עבור לתוכן

שירשור הטבלטים הזולים- עד 150 דולר

Featured Replies

פורסם

^

חברים, סבלנות! זה לא AMAZON.... זה סין!

אותן חששות עלו 1000 פעם בפורום ועכשיו כולם מקבלים את הטאבלטים שלהם בלי בעיה . בממוצע 3-4 שבועות.

סבלנות!

אחרי שקראתי את ההודעה מיד קפצתי לאתר לראות אם יש fire במלאי וראיתי שאין. בקריאה שנייה הבנתי שהגיע אליך ולא לאתר... :-[

האם יש במלאי מודל קרוב אליו? האם אפשר לנחש מתי\אם יתחדש מלאי הfire?

ה-VENUS הוא המחליף עם מעבד מרובע ליבות וליבה גרפית עדיפה.

ירד למחיר מצחיק של 129$ לפני הנחת affiliate:

http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-venus-quad-core-cpu-7-inch-ips-display-android-4-1-google-play-dual-cameras.html?acc=6ea9ab1baa0efb9e19094440c317e21b

• תגובות 805
  • צפיות 167.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

...

ה-VENUS הוא המחליף עם מעבד מרובע ליבות וליבה גרפית עדיפה.

ירד למחיר מצחיק של 129$ לפני הנחת affiliate:

http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-venus-quad-core-cpu-7-inch-ips-display-android-4-1-google-play-dual-cameras.html?acc=6ea9ab1baa0efb9e19094440c317e21b

תודה על הלינק.

שאלות נוספות שרציתי לשאול לגבי ההזמנה של הדגם הזה (הראשונה החשובה ביותר):

1) האם הוא עובד טוב עם האנדרואיד מרקט והאפליקציות ששם?

2) האם\למה צריך פלאג ומאיזה סוג?

3) האם מנסיונכם כדאי להזמין ביטוח במשלוח?

4) אם מזמינים אספקה מהירה (swiss mail) האם זה מגדיל את הסיכוי שיתפסו לתשלום מע"מ?

תודה ויום טוב

פורסם

tmpusr - בגלל שאתה היחיד פה בעל ניסיון מספיק לענות על רב השאלות, הייתי ממליץ שתיצור FAQ קצר בהודעה הראשונה של הת'רד, כך תוכל להפנות אנשים ששואלים את אותן השאלות שוב ושוב לתגובה הראשונה לקבל תשובה ולא תצטרך לחזור על עצמך :xyxthumbs:

פורסם

מישהו שהזמין טאבלט בסביבות ה130$ יכול להגיד לי כמה יצא לו המיסים והכל?

יותר מזה, מישהו יכול להגיד לי איזה יתרונות יש לנקסוס 7 לעומת הונוס?

פורסם

מישהו שהזמין טאבלט בסביבות ה130$ יכול להגיד לי כמה יצא לו המיסים והכל?

יותר מזה, מישהו יכול להגיד לי איזה יתרונות יש לנקסוס 7 לעומת הונוס?

הזמנתי ב-170$ (כולל איבזור), לא היו מיסים, הגיע אתמול אחרי 3 שבועות (דואר שוויץ).

נראה לי שקצת עילעול בדיונים בפורום זה - יענה לך על שאלתך בהשוואה לנקסוס,

לאור העובדה שהVenus מרובע ליבות ומחירו נמוך ב-30$ מהFire (הליין הקודם), ההתלבטות קלה יחסית.

פורסם

תודה על הלינק.

שאלות נוספות שרציתי לשאול לגבי ההזמנה של הדגם הזה (הראשונה החשובה ביותר):

1) האם הוא עובד טוב עם האנדרואיד מרקט והאפליקציות ששם?

2) האם\למה צריך פלאג ומאיזה סוג?

3) האם מנסיונכם כדאי להזמין ביטוח במשלוח?

4) אם מזמינים אספקה מהירה (swiss mail) האם זה מגדיל את הסיכוי שיתפסו לתשלום מע"מ?

תודה ויום טוב

1. עובד מצויין. צריך להתקין רום CM10 כדי שאפליקציות כמו YOUTUBE או MAKO יעבדו (אבל דרך הדפדפן אפשר עם הרום המקורי).

2. פלאג אירופאי

3. עוד לא שמעתי על מישהו שקרה לו משהו במשלוח.

4. לא

פורסם

יש לוונוס CM10 או רומים בכללי? הוא מכשיר חדש איך כבר יש לו רומים?

פורסם

לא יודע לגבי ה-VENUS - זה היה נכון לגבי ה-FIRE/AURORA2. כדאי לבדוק ב-XDA

פורסם

שימו לב - עוד מעט מתחילה חופשת האביב בסין ולא יהיה עם מי לדבר כמעט עד סוף פברואר!

מהרו להזמין כדי שהמשלוח יצא לפני החופשה ויהיה מי שיענה על המיילים.

due to the Chinese traditional Spring Festival holiday, the shipment will be end on 5th Feb and restart on 18th Feb. Orders placed from 6th to 18th Feb will be shipped on 19th Feb. Please arrange your order in the right time.
פורסם

נ.ב - קיבלתי לפני כמה ימים כאבל OTG שהזמנתי מEBAY....משום מה כאשר אני מחבר אותו לטאבלט ואליו DOK או דיסק קשיח נייד לא קורה כלום. הם לא עובדים=\ ולא נדלקים.

יש משהו שצריך לעשות על מנת להפעיל את האפשרות הזו?

יכול להיות שהכאבל שקיבלתי דפוק?

משהו?עזרה?

פורסם
  • מחבר

כנראה שהכבל שקיבלת דפוק או שתנסה לשחק איתו במחברים שלו, אולי הם יצאו דפוק במפעל.

בכל אופן, יצא לי לשוטט לפני כמה ימים ב-DX ולראות כבליי OTG בדולר וחצי. קצת "אכלתי את עצמי" בדיעבד על כך שקניתי ב-3 דולר. בקטנה. ממליץ לך להזמין אחד חדש.

אני חייב לציין שאני לא יודע מה הקטע עם ה-FIRE שהזמנתי, אבל להבנתי הוא לא מגיע עם מטען, ובצורה מפתיעה ונחמדה קיבלתי איתו מטען. "הבאסה" היא שנערכתי מבעוד מועד לכך שלא יגיע מטען וכבר קניתי מראש כזה מקורי מאיביי. אם מישהו יהיה מעוניין באחד בכמה גרושים שיפנה אליי בפרטי ואשלח לו בדואר או משהו.

פורסם

מבדיקה שעשיתי, הFIRE קורא רק דיסקים המפורמטים בFAT32 ומטה.

NTFS לא נקרא גם אצלי.

אז אם חיברת הרדיסק או דיסק און קי גדול מ4GB בפורמט NTFS, זה לא יעבוד כנראה.

פורסם

כנראה שהכבל שקיבלת דפוק או שתנסה לשחק איתו במחברים שלו, אולי הם יצאו דפוק במפעל.

בכל אופן, יצא לי לשוטט לפני כמה ימים ב-DX ולראות כבליי OTG בדולר וחצי. קצת "אכלתי את עצמי" בדיעבד על כך שקניתי ב-3 דולר. בקטנה. ממליץ לך להזמין אחד חדש.

אני חייב לציין שאני לא יודע מה הקטע עם ה-FIRE שהזמנתי, אבל להבנתי הוא לא מגיע עם מטען, ובצורה מפתיעה ונחמדה קיבלתי איתו מטען. "הבאסה" היא שנערכתי מבעוד מועד לכך שלא יגיע מטען וכבר קניתי מראש כזה מקורי מאיביי. אם מישהו יהיה מעוניין באחד בכמה גרושים שיפנה אליי בפרטי ואשלח לו בדואר או משהו.

יש לי כמה DOKים , 2 מהם הם SANSA CRUSER ברגע שאי מבחר אותם למחשב יש להם אור כתום שנדלק והמחשב ישר מזהה אותם.

ברגע שאני מבחר לטאבלט לא קורה פשוט כלום.

בהמשך למה שזה שמתחתיך רשם - אני ניסיתי כמה DOKים שונים בגדלים שונים החל מ2 ומעלה...כולם תואמים למה שרשמת, ועדיין לא קורה כלום.

כנראה שהכאבל דפוק ..? :s05:

פורסם
  • מחבר

מוזר ביותר, כי אצלי כל ההתקנים הניידים מייד מפורמטים לNTFS לסרטיי HD וכד', ככה שזה מוזר.

בכל אופן בדקתי את הנושא לרמת קיצוניות של שימוש ב-HDD 2.5" של טרה של טראנסנד והוא עובד ללא עוררין עם הגרסאת סטוק שבאה שכנראה בקרוב מאוד אחליף ל-CM9/10 כי אני לא ממש בקיא בצ'ינג צ'ונג בע"מ (סינית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים