פורסם 2012 ביוני 913 שנים כנראה איזה טעות , המחירים התחלפו . אם תלחץ על ADD TO CART תראה שהמחיר של ההזמנה הוא 220$אפילו 218.99$ חחד"א- אתה מזמין?
פורסם 2012 ביוני 913 שנים האם מישהו שמע על הטאבלט הזה: http://www.amazon.com/Capacitive-Tablet-Android-Allwinner-TabletExpress/dp/tech-data/B007QXJ2VC/ref=de_a_smtdאיזה יצרן, מישהו יכול לתת קישור לאתר שלהם? כדי שאפשר יהיה לראות עליו יותר פרטים מעבר למה שמצויין באמזון. האם באמת ייתכן טאבלט במחיר הזה עם 3G? אם מישהו מכיר טאבלט זול [אפשר גם מסך 10"] עם 3G שייתן קישור בבקשה. תודות.
פורסם 2012 ביוני 913 שנים אפילו 218.99$ חחד"א- אתה מזמין?אני מאד רוצה ,850 שקל זה דיל משתלם.כרגע אני מחפש משהו שהזמין משם כדי להבין עד כמה הם אמינים.אני גם לא בטוח לגבי המיסים בארץ , השאלה היא אם יש תשלום נוסף חוץ ממע"מכי מעבר לזה אני כבר מעדיף לקנות בארץ יד שניה של מותג כלשהו
פורסם 2012 ביוני 913 שנים אני מאד רוצה ,850 שקל זה דיל משתלם.כרגע אני מחפש משהו שהזמין משם כדי להבין עד כמה הם אמינים.אני גם לא בטוח לגבי המיסים בארץ , השאלה היא אם יש תשלום נוסף חוץ ממע"מכי מעבר לזה אני כבר מעדיף לקנות בארץ יד שניה של מותג כלשהואם אינני טועה, למוצרים מתחת ל300$ דולר משלמים רק מע"מ 16% .ככה שבמקרה הכי גרוע אם זה נתפס - משלמים מע"מ בלבד.
פורסם 2012 ביוני 913 שנים לא לא ולא, עד 320$ אם אני לא טועה לא משלמים מכס, משלמים מע"מ ו/או מס קניה אם יש.
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים ניסיתי לברר ונראה לי שטאבלט מסווג כמחשב מהשאומר שבמחיר של220$ צריך רק לשלם מע"מ. משהו פה יודע אם זה נכון?
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים ניסיתי לברר ונראה לי שטאבלט מסווג כמחשב מהשאומר שבמחיר של220$ צריך רק לשלם מע"מ. משהו פה יודע אם זה נכון?כשהזמנתי טאבלט מחו"ל (הגיע בדואר רשום) שילמתי מע"מ ולא היה מכס.. הטאבלט עצמו עלה אז 300 דולר.
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים ניסיתי לברר ונראה לי שטאבלט מסווג כמחשב מהשאומר שבמחיר של220$ צריך רק לשלם מע"מ. משהו פה יודע אם זה נכון?נכון, רק מע"מ, אם החבילה תיתפס.
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים ניסיתי לברר ונראה לי שטאבלט מסווג כמחשב מהשאומר שבמחיר של220$ צריך רק לשלם מע"מ. משהו פה יודע אם זה נכון?נו אז מה אתה אומר?אתה לוקח אותו?אני ממש חושב לרכוש אותו.
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים היום בדיוק ראיתי טבאלט(אחד אחר) אצל משהו שהזמינו לו מתנהמהאתר הזה. אני יברר אצלו פרטים על האתר ואז אני יחליט.
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים במחיר הזה ואפילו ביותר זול יש המון טאבלטים הרבה יותר טוביםלדעתי ממש לא משתלם
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים היום בדיוק ראיתי טבאלט(אחד אחר) אצל משהו שהזמינו לו מתנהמהאתר הזה. אני יברר אצלו פרטים על האתר ואז אני יחליט.אז מה החלטת בסופו של דבר? הזמנת?
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים אני יודע שזה לא בדיוק המקום, אבל אולי מישהו מהחבר'ה פה מעוניין למכור את הטאבלט הסיני שלו יד2?אני צריך שניים, עדיף מהדגמים האיכותיים יותר...
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים אז מה החלטת בסופו של דבר? הזמנת?כן, אבל נראה לי שיקח לזה המון זמן להגיע. התאריך נדחה ל 1 ביולי מה שאומר שהחל מהתאריך הזה הם רק יתחילולהוציא משלוחים , לחבילה לוקח כחודש להגיע לארץ. במידה והם יצליחו לקבל משלוח מספיק גדול שיענה על הביקוש אזזה יגיע לקראת אמצע אוגוסט אחרת זה יכול להתעקב אפילו יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.