עבור לתוכן

שאלה על מנהל התקן עבור לוח ASRCOK Z68

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אני כבר הרבה זמן מחפש באינטרנט תשובה לשאלה מאוד פשוטה. יש לי לוח Z68 ואני רוצה להתקין את ה inf driver הכי חדש ללוח מן הסתם..

כשאני עושה בדיקה אוטומטית דרך האתר של INTEL פה הוא טוען שהדרייבר שלי שמותקן הוא הכי חדש, גרסתו היא INF driver 9.2.0.1021

שהתקנתי לפני חצי שנה.

אבל, תכלס הדרייבר הכי חדש הוא INF driver 9.2.3.1022 שניתן להוריד מפה.

רק שימו לב שכתוב שם לאיזה ציפסטים זה מיועד וZ68 שלי לא מופיע ברשימה.

השאלה מה אני אמור להתקין ???

תודה מראש!

פורסם

כמו שאתה לבד הבנת, 9.2.3 לא מיועד בשבילך, אז מה ההתלבטות פה?

פורסם
  • מחבר

אני הורדתי את 9.2.3 והוא כן נתן לי להתקין את זה וזה נראה לי אמור לעבוד כמו בדרייברים של כרטיס מסך שאתה מוריד את הדרייבר הכי חדש והוא אוטומטית מתאים גם לכרטיס מסך שלך. בסופו של דבר ל 2 הדרייבירים יש גם את אותו השם.

אז כן יש התלבטות פה...

פורסם

ללוח אם כיחידה אין ממש מנהל התקן. לשבבים השונים המרכיבים אותו יש.

באופן כללי לא צריך במערכת הפעלה מודרנית להתקין מנהל התקן לשבבים המרכיבים את ערכת השבבים (שבבי הרחבה זה משהו אחר) משום שהיא כבר מכילה כזה.

כפי שראית בקישור השני שלך, מנהל ההתקן המסוים הזה מיועד בכלל ללוחות של Intel מדגמים מסוימים. אם הלוח שלך לא נמנה על אחד מהם, הרי שזה לא מנהל ההתקן עבורך.

אין בכלל צורך אמיתי להתקין מנהל התקן לערכת שבבים (או באופן כללי לרכיב) אם אין בעיות בתפקוד לוח האם.

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית נסח בה את השאלה שלך במקום לכתוב סתם שיש לך שאלה. לדוגמה 'מנהל התקן לערכת השבבים עבור לוח X'.

פורסם
  • מחבר

זה מאוד מוזר לי לשמוע שלא צריך להתקין CHIPSET DRIVER. אני היתי בטוח שזה אחד הדברים שאתה כן אמור להתקין באופן ידני בדומה לדרייבר רשת, קול ותצוגה.

בכל מקרה אחרי שהתקני את 9.2.3 ובדקתי באתר של INTEL ב AUTO UPDATE הוא אומר שזה בסדר שהוא מותקן אצלי, כנראה הוא פשוט לא משתמש בכל היכולות של 9.2.3 אלה רק במה שמתאים ללוח אם שלי.

תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים