עבור לתוכן

שירשור הטבלטים הזולים- עד 150 דולר

Featured Replies

• תגובות 805
  • צפיות 167.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

ראיתי אותו - חביב מאוד, מעט יקר, גדול וכבד יותר...

שמעת על העניין הבא?

מזמן לא חיפשתי מידע על האורורה, אבל פעם האחרונה שכן חיפשתי, היצור של אורורה הופסק עקב בעיות במסך, והולך לצאת או כבר יצא אורורה 2.

יוצא 640 ש"ח אם לא נתפס במכס - 200 ש"ח יותר מה-MARS אבל ה-IPS בהחלט מהווה שיקול חשוב.

פורסם

אאל"ט השמועה הייתה שיצא אורורה2 ואז הייתה שמועה שהאוררה2 זה המארס. הקטע הוא שהמארס הוא לא בעל מסך IPS ולשימוש כמו טאבלט שמה לעשות אתה לא עובד איתו במקום מסודר וכל פעם הזווית בינך לבין המסך שונה, הייתי מתעקש על IPS כדי לא לשחק עם חיפוש זווית מתאימה..

פורסם

מזמן לא התעדכנתי בנושא עקב זה שירד לי מלקנות את הטאבלטים האלה כי אני מעדיף לחכות ולראות את הניסיון של גוגל להוציא טאבלט ב200-250$...

אבל ממה שאני רואה הם לא הוציאו אורורה 2, הם פשוט שידרגו לו את המסך, והחליפו ספק של המסך, שזאת הייתה הבעיה באורורה המקורי לפי הבנתי.

פורסם

לגבי NOVO 7 אורורה 2.

מבין כל האנדרואידים הזולים היחיד שנראה לי ששווה לקנות אותו הוא ה- NOVO7 .

השאר ממש חלשים מבחינת חומרה.

ל- NOVO 7 יש מספר דגמי משנה השווים שבהם הם עם מסך IPS ללא פשרות. לפי מה שבדקתי בחטף, דגם ELF הוא עם מסך חלש (זה מה שמאפשר תמחור נמוך של ELF

דגמי AURORA אמורים להיות דגמי משנה בעלי מסך איכותי. AURORA 2 הוא בעל מסך יותר איכותי מאשר מסך של AURORA 1 .

בעיה שצריך לבדוק הוא איכות הסוללה. היו הרבה תלונות על הדגמים הראשונים של NOVO 7 בעניין הסוללה שהייתה מתרוקנת מהר. לא ברור אם פגם זה תוקן.

מי שהולך על NOVO 7 כדי לראות סרטונים כדאי לו שיקנה עם איכסון פלאש פנימי של 16 גיגה, לא 8 גיגה בלבד. סרטונים זוללים נפח איכסון לכן 8 גיגה בלבד זה מעיק. נכון שאפשר לצרף כרטיס MICROSD של 32 גיגה , אבל עדיין ה- 8 גיגה הפנימי פחות מדי. לפי נסיוני עם נגן הסרטים AINOL (החברה שמייצרת את NOVO 7 ) האיכסון הפנימי הרבה יותר מהיר מהאיכסון על MICROSD הנפוצים (שהם בדרך כלל מהירות C4 ), אני מעריך שהמהירות של איכסון פנימי ב- NOVO 7 הוא בערך C10 ).

הערה נוספת.

NOVO 7 לא מומלץ בתור קורא ספרים כי הרזולוציה שלו 600X1024 פיקסלים חלשה מדי לקריאת ספרים בנוחות, זו בעית פיקסליזציה חמורה של תצוגת אותיות. יתכן שחברות כמו KINDLE מפיצות קוראי ספרים זולים ברזולוציה נמוכה כזו, רזולוציה 600X1024 , אבל חרא נשאר חרא גם אם חברות כמו KINDLE ממליצות עליו. רזולוציה מינימלית לקריאת ספרים היא בערך 800X1200 פיקסלים, אחרת האותיות מפוקסלות או מרוחות או עוד צרות בסגנון הזה, הצרות הללו ניסבלות בקריאת טקסט קצר אבל בלתי ניסבלות בקריאת טקסט ארוך. כמו כן רזולוציה 600X1024 לא מתאימה לתצוגה של חומר טכני עם נוסחאות ודיאגרמות בגלל הפיקסלציה והמריחות. סיבה נוספת לכך שדגמי NOVO 7 לא מתאימים כקוראי ספרים היא שהגודל 7 אינץ' של המסך הוא גודל קטן מדי: לקריאת ספרים נחוץ מסך 8 אינץ' לפחות ועדיף יותר מסך 10 אינץ'.

פורסם

לי יש את הnook color קורא ספרים נהדר וטאבלט איכותי אחרי צריבה של Cyanogen

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שאלה לכל מי שיש לו ניסיון עם הטבלטים הסיניים.

אני שוקל לזמין את ה CUBE U30T מ PANDAWILL

http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html

מפרט חזק ומחיר מאד זול במכירה מוקדמת , 220$

כמה שאלות

יש בעיות תאימות עם הטאבלטים הסיניים שאני לא מודע אליהם (לפי מה שראיתי דווקא מגיע עם מרקט מובנה)?

האתר הזה אמין? משהו הזמין משם?

כמה יצא מחיר סופי,יש מכס,מע"מ?

עוד דברים שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין?

פורסם

^ נראה נחמד, אני גם אשמח לדעת פרטים נוספים

פורסם

בקרוב יהיה את זה

http://hwzone.co.il/gadgets/news/138434

מי שצריך טאבלט זול ,זה כניראה יהיה מצוין בלי ליסתכן במוצר מדבקה

למי שלא רוצה ליכנס טאגרה 3 ועוד מטעמים ב200$

פורסם

כן ,ראיתי את הכתבה, מדברים על טאבלט 7 אינץ ב 200$ שזה עדין כמעט כפול

מכל טאבלט סיני בגודל זהה.

ל 10 אינץ של אייסר אין אפילו תג מחיר עדין ככה שאי אפשר לדעת כמה הוא יעלה, אבל

אני לא חושב ש 250$ זה מחיר ראלי יותר סביר שהוא יעלה 300$ פלוס.

בכל מקרה אני אשמח אם משהו יוכל לענות לי השאלות ששאלתי קודם.

פורסם

ב100$ לא תימצא משהו נורמלי היום

פה מדובר על טאבלט טוב מחברה ממותגת ב200$

אין לי מושג איכות הבניה והבטריה ,אבל לפחות החומרה מאוד טובה

פורסם

אני לא חושב שאני מסכים איתך יש טאבלטים 7 אינץ בסדר גמור ב100-120$.

בכל מקרה אני לא רוצה להיכנס לויכוח הזה , כל אחד השימושים והשיקולים שלו לדעתי 7 אינץ זה מסך

קטן מדי ולא לי שווה 200$ גם אם הוא של איסר.

ב 220$ מצאתי טאבלט 10 אינץ עם מפרט טוב ורזולוציה גבוה וזה בערך הגבול העליון שאני מוכן להוציא

על הצעצוע הזה.

אז אני חוזר לשאלות שלי מלפני כמה הודעות

יש בעיות תאימות עם הטאבלטים הסיניים שאני לא מודע אליהם (לפי מה שראיתי דווקא מגיע עם מרקט מובנה)?

האתר הזה אמין (PANDAWILL )? משהו הזמין משם?

פורסם

שאלה לכל מי שיש לו ניסיון עם הטבלטים הסיניים.

אני שוקל לזמין את ה CUBE U30T מ PANDAWILL

http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html

מפרט חזק ומחיר מאד זול במכירה מוקדמת , 220$

כמה שאלות

האתר הזה אמין? משהו הזמין משם?

רשום - $242.99 ???

ד"א נראה באמת אחלה של טאבלט, מפרט מעולה...נראה טוב, מסך לא קטן ואיכותי, דק...

פורסם

תאמץ נראה לי 7 זה גודל יותר שפוי לטאבלט, יותר נוח לאחיזה

פורסם

רשום - $242.99 ???

ד"א נראה באמת אחלה של טאבלט, מפרט מעולה...נראה טוב, מסך לא קטן ואיכותי, דק...

כנראה איזה טעות , המחירים התחלפו . אם תלחץ על ADD TO CART תראה שהמחיר של ההזמנה הוא 220$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים