עבור לתוכן

שירשור הטבלטים הזולים- עד 150 דולר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מדובר במכשיר חדש שיצא רק עכשיו.

בנוסף, כמות הרומים המפותחים למכשירים הסיניים קטנה יותר ובדר"כ לא עוברת את ה-5 סוגיי רומים במקרה הטוב בגלל שהמכשירים כבייכול "בלי אבא ואמא" ועם הפצה ופרסום כמו אצל החברות הגדולות.

ברגע שיקנו מכשיר מסוים בכמות טובה של כמה מיליונים, אז תתחיל לראות קהילות פיתוח סביב מכשיר זה או אחר.

• תגובות 805
  • צפיות 167.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו - יש מצב של-VENUS יש גרסה עם GPS בניגוד למה שכתוב ברוב האתרים הסיניים?

http://dealsprime.com/ainol-novo-7-venus-tablet-pc.aspx

האתר/הסקירה ששם נראים לכם מהימנים?

אני יודע שהיו ספקולציות בעניין ה-GPS אבל הם טוענים שיש בוודאות וזמין לרכישה מעכשיו לעכשיו... 145$

פורסם

כש- ainolstore יחליטו שבא להם לשלוח לי את ה- venus שהזמנתי בתחילת השבוע, ועד שהוא יגיע, אני מאמין שאוכל להגיד לכם בוודאות מה יש או אין שם..

ד"א, הגיוני שעברו כבר 4 ימים והסטטוס של ההזמנה שלי עדיין על Processing?

כדאי ליצור איתם קשר או שלוקח להם הרבה זמן לזוז ככה ברגיל?

פורסם

לוקח להם זמן אבל אף פעם לא מזיק לנג'ס קצת.

אם זה נגרר הרבה ללא תגובה - פנה אליהם דרך PAYPAL או שבמייל תבקש REFUND אם הם לא שולחים/עונים.

אבל לא להילחץ - צריך הרבה סבלנות.

פורסם

תגידו - יש מצב של-VENUS יש גרסה עם GPS בניגוד למה שכתוב ברוב האתרים הסיניים?

http://dealsprime.com/ainol-novo-7-venus-tablet-pc.aspx

האתר/הסקירה ששם נראים לכם מהימנים?

אני יודע שהיו ספקולציות בעניין ה-GPS אבל הם טוענים שיש בוודאות וזמין לרכישה מעכשיו לעכשיו... 145$

כשתמצא את התשובה אשמח לשמוע מה היא, זה הדבר היחיד שמנע ממני מלרכוש את הדגמים הללו.

פורסם

זה כנראה קישקוש - זה רק תמיכה ב-GPS חיצוני דרך WIFI או משהו בסגנון.

פורסם

היי

ניסיתי להזמין ainol hero II מהאתר של ainol ואופציות המשלוח שיש שם הן החינמית. 19.99$ ב-Expedited Shipping ו-99.99$ דרך Singapore Post.

מישהו יודע מדוע Singapore Post כלכך יקר? או שמדובר בדולר סינגפורי? (מה שלא עושה את זה הרבה יותר מוצלח)

הבנתי מהפורום שמדברים על תוספת של 9$ בערך.

פורסם

מה הטאבלט 9-10 אניצ' הכי טוב היום (מהזולים) עד $150 בערך?

האם זה האיינול 10?

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה אחריי חודש ימים ה-FIRE הגיע! :yelclap:

אומנם זה קצת פחות רלוונטי לחלקכם, אבל עד כה ממשחק קצר נראה שמדובר במכשיר נחמד. אני בתהליך של למידה שלו. הרשמים בקרוב מאוד! ;)

אגב, מישהו שכבר הזמין בעבר מאיינול, האם האריזה שקיבלתם הייתה מנוילנת? האם על המכשיר היה כבר מגן מסך? (קיבלתי רק בפינה כזה מדבקה שאמרה פרטים על הדגם, על המסך וכאלה..)

נ.ב-

האפשרות של ה-OTG מדהימה עם החיבור ל-HDD 2.5" החיצוני שלי של טרה (למרות שלעיתים רחוקות נתקע ומרסט את המכשיר).

נ.ב2- יש זמזום קל מהרמקול של המכשיר כאשר המסך דלוק וכאחד בעל שמיעה חדה אני מבחין בזה כל פעם שיש שקט ואני עובד איתו. זה ממש מציק ותהיתי לדעת אם להערכתם מדובר בתקלה חומרתית, או משהו בר תיקון בהחלפת רום (שכנראה בלי קשר יעשה בקרוב)?

שמים לב לכך במיוחד אם מצמידים את האוזן לרמקול ואז ניתן להבחין בוודאות בזמזום המציק!

פורסם

לא זוכר אם האריזה הייתה מנויילנת .

אבל על המכשיר לא היה מגן מסך, והמגן מסך המצורף לא מתאים בכלל, הם אמרו שהם שולחים לי אחד חדש.

כן הייתה מדבקה אלכסונית על אחת הפינות עם שם הדגם.

לגבי הצפצוף, לא שמתי לב לדבר כזה אצלי.

פורסם

נ.ב2- יש זמזום קל מהרמקול של המכשיר כאשר המסך דלוק וכאחד בעל שמיעה חדה אני מבחין בזה כל פעם שיש שקט ואני עובד איתו. זה ממש מציק ותהיתי לדעת אם להערכתם מדובר בתקלה חומרתית, או משהו בר תיקון בהחלפת רום (שכנראה בלי קשר יעשה בקרוב)?

שמים לב לכך במיוחד אם מצמידים את האוזן לרמקול ואז ניתן להבחין בוודאות בזמזום המציק!

לפי מה שהבנתי החלפת רום מסדרת את זה,

שים לב לסוג המסך שלך .

(יש את כל המידע בפורום שם).

פורסם

אומנם זה קצת פחות רלוונטי לחלקכם, אבל עד כה ממשחק קצר נראה שמדובר במכשיר נחמד. אני בתהליך של למידה שלו. הרשמים בקרוב מאוד! ;)

אגב, מישהו שכבר הזמין בעבר מאיינול, האם האריזה שקיבלתם הייתה מנוילנת? האם על המכשיר היה כבר מגן מסך? (קיבלתי רק בפינה כזה מדבקה שאמרה פרטים על הדגם, על המסך וכאלה..)

נ.ב-

האפשרות של ה-OTG מדהימה עם החיבור ל-HDD 2.5" החיצוני שלי של טרה (למרות שלעיתים רחוקות נתקע ומרסט את המכשיר).

גם אני היו לקחתי,לא היה מגן מסך . בפינה השמאלית העליונה היה מדבקה עם הפרטים כמו שאמרת.

נ.ב - קיבלתי לפני כמה ימים כאבל OTG שהזמנתי מEBAY....משום מה כאשר אני מחבר אותו לטאבלט ואליו DOK או דיסק קשיח נייד לא קורה כלום. הם לא עובדים=\ ולא נדלקים.

יש משהו שצריך לעשות על מנת להפעיל את האפשרות הזו?

יכול להיות שהכאבל שקיבלתי דפוק?

פורסם

אגב, מישהו שכבר הזמין בעבר מאיינול....

אחרי שקראתי את ההודעה מיד קפצתי לאתר לראות אם יש fire במלאי וראיתי שאין. בקריאה שנייה הבנתי שהגיע אליך ולא לאתר... :-[

האם יש במלאי מודל קרוב אליו? האם אפשר לנחש מתי\אם יתחדש מלאי הfire?

פורסם

אחרי שקראתי את ההודעה מיד קפצתי לאתר לראות אם יש fire במלאי וראיתי שאין. בקריאה שנייה הבנתי שהגיע אליך ולא לאתר... :-[

האם יש במלאי מודל קרוב אליו? האם אפשר לנחש מתי\אם יתחדש מלאי הfire?

לפני כשבוע רכשתי את ה- Venus, לפי מה שקראתי איפשהו זה למעשה הדגם שמחליף את ה- Fire, וה- Fire לא אמור לחזור שוב למלאי.

אני מתחיל קצת לפתח חששות בקשר לעסקה הזו - עבר כבר שבוע ושום דבר לא השתנה עם הסטטוס של העסקה, הם אפילו לא שלחו את החבילה עדיין ולא ענו לי למייל ששלחתי דרך יצירת הקשר לפני יומיים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים