פורסם

כנראה שהכבל שלך באמת דפוק, בדקתי שוב עם דיסק און קי של 16GB מפורמט NTFS, הוא עובד יופי.

פורסם

שימו לב - עוד מעט מתחילה חופשת האביב בסין ולא יהיה עם מי לדבר כמעט עד סוף פברואר!

מהרו להזמין כדי שהמשלוח יצא לפני החופשה ויהיה מי שיענה על המיילים.

היי, הזמנתי דרך הלינק שלך אבל כבר יותר מיומיים הסטטוס תקוע על מצב Processing וזה לא נשלח עדיין.

האם זה מוכר? האם אתה יכול לסייע עם הקשרים שלך איתם כדי שזה יצא בזמן (הזמנתי את זה כמתנה ליום הולדת וחשוב לי שזה יגיע בזמן)? שלחתי אליהם ב"צור קשר" שאלה אבל לא קבלתי תגובה.

תודה

פורסם

איו לי שום קשרים שם - זה לוקח 3-4 שבועות והעידכונים לא זריזים ו/או סדירים. סבלנות.

שלח להם מייל - הם עונים תוך יומ-יומיים גג לרוב.

פורסם

אצלי באתר מצב ההזמנה כלל לא השתנה גם לאחר שכבר קיבלתי את הטאבלט, אחרי שחפרתי להם יומיים מיום ההזמנה הם שלחו לי מספר מעקב. אחרי כמה ימים הופיעו כבר פרטים אודות המשלוח.

אל דאגה, אתר אמין.

פורסם

אצלי באתר מצב ההזמנה כלל לא השתנה גם לאחר שכבר קיבלתי את הטאבלט, אחרי שחפרתי להם יומיים מיום ההזמנה הם שלחו לי מספר מעקב. אחרי כמה ימים הופיעו כבר פרטים אודות המשלוח.

אל דאגה, אתר אמין.

האם הבנתי נכון שלקח כמה ימים מאז שקבלת מספר מעקב ועד שראית שיש חבילה כזו עם מספר המעקב?

אני גם קיבלתי מספר מעקב אבל לא רואים שיש מספר כזה באתר של swiss post. חשבתי שכשיש מספר מעקב הוא אמור להיות מעודכן באתר הדואר כמעט מידית (לפחות זה כך בדואר ישראל וגם בחבילות שנשלחו אלי מסין ממוכרי ebay).

החשש שלי שאם יש בעיה ואני אראה את זה רק עוד כמה ימים, כבר לא יהיה עם מי לדבר שם בגלל החגים.

פורסם

^

חברים, סבלנות! זה לא AMAZON.... זה סין!

אותן חששות עלו 1000 פעם בפורום ועכשיו כולם מקבלים את הטאבלטים שלהם בלי בעיה . בממוצע 3-4 שבועות.

סבלנות!

ה-VENUS הוא המחליף עם מעבד מרובע ליבות וליבה גרפית עדיפה.

ירד למחיר מצחיק של 129$ לפני הנחת affiliate:

http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-venus-quad-core-cpu-7-inch-ips-display-android-4-1-google-play-dual-cameras.html?acc=6ea9ab1baa0efb9e19094440c317e21b

האם יש ביסוס לדבריך כשאמרת שgc 1000 עדיף על mali 400*2 ?

אשמח להשכיל בעניין.

לפי מה שקראתי, הן מבחינת ביצועים והן התאמות, ה mali עדיפה.

סתם דוגמא - http://www.slatedroid.com/topic/39744-ainols-quad-core-era/page__st__20

נשמע שמדובר במעבד גרפי בעייתי מאוד.

פורסם

אני ממש לא ה-מומחה בעניין אבל מהמעט שקראתי ה-GC1000 הייתה עדיפה על ה-MALI.

בהחלט שווה לבדוק ולוודא, במיוחד למי שמתכוון ממש לשחק על הטאבלט דברים כבדים (ואז ממילא בטח היה בוחר טאבלט high end ולא את הונוס).

האם יש ביסוס לדבריך כשאמרת שgc 1000 עדיף על mali 400*2 ?

נשמע שמדובר במעבד גרפי בעייתי מאוד.

זה משפיע רק בגיימינג בינוני-כבד שזה ברוב המכריע של המקרים לא קהל היעד של הדגמים האלה אז צריך לשים את ה"בעייתיות" בפרופורציה המתאימה.

בלינק שנתת לא ראיתי באנצ'ים עדכניים וברורים אבל יכול להיות שפיספסתי. נראה שאכן מדובר בפשרה מסויימת לטובת המחיר.

אשמח אם תשכיל אותנו במידע - אין לי זמן לצערי לחפור יותר לעומק כרגע.

פורסם

לא ראיתי בנצ׳ים על ה mali 400 dual core ראיתי על ה gc1000.

הוא נמצא אי שם בדירוג סביר.

אתה צודק שמי שקונה טאבלט בטווח מחיר הזה עם אותו מעבד גרפי לא מכוון למשחקים, אבל אם יש בעיית תאימות גם בחלק מהאפליקציות זה בעייתי.

ל mali 400/t כמה סוגים, עם כמה ליבות.

נכון לעכשיו ועל פי מה שקראתי הוא וה PowerV SGX נמצאים בראש הטבלה לביצועים.

אפשר למצוא ב GLBenchmark תוצאות על חלק מהמעבדים.

פורסם

יש איזה טאבלט סיני 7-8 אינצ' מומלץ למשחקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים